cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

13.06.2016, 14:56

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

IZVORNA PORUKA: Ella2407

Hahahah
Nije mi toliko ono sto vidim,mislim jest i to al eto sto kazes to necu ni vidjet,nego mi ne vise njihovi krikovi ,svAka druga govori ne moze vise podnijet user posted image pa se covjek zapita koliko to zapravo boli i hocel moc izdrzat user posted image

To se samo u tom trenutku tako čini, eto ja dva puta prošla kroz to bez epidurala, ne bi bila luda da prolazim i treći put kroz to da je tako strašno user posted image

clock-img

13.06.2016, 19:47

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

I to mi je isto naumpalo,hahaha user posted image user posted image

Joj jesam nekakva nikakva ovih dana prema mmu,nikako mi se ne prica a i svako pitanje mi ide na zivce,nezz stoo
Samo sam okej kad sam samaa haha user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

13.06.2016, 23:00

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Pozdrav

nama stigao majstor, ja sam sa decom kod mojih. Nisam ceo dan sela, bas sam se umorila. Sutra cu malo da sredjujem deciju garderobu. Videcu sta mi treba za bebu, a ostalo da prosledim u crveni krst ili u neki dom. Ima bas mnogo stvari, a samo mi stoje.

Inace pozajmila sam drugarici komodu za presvlacenje za bebece stvari, sad treba da joj trazim, a nekako mi bezveze.

clock-img

14.06.2016, 07:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro stomačići.
Marijana što će ti biti glupo,pa ipak je tvoje user posted image
Ja ipak nisam juče spakovala torbu pa ću vjerovatno danas,a moram nešto malo i ispeglati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.06.2016, 11:03

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

Jutro trudnice.
Nasa Sara stigla u 37 nedelji trudnoce. Nestignem da se javim, ljubim vas

clock-img

14.06.2016, 12:04

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

MakiJ, cestitam, divno!!!
Marijana, tacno znam kako se osećas. I meni bilo glupo da trazim svoje :) Ne znam samo kako se ne sete da vrate kad vide da smo trudne :)
A pumpicu sam bila pozajmila, ali ne mogu da se setim kome tacno. I sad sam ja morala pozajmljivati :)

clock-img

14.06.2016, 12:19

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

MakiJ cestitaaaaaammm user posted image

Pokusala sam da postavim sliku na stomacicima ali nesto necee,ne kontam,sve uradim
Ko i uvijek i ostane neki link koji ne otvara sliku user posted image user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

14.06.2016, 13:07

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan, trudnjače. Kako ste?

MakiJ, čestitam!

Bubice, kako zubić?

Pngpme, čestitam na položenom ispitu!

Ja sam se skroz regenerisala od kad sam na odmoru, više me ni leđa ne bole, niti se nešto mnogo zamaram, baš sam bila kreten što sam mučila sebe toliko dugo, a nisam morala. Samo da ovo dobro stanje potraje, da na miru spremim sve stvari za bebićku.

clock-img

14.06.2016, 14:48

clock-img

pngpme

pencil-img

585

MakiJ čestitaaaam! Neka je živa i zdrava!
Ivana, ti si duša, stalno si tu za sve nas. :)
Marijana, ja isto imam problem sa tim, teško mi je da prevalim preko usta i gotovo...
Milena, baš mi je drago da malo odmaraš, do kraja trudnoće iskoristi svaki trenutak.
Ella, sve smo živčane, kakav bi on bio da je trudan? :) Ne uzima on to za zlo, sigurno ima razumijevanja...
Hvala svima na čestitkama, ja se ljudi dragi raspadam od otoka. Prste jedva savijam, noge mi je grehota pogledati... :(

clock-img

14.06.2016, 15:48

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

zdravo svim stomacima... user posted image
MakiJ cestitam... user posted image user posted image

Ja sam sinoc mislila da cu da se ugusim od kiseline, spavala sam do pola 4 sedeci, posle malo popustilo, danas sam ok...
Od jutros samo nesto ceprkam, te ves te rucak te dvoriste trava cvece... kupatilo... Jos ostale spoiljne stepenice da se ociste, ali to ne mogu to ce mm kad dodje s posla...
U nedelju nam bili rodjaci vratili mi stavri za bebicu pa cu ovih dana da se bacim na to, cekam majstor da zavrsi orman sto smo narucili za bebca...
Odoh postavljati sad ce i moji muski...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

14.06.2016, 16:42

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella tek će te muž nervirati kad hormoni totalno polude posle poroda user posted image
Opeglah ja sve i gotova sam,ali bukvalno.Ah da spakovala sam i torbu,još samo da ubacim punjač i papuče.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

