writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

24.06.2016, 14:50

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Jaooo i meni je vruceee da ponudaaaliiisss
Imam osjecaj da se topiii sve na menii
U goloj vodii saaamm
Pramenovi su evo na glaviii
Jee
A i ja sam za ako se nasljedjujee a ako moram vratit-sto bi kolica morala.. Onda mi je to bezveze
Pojelo bi me da se ne bi sta ostetilo i treba stalno razmisljat
A ipak je to stvar koja ide napolje tako da..

Volim što se volimo!!!

clock-img

24.06.2016, 15:15

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Milena, i mi smo bili u velikim radovima koji su pri kraju i ja sam se otelila od posla. Muž je radio mučenik kao robijaš, ali opet, dodaj mu ovo, dodaj ono, ponesi, očisti, sredi, najviše me je ubilo to stalno sjedi ustani, sjedi ustani... Prepone mi se raspadaju.

clock-img

24.06.2016, 16:21

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Milena, sad gledam tvoj post i vidim da smo ista nedelja i dan... user posted image

Mi smo sa radovima zavrsili, garderobicu sam jedan deo spremila imam jos mozda dve masine da operem, jedna posrteljina za krevetac i jedna stvarcice..
Maki navrzao da idemo napolje, a gori zemlja, barem jos sat vremena da ga uspem savladati unutra...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

24.06.2016, 19:27

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Hehe, Sandricak, potrefile smo :)
Ja još ništa od garderobe nisam kupila, imam samo jedan bodić, pantalonice i benkicu. To planiram za sledeću nedelju kad malo zahladi, samo prvo da vidim koliko mi čega treba, nemam baš mnogo iskustva sa bebećom odećom.

clock-img

24.06.2016, 20:41

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Meni je danas tek krenuo kolostrum... Nadam se da to nije znak da neće biti mlijeka, znam da mnogima kreće od šestog, sedmog mjeseca još...

clock-img

24.06.2016, 21:13

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24830

Pngpme, meni je u prvoj trudnoći krenuo u sestom mesecu, a sina dojila mesec ipo. Mojoj drugarici krenulo tek kad se porodila, dete dojila skoro godinu dana. Nema to nikakve veze, opusti se.

clock-img

24.06.2016, 21:47

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Png ni meni se uopšte nije pojavio ni sa T a ni sad ga nema ni u najavi.Ako bude mlijeka biće a ako ne ima dohrana.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

24.06.2016, 22:09

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Nadam se da nema veze, baš bih voljela da dojim. Ako ne bude išlo ok, ali baš baš bih voljela... Emice, pa jesi li imala mlijeka sa T?

clock-img

25.06.2016, 09:47

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro,kuc kuc u drvo od jutros nemam bolove,iako me noćas i bubreg bolio,kao neka baba sam.
Png dojila je mjesec dana ali sam joj posle dojenja morala davati i dohranu jer nije bilo dovoljno

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

25.06.2016, 10:15

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Jutrooo
Bravo za NEbolove user posted image
I ja za divno cudo nisam sinoc ustajala u wc.. Mada sam legla u pola 3,znaci ne broji se haha
Trebala bih ustat sta mami po kuci uradit-ono sto mogu.. Haha
Danas idemo vidjet te neke stvarcice za bebuu,jeej..

I daa,nisam vam se jucer pozalila za frizuru,haha..
Pramenovi i neki preljev super ispsli ali me je sad puno skratila..
Kao neka teta izgledam,bas sam se iznervirala jucer ali sta bi,valjda ce brzo malo prerast user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

25.06.2016, 10:16

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Dobro jutro dobar dan

Šta se radi?
Mi se kuvamo, u stanu je užasno sparno. Jedva čekam neko zahlađenje. završih juče za vozaćku, biće gotova sledeće nedelje.

Što se tiče terrmina čini mi se da je nas 5-6 od 10-12.08
Sad ću se prijaviti na spisak

Pozzz

clock-img

25.06.2016, 10:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ja idem u petak frizerki i dosta ću skratit opet,pod uslovom da prije tog ne završim u bolnici user posted image
Uživajte u kupovini user posted image a kosa će porasti brzo.

clock-img

25.06.2016, 10:22

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

ja isto planiram da se šišam. Čekam platu. Još nisam dobila platu za apriluser posted image

ako se neko prijavio za onu nagradnu igru chico nosiljka, nek mi piše u pp da glasam

clock-img

25.06.2016, 11:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34373

Marijana, dodala sam te na spisak. Ne rade mi privatne poruke pa ne mogu da ti odgovorim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

25.06.2016, 11:49

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ja čekam kosa da poraste da mogu fino da je vežem u rep a ne ovako milion šnalica po kosi, a smeta miii user posted image

Juče sam oprala deo bebeće garderobe, i kao za inat oprala je mašina kad se već smrklo a sijalica je pregorela tamo gde prostirem veš user posted image pa je garderoba prenoćila na stolicama i ujutru odmah prostrela ali ne miriše, sad još kad sunce sprži miris neće mirisati uopšte user posted image baš sam se smorila. Da li da perem bezveze ponovo?

