writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

09.06.2015, 08:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mišu zar ti nije A budilnik user posted image
Mod hvala za kaficu,možda bi mi ona pomogla da progledam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

09.06.2015, 08:14

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Oo, Emice znaš me, znam teuser posted image , meni ni 2l kafe ne bi pomoglo.

clock-img

09.06.2015, 08:19

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Mene bole leđa. Da li ću se nekada naspavati i probuditi bez bolova?! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

09.06.2015, 08:20

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Jutrouser posted image malopre smo ustali,lezi pored mene i vec se igrauser posted image
Kod nas jutros bilo kise,taman nas malo rashladila.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

09.06.2015, 09:45

clock-img

veselicaa

pencil-img

13895

Jutro zene,mada sam budna od 7 user posted image
Mesim neko pecivo za Stasin rodjendan,perem neke jorgane rucno,ovih nekoliko dana samo radim.

clock-img

09.06.2015, 10:43

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Vrijedne smo kao pčelice user posted image Ja sredila stan,odo sad smućkat ručak pa na posao.Inače javila mi se i zadovoljna je kako sam juče odradila sve.Nadam se da će i danas biti user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

09.06.2015, 10:51

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Dobar dan žene!
Ja danas častim, priznali mi dečiji dodatak za svo troje user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

09.06.2015, 13:41

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Mene bole leđa. Da li ću se nekada naspavati i probuditi bez bolova?! user posted image

Kupi dormeo i spavaćeš kao na oblaku! user posted image user posted image
Emice, user posted image
Anarunika, čestitamooo!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

09.06.2015, 14:25

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Uuu,al se ovde casti ! Hvala Anci ! user posted image
Ja ne stizem da pisem, spremamo kucu generalka,poceli od ciscenja frizidera i kuhinje....
ljubim vas,cujemo se posle user posted image

posle moze i neko picence ....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

09.06.2015, 15:32

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Anarunika što ti je fina ova torta oči mi ostadoše na njoj user posted image
Ja završila sa poslom za danas,pošteno sam se nahodala dok je sve bilo gotovo,sad nastavljam kod sebe po stanu.Ako je neka raspoložena neka mi slobodno dodje pomoći,plaćam slatkišima i hladnim pivom ili kolom user posted image

clock-img

09.06.2015, 21:43

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Vece....mi vec polegali,padala je malopre kisa i grmelo je bas jako....
Anaurika superuser posted image fina tortica.....user posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

10.06.2015, 07:11

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
U 5 me je probudio pljusak, bas je padala kisa, i vratila sam se na spavanje.
Emice, A. ga odvali posle mene, ako bi me on budio, ne bi me bilo barem do 9 user posted image

< Poruku je uredio mali_mis -- 10.6.2015 7:12:37 >

clock-img

10.06.2015, 08:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Pa što se onda ti tako rano budiš?
Inače dobro vam jutro,čekam zaovu da dodje na kafu,trebamo se dogovorit za sledeću sedmicu kako ćemo i šta jer ona će mi čuvati Doru,svekijevci odoše u Grčku.

clock-img

10.06.2015, 08:43

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro! user posted image Ja se naspavala, pa kad stigla na posao popila kafu napolje na klupici sa kolegicama i sad mi je finooo! user posted image

user posted image

< Poruku je uredio Modessty RR -- 10.6.2015 8:46:31 >

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

10.06.2015, 08:49

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Emice, da popijem kafu, ispusim koju, dok se terorista ne probudi, posle nema sanse user posted image

clock-img

10.06.2015, 10:33

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene ! Ja evo jos brisem suze,citala Serpicinu porodjajnu pricuuser posted image
tek sad mi se nista ne radi...klinci u vrticu,T spava, zalivala cvece,treba rucak zavrsavati..i tako...standardno.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

10.06.2015, 11:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kad je zaova bila sama T samo oko nje,baš je voli a kad dodje sa djecom onda samo kmeči,svašta od nje user posted image
Mišu ja prvu ispušim tek oko 10,ustajem ja ranije ali dok nas dvije obavimo naše rituale cigarica tek tad dodje na red user posted image

clock-img

10.06.2015, 19:39

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Dobro veče vam želim drage mojeuser posted image
Izvolite prezalogajite nešto prije večereuser posted image

user posted image

Djeca sa "tajom"u šetnji ja cooliramuser posted image

< Poruku je uredio big mum -- 10.6.2015 19:52:43 >

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

10.06.2015, 20:13

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jaooo morala si,jel da user posted image ajde sad zemljakinjo moja napakuj od svega po malo i šalji poštom user posted image

clock-img

10.06.2015, 21:52

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Jao BM,sad kad vidim ove fotke.kao da nisam vecerala user posted image Sta uradi zeno,sad moram frizider da otvaramuser posted image

clock-img

11.06.2015, 05:54

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

11.06.2015, 08:01

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,gladna sam a pojma nemam šta da doručkujem.

clock-img

11.06.2015, 08:34

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dobar jutar ! Ajd Emicee,kad smislis,kazi i meni ,sta si doruckovala,ista sam od jutros....

clock-img

11.06.2015, 08:52

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja bih neki alkohol user posted image
Imam napad smeha, valjda od premalo spavanja.

clock-img

11.06.2015, 08:56

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Ja sam besna! Kreteni tvrde da su isporučili sve Lino nagrade! user posted image Ne mogu da verujem šta se dešava! Da nisam osvojila onu dnevnu nagradu pola vas ne bi ni igralo! Sramota je šta rade!