IZVORNA PORUKA: emicaa
Jutro stomačići,
Png taman te htjedoh pitati jesi li ti spremna
Ja izludjujem samu sebe,u jednoj sekundi jedva čekam da se rodi,u drugoj me uhvati panika kako ću se snaći sa dvoje,hoću li ga moći voliti kao Doru,kako ću opet izdržati ne spavanje pa opet jedva čekam da se ridi i tako u krug
Isto i kod mene, mm samo koluta očima kad počnem o tome
Ja sam baš danima nervozna, imam problema sa poslodavcem i platama, pa se nisam ni javljala. Danas sam radila test opterećenja glukozom, sutra opet do lekara, a sledeće nedelje uz, ne mogu dočekati
Bubice, gde ćeš da se porodiš?
Png, ne nerviraj se, nego napravi listu proriteta i polako. Ako nešto i zaboraviš (mada ne verujem), uvek ti tm može doneti u bolnicu. Kod nas nije bila potrebna krema, jedino su nam tražili pelene, mislim da je bilo 6 komada dnevno. To može tm da donese i kad se porodiš.
Čini mi se da sam ja ceo deveti mesec ređala, premeštala, pakovala, raspakivala. Dešavalo se da u toku noći skočim i proverim da li mi je sve u torbi za porodilište. Onda sam lepo sve popisala i prepravljala spisak

Nosila sam na kraju mali kofer i dve velike kese u bolnicu i samu sebe posle psovala što sam se toliko natovarila. Pošto sam bila sečena, nije mi baš prijalo podizanje kofera i preturanje po tolikim stvarima.