writing-img

RE: Kupus dijeta

clock-img

06.04.2010, 20:28

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: cipiripi

a testa i kolaci? gazirano i gusti sokovi?

Sokove uopste ne pijem,nikada ih nisam volela.Za kaznu mi je ako treba da popijem casu soka user posted image .Kolace volim da pravim ali onda stoje pored mene pa nutkam mm user posted image ,a testa isto...aaaaaaaa,ja sam bas cudo!I sta sad kazes?Sta da izbacim?A ne mogu se naterati da jedem cesce pa da se malo pokrene organizam...

clock-img

06.04.2010, 20:30

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

pa generalno ti onda ne jedes ono sto goji...
kako stojis sa tecnoscu? trebas da unosis dosta vode...

ja ne volim dijete, nemam dobro iskustvo sa njima...sve je to kratkog daha...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

clock-img

06.04.2010, 20:32

clock-img

Anoniman

Veruj mi da ne znam sta bih...vidis i sama da ne znam sta bih izbacila!Jedem dosta povrca,ako jedem meso kojeg inace nisam ljubitelj,volim da je to kuvano...vode pijem dosta i nezasladjen caj volim-bilo koji user posted image

clock-img

06.04.2010, 20:34

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

ti imas kvalitetnu ishranu i ne treba ti dijeta...
imas li neku fizicku aktivnost?
mada dete je sasvim dovoljna kad bolje razmislim... user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.04.2010, 20:39

clock-img

Anoniman

ti imas kvalitetnu ishranu i ne treba ti dijeta...
imas li neku fizicku aktivnost?
mada dete je sasvim dovoljna kad bolje razmislim... user posted image user posted image user posted image

Boga mi posto danju ne spava nego celu noc odrapi,moze se reci da imam puno aktivnosti user posted image !Uz to i po kuci znas i sama kako ide user posted image ...ma ja sam odlepila jer sam od posle porodjaja izgubila samo 5kg user posted image

clock-img

06.04.2010, 20:42

clock-img

cipiripi

pencil-img

5148

polako draga..znas kako kazu najzdravije je gubiti onoliko vremena koliko si ih dobijala...ja ti dajem fore jos 3 meseca user posted image
nemoj da unistavas svoj organizam bez veze...nemas 40 kg viska, nego 13 sto je ok...brzo ce to... user posted image

clock-img

06.04.2010, 20:43

clock-img

Anoniman

polako draga..znas kako kazu najzdravije je gubiti onoliko vremena koliko si ih dobijala...ja ti dajem fore jos 3 meseca user posted image
nemoj da unistavas svoj organizam bez veze...nemas 40 kg viska, nego 13 sto je ok...brzo ce to... user posted image

Uh,hvala ti...nadam se da hoce... user posted image

clock-img

07.11.2013, 12:01

clock-img

jole82

pencil-img

5141

IZVORNA PORUKA: Наташица

Да ли неко има искуства са овом дијетом? Просто ми је нестварно да људи могу за 7 дана да изгубе 5кг. Ја буквално ништа по читав дан не једем, али опет ми се не да скинути 4 киле које имам вишка после порода. Скинула сам доста управо изгладњивањем, али сам се зауставила и не иде даље. Хтјела бих пробати ову дијету, али као што рекох невјероватно да се може скинути толико. Шта ви кажете?

Enyoj the silence!

clock-img

07.11.2013, 13:33

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Uf... garant je negde na početku pisano za šta služi ova dijeta. Al' hajde.

Kupus dijeta (po mojim saznanjima) je i bolnička dijeta, ona se daje osobama koje moraju da skinu veliki br kg za kratak period (npr. pred operaciju).
Generalno ljudi - oni koji imaju mnogo viška (recimo 20-30) prvih 10 ide lako dole, možda i više. Kad dođeš na tih 5-6 tu nikad da skineš.
Od mnogo faktor azavisi.
Moja komšinica je davno skinula tonu kg tom dijetom, ja sam je probala ali sam kod nekog 4. dana odustala. Em nisam ljubitelj banana, em nisam ljubitelj mleka.
Skoro sam je probala opet, ali ni tad nije nešto išlo.
Gomilu stvari ne jedem i to mi je problem sa tom dijetom, kao i sa dijetom koju mi je dala drugarica nutricionista.
Svatite da je za liniju potrebna i fizička aktivnost. Bitne su i godine i naš metabolizam koji se s godinama usporava.
Primer - sa 20 godina sam za mesec dana spala sa 57 na 49 kg, bez dijete samo sam radila u bioskopu.
Sada za mesec dana sam skinula 3 kg - izbacila sam UH (mada se ogrešim tu i tamo)... Krenula sam da jašem što šta i na vežbe jednom nedeljno.

I flunked anger management! }:->

clock-img

07.11.2013, 13:49

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Zanimljiva dijeta,....samo treba neko da je sprovede u delo.....možda se i odlučim da pokušam...sviđa mi se što nema mnogo odmeravanja ...koliko šta nosi kalorija ,koliko tačno grama i svaki dan jedna supica

clock-img

07.11.2013, 15:26

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Ja sam pokušala sa ovim kao devojka, ali mi se smučio i kupus i sve ostalo iz te dijete. To nije režim ishrane koji bi trebalo da se sprovodi duže vreme, niti daje neke dugoročne rezultate.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

clock-img

09.11.2013, 10:22

clock-img

lokica77

pencil-img

518

pocinjem danas pa cemo videti...

