Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

. Stvarno je mali procenat i biohemiskih trudnoca kod inseminacija, opet je vto druga prica. Samo da embrioncici budu ok posle odmrzavanja i uspece to videces!
Oni znaci tek posle ovakvih stvari posvecuju se malo vise pacijentu. Hocu kontrolisacu trombofilije, ako ovde ne rade radicu u Bg kad odem kod svojih
. I ja sam prosla kroz pakao, ali na drugi nacin, pa sam ipak smogla snage za nove pokusaje i evo me sada u 33. nedelji.
. Mada u mnogim klinikama za vto su konsultacije oko 100eura, ali ovo je ipak endokrinolog. Ja ti mogu preporuciti dr Jelenu Todorovic, stvarno je predivna i posvecena, bas detaljna, dace ti i preporuke oko ishrane, kod nje je 3500din. Ja se sad kontrolisem kod dr Petakova koji dolazi iz bg u moj grad, jer ne mogu stalno za bg, i on je super. Nije vazno da je samo u granicama normale, zna se u kom periodu trudnoce je sta normalno. Tako je meni ginekolog iz doma zdravlja rekla 'Sta hoces, tsh ti je dobar, vidis da je u granicama normale'. Da je samo citanje iz one tabele, ne bi nam ni trebao endokrinolog, nego nekad se ginekolozi prave mnogo pametni.