writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

25.06.2015, 07:07

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dobro jutro,mislim da ću danas nekog ubit,a ako mi se gospodin u narednim minutama ne sklone sa očiju njega ću.

Dobro jutro Emice, evo me tebiuser posted image da se izjadamo i popijemouser posted image user posted image . Drži se dragauser posted image user posted image !

clock-img

25.06.2015, 07:20

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Eco draga znaš da bi mi prijalo da se sa nekim izjadam user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

25.06.2015, 07:22

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

25.06.2015, 08:53

clock-img

amdn

pencil-img

1598

jutro mame, nadam se da ce biti lep dan, poceoje bas bljak, hladno ko da je jesen, ali evo ga sunce :)
user posted image odoh da skuvam jednu za mene i vas :)

clock-img

25.06.2015, 09:52

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jutro user posted image
Deca spavaju,muz malopre dosao iz trece,ja pijem vitamin c sumeci,neka prehlada me uhvatila pa kasljem.
Emice i ja sam kao i ti kada sam neraspolozena,samo da mi je muz sto dalje user posted image

clock-img

25.06.2015, 09:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ma ne smeta on meni inače kad sam ne raspoložena ali jutros gospodin ustaje u pola 7 i pita me što ne idem ja spavati a on u 7 ide na posao,helooou.Pa neću ni zaspati a trebam ustati.Ja ne spavam a on oglupavi user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

25.06.2015, 10:09

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Jutro u kafanu! Emice, no siki riki! Evo nama kalorija, sa njima sve prođe!
user posted image
Srećna mm i meni 7. godišnjica (od kad smo zajedno, ne braka) user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

25.06.2015, 10:12

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Emice i moj postavlja glupa pitanja a ja samo prevrcem ocima.
Queen srecna godisnjica,hvala na posluzenju user posted image

clock-img

25.06.2015, 10:17

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Queen cestitke da se volite kao prvog dana user posted image user posted image

clock-img

25.06.2015, 11:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja trudim svim silama da ne registrujem tako neke gluposti ali ne ide mi user posted image
Queen volite se,mazite i pazite još 77 godina najmanje user posted image

clock-img

25.06.2015, 13:24

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Hajde zene kafica za mali odmor
user posted image

clock-img

25.06.2015, 13:27

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Dobar dan u kafanu...Queen srećna godišnjica zajedničkog života i hvala na posluženjuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.06.2015, 13:38

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Upravo pijem, Veselice i baš mi godi.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

25.06.2015, 13:41

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

I ja sela da odmorim,dete mi doslo sa folklora sad se nesto igraju obe.Jos da smislim sta cu za rucak mada imam pasulj od juce i svasta za salatu.Jedino nemam nista slatko,sto je veoma cudno jer obicno imam po nekoliko slatkisa napravljenih pa mozda neki rolat napravim sa jagodama.

clock-img

25.06.2015, 13:49

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Veselice, odakle ti jagode? Hocu i jauser posted image
Ja odmrzavam meso koje cu da butnem u rernuuser posted image i to ce uz krompir da bude rucak...a za dezert zivela "Slatka kuca"user posted image

clock-img

25.06.2015, 13:53

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Klarita draga nema te odavno bas falis,bar meni jer si bas duhovita user posted image Imam jagode u basti,pravila sam i slatko i sok,kolace vec stalno cak sam i za Stasin rodjendan pravila tortu sa jagodama user posted image Da sam blize da ti dobacim neki kilogram.Inace ih ne prskamo,samo ih redovno zalivamo i muz ih okopava pa fino radjaju,ima ih ponekad cak do septembra.

clock-img

25.06.2015, 13:59

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Hvala dragauser posted image malo pre nego da pocnem da radim mm iskrsli problemi na poslu koje je naravno preneo u kucu, pa smo bili u totalnom haosu, jedva sam stizala i na posao, bas bas haos...konacno se to sredilo, a i raspust je poceo, samim tim i manje obaveza na poslu (skoro nista, tek 2-3 dana nedeljno radim) pa eto i mene...a, inace sam vas pratla putem telefona, ne svaki dan, ali sam koliko toliko u tokuuser posted image i vi ste meni falile basuser posted image

Ahhhhhh, jagodeuser posted image nekako mi brzo prodjose. Bas lepo sto imate svoje. Ja nemam ni 1m baste, osudjena sam na piljaru i ono sto rodi kod moje majke koja ima bas malu basticu, ali dobro, ne zalim se puno.

clock-img

25.06.2015, 14:14

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Veselice hvala za kafu bas prija
Queen sretna godisnjica i jos 100 takvih.
Klarita drago mi je da ste sve resili i da si se ti nama vratila
Sto se tice jagoda moja mama ih je posadila usaksije i stavila naterasu i ima svoje a radjaju celo leto sto vedelica kazedo septembra to je stara sorta poznatije kao Mesecarke.
Imam ih i ja u basti.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

25.06.2015, 14:17

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

MM user posted image
Ne smem ni da pomislim na to. Od Emiceee sam cula za paradajz u saksije i resila da i ja zasadim. Komsinica skapiralada od mene nece nikad domacica da bude, te mi ona odvukla saksije i posadila kod nje, pa ce mi dovuci nazad kad pocnu da radjajuuser posted image Ne smem da spominjem sad i jagodeuser posted image

clock-img

25.06.2015, 14:36

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

O Klaritauser posted image Ja ručak imam od jučeuser posted image sadsa sam ispratila majstora ...a za ručak ne moram da brinem jer mi je ostalo dosta od juče

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

25.06.2015, 14:39

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Žene ko kuva kaficu,spavala sam dva i po sata sa T user posted image
Klari moj ima baš dosta plodova,jedva čekam da stigne a na proljeće sam mislila i jagodice user posted image

clock-img

25.06.2015, 14:42

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Evo ja skuvalauser posted image
user posted image

clock-img

25.06.2015, 14:45

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Cao zene ! Vidim,nije mi objavljena poruka , a pisala odmah posle one divne kafice sto nam je Veselica servirala !
Queen,srecna godisnjica ljubavi ! I da se jos duuuugo volite i uzivate,jer od toga sve krece user posted image

Joj Veselice,da je meni koja jagodica sad.... mi smo malo imali u basti,taman za decu par puta da jedu,isto neprskane,kao i sve ostalo.

Sta planirate za danas ?Kod nas sunce,bice setnje user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

25.06.2015, 14:46

clock-img

mila83

pencil-img

3821

hvala na kafi Klarita ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

25.06.2015, 14:48

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Dobar dan žene. Mila mi ko da smo na dva kraja sveta. Ovde se toliko namračilo da samo čekam neke sekirice da se sruče! Kafa bi mi dobro došla mada mi je i muka ,izgleda da se raboljevam.
Queen neka vam je sa srećom user posted image