cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

15.06.2016, 20:39

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Cao cao stomacici..
Daanas se samo nesto izlezavam i pomicem bezveze..
Ja sam bebecu odjecicu ispeglala i skontala da za pocetak imam ustvari najmanje,mozda 3 stvari hahah :D
Sve ostalo nekako ide od 2. pa nadalje..,tako da bih trebala u kupnju :D
Trebala bih nekad ovaj mjesec kad odem kod svojih pa sa mamom to obavit,jer njena prijateljica drzi butik za djecu pa kaze da odemo gdje ona nabavlja jer ima neki popust bla bla..pa eto..,

I daa,slikomat idalje nece, nervira me ,je li jos neko pokusavao..

Volim što se volimo!!!

clock-img

15.06.2016, 20:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella pokušaj preko postimage.org .ja u zadnje vrijeme samo preko njih postavljam fotkice

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

15.06.2016, 21:56

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Emice imas pp,da ne smaram ovdje user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

16.06.2016, 08:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,ja kao da imam stonogu u stomaku a ne bebu,ne mogu ispratim sa koje strane me udara a i lijevi bubreg me bolucka.Spavala sam bez potkušulje i smrzao se izgleda user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.06.2016, 11:37

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan!
Ja se upravo vratila od ginekologa, dobila sam da pijem Tothemu zbog niskog gvožđa, mada je i njemu čudno da je tako naglo palo, pre mesec i po je bilo iznad gornje granice, sad ispod donje, a ja se i ne osećam nešto loše. Kaže da je moguće da je i neka greška u laboratoriji, ali da pijem svakako mesec dana, neće mi škoditi user posted image
Emice, i ja imam jednu stonogu, čas udara sa strane, čas ispod rebara, svuda je ima.
Pngpme, jesu li prošli otoci?

clock-img

16.06.2016, 11:49

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

pozdrav trudnice

Ja sam juče pretresla garderobu za bebu, izabrala šta mi treba za početak šta za kasnije. Kad završimo krečenje i donesemo komodu sve ću oprati i naslagati i taman onda da vidim dal treba još nešto da dokupim. Ostalo mi je još da proberem dečiju garderobu koja im je mala, nešto ću čuvati, a većinu ću proslediti nekom domu ili crvenom krstu. Majstor sutra završava gletovanje pa će verovatno za vikend da kreči, pa ćemo od ponedeljka verovatno moći da sređujemo.

Ja pijem heferol za gvožđe i danas bi trebalo da idem po recept jer nemam više, a mrzi me.

clock-img

16.06.2016, 13:11

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ovde je tako divno vrijeme da sam morala kupiti novo odijelo za izlazak iz bolnice,mislim da će nam trebati i skafander user posted image
Stomak mi je skroz spušten,definitivno neću dogurati do termina,da bar izdržim do početka jula.
Milena meni je željezo bilo skroz ispod granice a ja se super osjećala,samo ti njega uzimaj.

clock-img

16.06.2016, 13:21

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

I moja je istaaa,ne znam vise gdje ni cim stigne da udara,maloprije se stomak tako zatresao da sam se zapitala WTF ,sta Je mogla da uradi da se bukvalno zatrese..
Trebala bi stan malo poradit a mrsko miii :/

Volim što se volimo!!!

clock-img

16.06.2016, 13:41

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

dan od mene... ja ispratila prvo mamu jutros u 5 na gradski, od pola 6 radi, pa muske na posao i vrtic u pola 7 i vratila se na spavanjac do 11... user posted image
A stonogu imam i ja, ali moja stoji popreko u stomaku pa nikako da se namesim za spavanje, ali zato kad se namestim spaaavaaam... user posted image user posted image

Nama je juce stigao ormar za bebicu, sliukacu pa cu okaciti... user posted image
Sutra cu da sredjujem stvarcice pa neka stoje u ormaricu user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

16.06.2016, 13:50

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Smao da vam mahnem, nisam nikako rapsoložena... na ivici sam besa, sve me nervira, grlo me boli i nemam kiseonika, ove dve samo lom prave i nered, neće da pomažu user posted image user posted image user posted image hoću da prespavam ovaj dan.

clock-img

16.06.2016, 14:08

clock-img

Zirafica Tackica

pencil-img

71

Cao zene.. Da li je neko koristio didrogesteron? Od pocetka trudnoce koristim utrogestan i sada dr promijeni na didrogesteron, a ja sam nesto skepticna jer ne znam nikog ko ga je koristio, pa me zanimaju vasa iskustva. Inace, sad sam 26+5 nedelji..

clock-img

16.06.2016, 14:29

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Ćao drage moje, ja se raspadam trčeći da kupujem, opremam, sređujem, čistim... S kraja na kraj grada radi sitnica i gluposti... Otoci su zastrašujući. Danas sam bila u školici za trudnice i gledam svima članke, nikome nisu kao meni otekli, a sve smo u 9.mjesecu... Ne znam da li to ima veze sa tim što su meni inače bubrezi skloni kamenju pa možda manje izbacujem vode...?

clock-img

16.06.2016, 15:02

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Žene jel se porodila Nimfa?

