Poslednji tekstovi

Šta da očekujem na testu kod logopeda
Kada logoped završi procenu, trebalo bi da dobijete pismenu potvrdu o spremnosti deteta za polaza...
Promo objava
Škola

U Srbiju stiže olujna košava sa orkanskim udarima
U narednom periodu očekuje se da postepeno temperature rastu, ali u nedelju nas očekuje olujna ko...
Vesti

. naravno, vrlo lako se uspava u autu i u rukama. inace se, u kuci, uspavljuje nakon kupanja, dok sisa, kad zavrsi sa sisanjem gurnem mu cuclu i nakon par trenutaka smestim u krevetac i to je to. ako se i probudi ja ga ostavim samog. tj udjem na 3 -4 min da vidim sta radi. cesto kad ostane sam zaspi a ako me primeti hoce da se igra. ako bas zaplace opet cucla i narucje, ali ne duze od 5 min. brzo se tako uspava. obozava svoj krevetac, zato nemam problema :)
naravno obucem mu carapice i stomacic pokrijem pelenom.
i u stomaku nije tvrdo, bebe plivaju u vodi, a ne leze na tvrdoj podlozi. ne znam sta vise izmisljaju, ali meni se te njihove nove teorije nikako ne dopadaju.
je jako nervozna kad joj se spava. Do sada se dva puta sama uspavala, inace se uspavljuje u rukama. Preko dana spava u kolicima, jer moram da je ljuskam dok spava, a nocu u kreveticu. Uvece mi je lakse, posle kupanja dobije mleko i odmah se uspava, ali zato preko dana pevanje, nosanje, ljuljanje... Jos ako joj prodje vreme spavanja, muke dok se uspava...