14.06.2016, 17:04

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Bravo Emice
A mogu misliti onda tek tadaa user posted image
Samo nas je problem sto je i on po prirodi ,,nervozli,, pa je sad to
Kombinacija vrh user posted image
Al dobro je,brzo se pomirimo hah user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

14.06.2016, 17:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella moj nije toliko reagovao na ispade posle poroda jer znao je da ne mislim tako,sad sam mu se već unaprijed izvinila ako opet budem ista user posted image

clock-img

15.06.2016, 01:32

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Ja još nisam torbu pripremila, tek sam robu dobila i kupila šta treba danas. tek treba da pripremam mjesto za robu u ormaru i da perem sve...

clock-img

15.06.2016, 08:07

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro stomačići,
Png taman te htjedoh pitati jesi li ti spremna user posted image
Ja izludjujem samu sebe,u jednoj sekundi jedva čekam da se rodi,u drugoj me uhvati panika kako ću se snaći sa dvoje,hoću li ga moći voliti kao Doru,kako ću opet izdržati ne spavanje pa opet jedva čekam da se ridi i tako u krug user posted image

clock-img

15.06.2016, 08:23

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ja planiram ovih dana da donesem garderobicu da operem i ispeglam dok se još dobro osećam, moguće da ću biti ovakva do kraja ali želim kraj da dočekam bez obaveza, da možemo da skitamo, počinje raspust pa sa njim i ''mama, dosadno nam jeeeee'' user posted image
Danas smo napunile 32 nedelje user posted image još samo 8 nedelja, eventualno 4 user posted image ja sam zaboravila šta sve treba za bolnicu, moraću da osvežim znanje da vidim otprilike šta mi treba, jer meni nije baš tako jednostvano da odem do prodavnice i kupim jer puno toga nema kod nas u selu pa mi nije jednostavno da odem u drugi grad da uzmem šta mi treba. Zato moram malko ranije da počnem da brinem o tome. Za sada imam uložaka za bolnicu od trudničkih paketa, stvarno su mi dobro došli, RR hvala user posted image i imam silikonske bradavice, to je sve. Nemam ni spavaćicu ni papuče ni torbu user posted image ni mrežaste gaćice.... user posted image a za bebu imam samo pelene, a potrebna je koliko se sećam i mast za guzu malu.
Polako da sastavim spisak pa da pribavljam stvar po stvar. Multimam komprese su nezaobilazne, njih ne smem nipošto da zaboravim.

Ja se slabo javljam jer sam ceo dan u pogonu, primetila sam da mi otiču noge kad sedim duže za kompom, pa ga izbegavam. Ovako mi ne otiču nimalo. user posted image

clock-img

15.06.2016, 08:28

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Srećom pa ovde samo treba pidzama i odjelce za izlazak a sve drugo ću dobit od bolnice.
Bubice sad će to proći i stiže vam pojačanje user posted image

clock-img

15.06.2016, 09:17

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

E moja Emice, a mm nije mogao da se nacudi kada sam mu rekla da mi donese Ubruse za odlazak na wc. Holandija , Svica, sve je drugacije u kulturnim zemljama, da od miline odes da rodis dete, a ovo je ovde tiha tuga. Ba se odusevim kada cujem gde zivis , naravno da debelo za to placas, ali neka, znas za sta to cinis.
Samo da vam mahnemo lepotice moje, drzite se, vi u zlatnom finisu. Ja vas citam svakog dana, ali ne zelim da budem dosadna. Sve ce proci i nervoza i haos, samo se vi lepo nauzivajte sada, nadam se i da vam leto nece biti pakleno kao prosle godine, vama koje nosite zadnji trimestar sada do septembra.
Ljubimo vas!

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

15.06.2016, 09:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Voci nervira me što toliko plaćam kad ne koristim doktora ali kad za ovako nešto treba onda mi stvarno nije žao.Bar znam da ću tih par dana uživati kao kraljica,još da si mogu priuštit privatnu sobu user posted image

clock-img

15.06.2016, 12:25

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jutro stomačići,
Ja izludjujem samu sebe,u jednoj sekundi jedva čekam da se rodi,u drugoj me uhvati panika kako ću se snaći sa dvoje,hoću li ga moći voliti kao Doru,kako ću opet izdržati ne spavanje pa opet jedva čekam da se ridi i tako u krug user posted image

Ja izludjujem samu sebe,u jednoj sekundi jedva čekam da se rodi,u drugoj me uhvati panika kako ću se snaći sa dvoje,hoću li ga moći voliti kao Doru,kako ću opet izdržati ne spavanje pa opet jedva čekam da se ridi i tako u krug

Emice, potpisujem tvoj post... MM vec ludi od tih mojih momenata... a on opusten totalno, kao snacemo se, i sa prvim smo se snasli sto sad ne bismo... Ali tada je bilo jednoooo... ufff...

