Poslednji tekstovi

Šta da očekujem na testu kod logopeda
Kada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polaza...
Promo objava
Škola

Životni izazovi porodice sa obolelim članom
Pored izazova vezanih za uspostavljanje kvalitetnog odnosa roditelj-dete u ovakvim porodicama, ka...
Promo objava
Odgoj i razvoj

e jesi legenda!
), onda mu dam cuclu, pa ga mazim, on mi dira kosu i tako ponovimo ritual par puta, nekada brzo zaspi (10 - 15 min), ali često to traje i po sat vremena. Mm je pokušao da ga uspavljuje uveče, nema šanse, navikao je na mene i traži mene. I kad se nešto trgne, samo me pogleda, pruži ruku, ja već znam da hoće da dira kosu, namestim se i on se smiri i zaspi.
koja sad ima 2,5 mjeseca,ali samo po danu,navecer je ok,kupanje oko 20.30,flasica i vec oko 21 je u dubokom snu...Ali po danu je za poludit...Zaspe 15-20 min ali ne cvrsto,i budi se place jer se nije dovoljno naspavao..Ljuljam ga ali dzaba dok ljuljam spava,kad prestanem i on se vrti i budan jeeeeee...U kolicima spava super ali ne mogu uvijek u setnju
, sva se iskrivim pošto mi je njega nekako nezgodno da dojim ležećki (dok sam Uroša sam tako dojila), onda mu sika ispadne iz usta, ali nije bitno, samo da je tu pored, da oseti miris. I zaspi on tako i ja da ga prebacim u kolevku sledi buđenje i plač