Ako ne ide po planu, ide po sudbini...

clock-img

09.11.2013, 12:48

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

ja sam ovu dijetu "drzala " kad sam bila devojka i uspevala mi je ali sam se tako hranila nedelju dana i otislo je dve - tri kile
kad sad razmislim , kupus me je iscistio user posted image
ja volim kupus i ta corba mi nije bila problem ali ja sam za jedan dan pojela lonacod 5 litara te corbe user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

09.11.2013, 15:04

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

IZVORNA PORUKA: lokica77

pocinjem danas pa cemo videti...

Molim te izveštavaj nas da li si i koliko kg. izgubilauser posted image

clock-img

10.11.2013, 09:41

clock-img

lokica77

pencil-img

518

prodje prvi dan nije bilo strasno
pojela sam tri tanjira corbe, cetiri narandze i jednu mandarinu, danas povrce....

clock-img

10.11.2013, 10:02

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Samo sam dve dijete probala u zivotu i to iz ocaja da li cu ikada vise izgledati normalno. Sada sa ove tacke gledista, dijeta ne dolazi u obzir. Bila sam na UN dijeti i uz fizicku aktivnost naravno, izgubila sam mnogo kilograma. Ali uz tu dijetu sam naucila i da kombinujem namirnice. Tako da sada sve jedem ali bez ogranicavanja tipa jedan dan ovo drugi ono. ..... manite se dijeta nista ne mogu dobro doneti. Ja sam posle imala problem sa stitnom i nikada necu saznati da li je zbog naglog dobijanja i gubljenja kilograma ili je nesto drugo u pitanju. Izbacite testenine, peceno meso, slatkise, sokove, nemojte se prejedati, vise a manjih obroka i uz fizicku aktivnost rezultat ce se pojaviti.
Srecnouser posted image

clock-img

11.11.2013, 10:14

clock-img

lokica77

pencil-img

518

evo i treci dan danas, juce jedva izdrzala, mislila sam da ce biti laksi nego prvi ali nije. Pojela dva tanjira supe, dve male cinije salate(paradajz,krastavac i zelena salata) i frikomovu fitnes mesavinu(posolila samo i dodala malo maslaca i kasiku ajvara) i non stop sam bila gladna.
Izbrljavila sam sa kackavaljem pojela sam parce ali dobro...nije strasno, videcemo kako ce danas biti

clock-img

12.11.2013, 09:51

clock-img

lokica77

pencil-img

518

Juce stala na vagu pokazuje cela 2kg manjeuser posted image
inace juce prosao dan ok, pojela dva tanjira supe tri narandze i 1 i po tanjir povrca kuvanog.
izmrljavila sam malo opet, pojela zito sa orasima i slagom bez secera, doduse malo sam pojela ali opet...

clock-img

12.11.2013, 10:02

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Meni ova dijeta ne bi uspela,ne volim kuvano povrece,sveze da,ali kuvano,dinstano ne...ja sam drzala drugu dijetu posle drugog porodjaja i uspela je neverovatno dobro...ako nadjem temu "dijeta bez hleba"pisacu tamo,samo da napomenem za 16 meseci 28kg manje
izgledala sam bolje nego kad sam bila devojkauser posted image sa 58kg

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

15.11.2013, 10:07

clock-img

lokica77

pencil-img

518

Danas 7 dan -4kguser posted image , ja sam prezadovoljna

clock-img

15.11.2013, 10:25

clock-img

jovana jojo

pencil-img

907

user posted image Ja ću onda ovu dijetu držati kad se porodim

clock-img

15.11.2013, 10:39

clock-img

adulence

pencil-img

7314

lokice zainteresovala si me za ovu dijetu,s tim sto ja jos uvek dojim,ali cim prestanem probacu je sigurno....jer si supu skuvala bas po receptu iz prvog posta ili imas neku svoju varijantu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

15.11.2013, 11:18

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Adulence probaj sonoma dijetu, ja sam na njoj a dojim bez problema. Za deset dana ja sam izgubila 5 kg. Sad sam počela ponovo, danas je treći dan 2kg manje.

clock-img

15.11.2013, 11:21

clock-img

vikiveki

pencil-img

8792

Mama micki kakva je to dijeta

clock-img

15.11.2013, 11:33

clock-img

mama micki

pencil-img

910

Dijeta je po meni, malo reći odlična...Ima tri talasa, najteže je prvih 10 dana. Ima tema o ovoj dijeti na forumu. Pa sada, to i nije dijeta već zdrav način ishrane, jede se sve osim belog brašna i proizvoda od belog brašna, slatkiša i kupovnih sokova. Sve drugo je dozvoljeno, hleb se jede od prvog dana, jaja, sve vrste mesa, povrće, voće(osim prvih 10 dana). Pronađi, da ne otvaram temu ponovo, već ima jedna. Ja sam zadovoljna za sada, samo što sam nedisciplinovana pa nikad ne izguram do kraja. A za mame koje doje ovo je super dijeta.