Poslednji tekstovi

Šta da očekujem na testu kod logopeda
Kada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polaza...
Promo objava
Škola

U Srbiju stiže olujna košava sa orkanskim udarima
U narednom periodu očekuje se da postepeno temperature rastu, ali u nedelju nas očekuje olujna ko...
Vesti

I spavala jos nekih sat vremena.
После купања иде обавезна масажица млеком. Нахраним га, мало га проносам уз успаванку (чини ми се да је већ почео да разуме- то му певам само увече), спустим у креветац уз још једну успаванку, пустим му његову музикицу, пољубим га и само му се склоним из видокруга, али будем ту у близини.
Ili sam se ja jednostavno uljuljkala u lepote raja - spavanje u celo.
Sizila sam.Od 1 do 20 smo bili kod mojih.Prvi dan je zaspao u pola 11 odmah sutra dan u 10.Od tad je pomerio na pola deset,pa devet.Sad varira,zaspi od osam do 9.Obavezno se posle probudi jos jednom,negde posle pola sata ili 40 minuta,nekad dva puta ali to je to.Onda mirno spavamo dobar deo noci,kad se budi da sisa,i nastavlja do 6 sigurno.Budjenje varira,od 6 do 7 uglavnom se probudi.Preko dana bolje spava,u smislu jednom ali lepo sat ili 2 sata.Nekad dva puta jednom ujutru 1 sat jednom posle rucka sat vremena.Nismo nista menjali,mozgala sam zasto je poceo da spava,vidim da ga opet zubi muce pa nije bilo ne spavanje zbog zuba,hranu istu jede,sve isto.Jedino sto mislim je hladna soba,tamo nismo grejali sobu za spavanje,ovde sad ne grejem,i cini mi se da je zbog toga.Mozda nema veze ali ja sam toliko zadovoljna i srecna sad da ne mogu da opisem.pu pu pu
.. konacno je mirno zaspao pa sam uspela da se istusiram i jedm nesto... od juce 4 u noc pa do pre pola sata je preplakao i prevristao... do skoro se uspavljivao na siki i spava sa nama u krevetu, a preko dana u lezaljci ili kolicima, u kreveticu nikad (ponekad se pitam sto smo ga kupovali)... poslednjih dana je potpuno druga prica... zadrema sisajuci, dignem ga da podrigne ili pocne da prdi ili kaki i to ga razbudi i onda pocinje haos... vrsti, nosam ga, ljuljam, mazim, smiri se na 10ak min i opet vriska... vratim ga da sisa, povuce dva puta i vristi, pa opet povuce dva puta i vristi, toliko je umoran da mu je tesko da sisa... uspem da ga uspavam, zaspi mi na rukama ili na meni i kako ga pomerim da ga spustim opet vriska i opet sve u krug...a nece ni kod mm ni kod mog brata, kako se pomerim iz sobe on urla.... ne znam sta vise da radim, srce mi se cepa od toliko placa i sto ne znam kako da mu pomognem...citam vasa iskustva ali su sva sa starijim bebicama... sta ste radili kad su bili bas mali?