Ova beba se sve više proteže u stomaku, imam osećaj da pokušava da se uspravi u stojeći položaj user posted image

Pgn ja nisam imala kolostrum ni u jednoj trudnoći, pa nemam ni u ovoj, posle prvog porođaja su me zeznule babice, zaustavile mi laktaciju zbog uvučenih bradavica, ali posle drugog ne, nabubala se pošteno o dojenju da sama mogu da postanem savetnica, i uspela isključivo dojiti 17 meseci. user posted image

clock-img

25.06.2016, 12:00

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Dan od nas... user posted image Emice sto je bolje danas, nek tako i ostane ...

I kod nas je nenormalno toplo u kuci, prebacili klimu na sprat, pa se sad dole kuvamo... plus rerna radi, pecem rucak... user posted image
Treba svekar i zena mu da dodju danas popodne na godisnji odmor, koliko sam skontala 2 nedelje, pa smo poranili danas...

Jedini spas je ovo malo vetrica sto piri kod mene... inace bih se onesvestila...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

25.06.2016, 18:32

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Evo mene iz kupovinee
Nesto smo pokupovali
Ono za pocetak sto je falilo
Benkice,gegice,dekice,tetra pelene itd itd
Nista nije skupo a opet na kraju neka cifraaa ,kontam gdje je nabra haha

Volim što se volimo!!!

clock-img

25.06.2016, 19:10

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

I dalje sam bez bolova,jao da znate kako je fino kad mogu normalno hodati,samo da i sutra bude ovako.
On je se toliko spustio čini mi se da mu ruka već izviruje user posted image
Ella to se uvjek tako nakupi,mi sad kad smo kupovali išli u njemačku i uglavnom je sve oko 5-6 eura,na kraju na kasi 80 za platit a nismo uopšte kupili puno.

clock-img

25.06.2016, 19:33

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Bit ce Emice aBda i sutra bez bolova user posted image
Ma daa,i ovdje sve 2-4 eura eto par stvarcica oko 10
I na kraju 120 eura
A nisaam bas tolikoo nakupovalaa
Nego eto pomalo bas
Haha

Tebi Emice mozda i krene brzoo,jel ti taj neki sluzni cep poceo ispadat
Il sta vec
Znam da se to spominjalo

Volim što se volimo!!!

clock-img

25.06.2016, 19:54

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella na kraju nije bio čep nego sam imala gljivicu i koristila neku kremu i ujutru se pojavljivalo to sluzavo,sad kad je ne koristim više nema ni toga.Neka samo sačeka petak da odem frizerki pa posle nek kreće kad hoće user posted image Jel ti kod nas u Bih kupuješ ili ideš u Hr ili negdje tako?

clock-img

25.06.2016, 21:06

clock-img

pngpme

pencil-img

585

BubaBubice, pa to je sjajno! Onda ćeš sticajem okolnosti postati moja savjetnica ako bude poteškoća :) i ako budeš imala volje.
Ovdje kod nas je 36 stepeni!
Emice ja sam ranije bila što prije što prije samo da uđem u 9. a sad mi se nešto baš primaklo, ne bih prije jula, pa čak ni prije 10.jula... :)

clock-img

25.06.2016, 21:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Png ma meni je najgore zbog bolova,jedva se borim sa njima.Ali eto mogao bi čekati i do sledećeg ponedeljka jer mi u nedelju stiže mama.

clock-img

25.06.2016, 21:48

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Ma kod nas ovdje u BiH,govorim u eurima da i vi lakse skontate hahah
Jos smo po veleprodajnim cijenama jer mamina prijateljica tu kupuje za svoju radnju .. Hahah

Volim što se volimo!!!

clock-img

25.06.2016, 22:09

clock-img

vocicana

pencil-img

12362

Devojke, svakog meseca kako se koja prijavi za trudnicki paket, neka se javi, ja zaboravim da odem na glasanje, ali javljajte, paketici su lepi mnogo i svaka bi bar jednom trebala da ga dobije.
Zao mi je samo sto devojke izdijaspore ne mogu da se prijave, a svima zelim da se zahvalim za glasanje za kengur nosiljku. Sve koje ste nam dale glasic. Pamtim sve!user posted image

Tri svecice upaljene jedna za drugom u noci...prva da ti vidim lice, druga da ti vidim usne, treca da ti vidim oci...
Jer smo tako u mogucnosti!!!

clock-img

25.06.2016, 22:18

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella pa i ja sam iz BiH user posted image
Samo mislila sam da je i tu dosta skuplje bebeće