Ja danas necu nista puno raditi, spremam neke makarone za rucak kao slana torta pa u rerni zapeceno... Mama mi dolazi popodne da poskracujemo zavese, sad uradili podove pa sve zavese dugacke vuku se po zemlji,.....
Zagrljaj za sve user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

15.06.2016, 13:58

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Emice, ja sam kao izluda ovih dana išla sa mamom (došla je na par dana) po apoteka, prodavnica... Sve smo pokupovale i ja sjednem mužu da pokažem, dala sam gomilu para, kad ono u kesama-ništa posebno! Sve je tako skupo, gomila nekakvih sitnica sa kojima više ni ne znam šta da radim...
Evo nešto je ružno vrijeme ovih dana, planiram sve sutra da operem, da spakujem torbu sredim dio ormara koji je namijenjen za bebu i to sve tamo složim... Ne znam gdje se nalazim, ne snalazim se baš najbolje. Imam jedno pitanje, šta za bebu vi nosite u bolnicu? Mene čudi da treba krema i šta znam još jer sam mislila da za bebu donosim stvari samo kad treba da izađemo iz bolnice???
Ništa nije spremno, ja nisam svjesna toga da beba stiže, mislim da moj mozak ne može tu informaciju da obradi... Umjesto da spremam sve za bebu mi smo juče čitav dan sklapali neke komode i police za kupatilo, a prije toga sam crtala zeke i cvijeće po zidu, bolje bi mi bilo da sam napravila mjesto za robu dječiju... Ni dokumentaciju nisam još sređivala...

clock-img

15.06.2016, 14:52

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Dobar dan

Mi smo i dalje kod mojih pa ne stizem da vas citam, a jos manje da pisem.
Za ovu komodu ja se sve nadam da ce se ona sama ponuditi. Njen sin ima godinu dana jos oni to moguda koriste, ali zna da sam u drugom stanju. Stvarno nemam nameru da kupujem novo.

Png u Srb se u porodiliste nose pelene, vlazne maramice i pavlovicka.

ja sam bas nesto smorena, nista mi se ne radi. i ja sam mislila kao Bubica da ranije pripremim stvari za bebu da me ne ceka kasnije, ko zna kako cu se osecati kad krenu vrucine. Moram i do dz po upute za lab, i vozacku da menjam istice uskoro.

clock-img

15.06.2016, 15:01

clock-img

MishMash

pencil-img

458

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jutro stomačići,

Isto i kod mene, mm samo koluta očima kad počnem o tome user posted image

Ja sam baš danima nervozna, imam problema sa poslodavcem i platama, pa se nisam ni javljala. Danas sam radila test opterećenja glukozom, sutra opet do lekara, a sledeće nedelje uz, ne mogu dočekati user posted image

Bubice, gde ćeš da se porodiš?

Png, ne nerviraj se, nego napravi listu proriteta i polako. Ako nešto i zaboraviš (mada ne verujem), uvek ti tm može doneti u bolnicu. Kod nas nije bila potrebna krema, jedino su nam tražili pelene, mislim da je bilo 6 komada dnevno. To može tm da donese i kad se porodiš.

Čini mi se da sam ja ceo deveti mesec ređala, premeštala, pakovala, raspakivala. Dešavalo se da u toku noći skočim i proverim da li mi je sve u torbi za porodilište. Onda sam lepo sve popisala i prepravljala spisak user posted image Nosila sam na kraju mali kofer i dve velike kese u bolnicu i samu sebe posle psovala što sam se toliko natovarila. Pošto sam bila sečena, nije mi baš prijalo podizanje kofera i preturanje po tolikim stvarima.

"Live the life you love, love the life you live"

clock-img

15.06.2016, 18:45

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

MishMash ići ću u Pančevačko porodilište, tu sam rodila oba puta. Nama su tražili pre 4 i po godine i pavlovićku i maramice i pelene, sad je novina da možemo i garderobicu da ponesemo da bebe obuku u to a ne kao veknice hleba user posted image

Ja nemam te ispade, znam da će mi biti još lakše nego sa jednim, ja se bar lakše organizujem kad imam više obaveza nego kad imam malo. user posted image

clock-img

15.06.2016, 18:50

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Što se tiče stvari kod mene je skoro sve spremno,i dalje trebam ubacit punjač,aparat i papire za bolnicu,sklopiti krevetac i oprati još jednu turicu veša.Meni je veća frka da će krenuti prije nego što mi mama stigne,ona kaže da vidim u ponedeljak šta kaže dr jel se otvaram,ako budem počela doće ranije nego što je planirala.