Poslednji tekstovi

Šta je bolest šaka, usta i stopala?
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa odojčad i decu. Saznaj...
Zdravlje i bezbednost

Oblik penisa je važniji od njegove veličine
Da li ste znali da možete koristiti posebne tehnike kako biste pomogli svom penisu da postigne op...
Porodični odnosi

). Samo nemoj da odustaneš kad kreneš ili nemoj ni kretati ako misliš da nisi spremna, u suprotnom ćeš samo zbuniti dete. Imaš na prvim stranama moje postove, pa ako te baš zanimaju detalji kako je to teklo kod nas, možeš iščitati.
pa bez problema je spavala. Medjutim gresku sam napravila kad sam je prebacila na spavanje pored mene ,jer me mrzelo svaki put da ustanem iz kreveta da je podojim, pa mi je bilo lakse da je ostavim pored sebe.... Drage mame velika greska.... Zato kad se Mihailo rodio koliko god me mrzelo ustajanje da ga podojim, ja sam ustajala, hranila, presvukla i vratio u krevetic gde i dan danas spava, a da napominjem da cera jos uvek spava sa nama.... Sad dosta pricamo kako bi bilo lepo da svaki predje u svoju sobu kad dobiju krevetice, ormarice i sve sto zahteva decija soba ( sad biramo namestaj zajedno) pa dok ne stigne i trece dete , da se oni naviknu na sve., pa se nadamo da ce proci lepo i bez velikih problema....