cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

30.06.2015, 13:03

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Hvala Joko user posted image bas mi treba!

Cekaj, znaci ta turpija sto se dobija uz aparat nije jedina, vec moze i posebno da se kupiuser posted image Wiv, kakve su ti to profesionalne? Sutra idem u jednu profesionalnu nabavkuuser posted image mislim u jednu radnju koja prodaje preprate i aparate za profesionalce, tamo kupujem farbu za kosu, pa da zacnem i tu turpijuuser posted image

clock-img

30.06.2015, 14:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Klarita uz ovo dobiješ jednu ali možeš i posebno kupiti drugu sa grubljim kamenom.Meni ova što sam dobila uz aparatić super odgovara.
Inače sad sam došla sa posla,sunce me pošteno oplelo,nasula Dori vode u bazenčić da se brćka a ja fruckam lubenicu user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

30.06.2015, 15:49

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

drugari moze jedna vocna salatica?

toliko sam u krizi jooojuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.06.2015, 16:19

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E ja nisam stigla da napravim kolač sa malinamauser posted image inače već bi vam poslužila u temi

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

30.06.2015, 16:21

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Joko može za mene user posted image nas dvije smo se naručale kao prasice,ona se vratila odma u bazen a ja pravim večeru.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

30.06.2015, 16:34

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

evo da se zasladimo
user posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

30.06.2015, 16:59

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Aaaaaaaaaaaaaa, ovde kisa ne prestaje bre od jutros...taman stane, grane sunce, dok mi izadjemo, pocne ponovouser posted image
Daj joko kilo voca da se ubijem, kad ne umem alkohol da pijem user posted image

clock-img

30.06.2015, 17:34

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Sto je divna ova vocna salata ! Hvala Joko! Kod nas prži sunce,i sparno je nešto,čekam da bude malo lakše za šetnju...
Šta ima još kod vas,ne stižem sve da ispratim?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

30.06.2015, 18:09

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Klarita
Wiv, kakve su ti to profesionalne?

Klari ja ih zovem profesionalne jer ih koriste po salonima a i kakve su rapave mozes drvo turpijati sa njim. Najobicnija plasticna turpija. Ajde fotkacu pa cu okaciti u odgovarajucoj temi ako je ima.

Kakva divna salata, Joko daj kilo user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

30.06.2015, 20:32

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Klarita,zar je tamo kiša padalauser posted image ovde danas ni kapi kiše...vrućina da ne mogu iz kuće izaći,usparina...možda će večeras kiša doći do nas

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

clock-img

30.06.2015, 20:41

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Drugari, evo ovde ima dovoljno za sve pa ko sta voli

user posted image

user posted image

clock-img

30.06.2015, 21:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Joko ja bih tako nešto mogla po cijeli dan jesti.
Mi bili u njemačkoj u kupovini pa dok sam raspakovala i izgnjavila djetence njoj došlo vrijeme za spavanje.

clock-img

30.06.2015, 22:35

clock-img

Kata90

pencil-img

3329

Vece.....taman sam se spremila za spavanje,mm vec zaspo nista od keksauser posted image i bolje........
Joko,ovo slatko bi mi bas palo onako do daskeuser posted image
Ja citav dan skoro bila napolju sa bebom,bas sam ga izmorila.....ali dzabe opet ce se rano probuditi.....user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

30.06.2015, 22:44

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Jao Joko,koliko slatkog voća...mmmm

clock-img

30.06.2015, 23:36

clock-img

Klarita

pencil-img

5279

Vikiveki, ne da je padala nego se "rasturila". Ljudima usla u podrume...uzas. Jedno pola sata je bio jak pljusak jaaaaak odvratan, izlile se i neke sahteuser posted image

Wiv, pogledacu bas sutra u ovom salonu sta nude.

Emiceee, sto ja volim soping, pa makar i za hranuuser posted image

clock-img

01.07.2015, 00:39

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

E Klari kod nas ni večeras ništa od kiše,više volim da je pala nego da bude ovakva usparina

clock-img

01.07.2015, 07:05

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Nos mi je poluzapusen, jos mi izasao herpes na usni i jos moram na onaj prokleti biro user posted image Ah, da, trese me pms.

clock-img

01.07.2015, 08:35

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Evo jedna kafica za ranoranioce
http://casopisinterfon.org/wp-content/uploads/2014/07/SLIKA2.jpg

clock-img

01.07.2015, 08:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Da vas i ja pozdravim još jednom u junskoj temi,valjda ćemo brzo dobiti julsku user posted image

clock-img

01.07.2015, 08:38

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

ponovo da pokušam da ubacim,nisam baš neki ekspert za to ubacivanje slika i linkova

user posted image

clock-img

01.07.2015, 08:42

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ja bih ipak tursku user posted image
Jojjj vec 1. jul kako vreme proleti

clock-img

01.07.2015, 08:45

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

evo evo! Ide julska temaaaa! user posted image

Julsko dRRuženje na terasi

< Poruku je uredio Modessty RR -- 1.7.2015 8:52:16 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.