Žireafice ja sam koristila utrogestan, a za ovo drugo nisam čula

clock-img

16.06.2016, 15:25

clock-img

Nimfa

pencil-img

594

Pozdrav zenice kako ste?
Tu sam ja jos uvek izgleda mi promasili termin , nema nikakvih naznaka da ce skoro , a ja sam vec stvarno umorna i nervozna user posted image
Juce sam opet ostajala bez vazduha jedva sam se kretala i bas nemam volje ni za sta

clock-img

16.06.2016, 15:41

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Png, da li si ti beše imala problema sa štitnom žlezdom ranije? Sećam se da sam ovde sa nekim pričala o tome, mislim da si bila ti. Možda bi mogla da prekontrolišeš hormone, kada je tsh povišen, zadržava se voda u organizmu, mada naravno može da bude i samo zbog trudnoće.

Nimfa, drži se user posted image

clock-img

16.06.2016, 16:03

clock-img

Zirafica Tackica

pencil-img

71

I ovo se koristi kod manjka progesterona, ali ne nadjoh nista konkretno na netu. S obzirom da od pocetka trudnoce imam bolove, kontrakcije, da uglavnom lezim nesto sam skepticna po pitanju ovih "nepoznatih" lijekova.

clock-img

16.06.2016, 17:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Kaže mi sad fizioterapeutka da ću ja definitivno brzo jer je stomak sad baaaš spustio,hvata me panika user posted image
nimfa kad je tebi termun uopšte?

clock-img

16.06.2016, 19:33

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Milena, u pravu si, meni su rekli da imam Hasimoto, ali nisam nikakvu terapiju osim selena primala... Nisam znala da može da bude od štitne, mada nije čudo pošto ona skoro sve kontroliše.... Sad sam već pred samim krajem trudnoće, kod doktorice idem sledeće sedmice, ali kad bih vadila nalaze dok to bude gotovo skoro pa da ću da se porodim. Da pritrpim sad, pa posle da kontrolišem hormone?

clock-img

17.06.2016, 00:29

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Nivo tih hormona je i onako mnogo važniji u prvoj polovini trudnoće, pre nego što se bebina štitnjača razvije, tako da mislim da možeš i da sačekaš ovih par nedelja, pa posle porođaja da proveriš, čisto ako hoćeš da budeš sigurna da je sve ok. Mislim da kod tebe ipak nije to uzrok otoka jer bi ti se pojavili mnogo ranije da nešto nije u redu sa štitnom. Meni je tsh skočio odmah na početku trudnoće, a posle petog meseca se, uz povećanje doze leka, već sve stabilizovalo.

clock-img

17.06.2016, 08:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,od jutros opet imam strašne bolove u ledjima,jedva sam iz spavaće prešla u dnevnu a danas mi je dan za pranje veša.

clock-img

17.06.2016, 08:33

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Dobro jutro. Kako ste mi?
Bebica mi postala pravi kenjkavac, mrtva sam :)

clock-img

17.06.2016, 09:57

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Milena, pričala sam ti da su mi se hormoni baš stabilizovali u trudnoći, nisam mogla da vjerujem da je to moj nalaz kad sam ga dobila na samom početku. Ipak, od tad nisam kontrolisala. Inače mi je jedan bio niži ranije i imam čvoriće u štitnoj, mada znam da oni uglavnom nemaju veze sa njenim radom osim ako su baš brojni i veliki. Sačekaću, ali zaista su mi otoci toliki da bih da nisam trudna i da se ovakva probudim odmah u hitnu trčala. Ovako sve pripisujem trudnoći, ali ovo je stvarno prešlo svaku granicu.
Emice, kod mene radovi i dalje teku, ali nisam ni blizu konačnog proizvoda...
Ivana, kako je bebica? Kenjkava, kažeš, kako sad jede, kako izdržavaš?

clock-img

17.06.2016, 10:28

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Nimfa pomislila sam da si se porodila, videh da si presisala termin

Emice ti si u 9. sad i da se porodis beba ce biti ok. Ali bolje sacekaj jos malo

Ivana drzi se. kako napreduje bebica.

Ja se vec kuvam a tek je 10, kako li ce biti kasnije. Bila sam juce do dz samo jedna dr radi od njih 3-4. Tako da cu ici sledece nedelje kad se jos jedna vraca sa odmora, moja je na bolovanju

clock-img

17.06.2016, 10:41

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Joj, ne znam kako napreduje i to me i nervira, kontrola je 21.06.Ona je toliko lenja za sisanje da je ovo uzas, gora je od brata. Hoce sa vuce, pa nece, pa se nervira. Problem mi je sto nemam vise sta da izmuzem, pa se desi da joj posle sisanja napravim jednu mericu dohrane . Skroz sam istraumirana njenim napretkom i težinom.
Sin mi je na mom mleku jako slabo napredovao i verovatno vucem traume :)

clock-img

17.06.2016, 10:46

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Ne znam sta bih ti savetovala sem da je stavljas sto cesce da siki. Mozes i da se posavetujes sa savetnicama za dojenje.