writing-img

RE: Trudnice (1-42 nedelje) 06/16 [chat]

clock-img

11.06.2016, 21:41

clock-img

marijana22

pencil-img

1689

Milena koja kolica ste uzeli?

clock-img

12.06.2016, 10:41

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobar dančić,nisam se juče javljala.Konačno smo pokupovali sve što što treba za bebu,još da sve operem,sklopiti krevetac inaći još neke sitnice u podrumu.
Od jutros sam nešto nervozna pa pokušavam da se ne istresam na ostale ni krive ni dužne.
Jeste li mi vi dobro.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

12.06.2016, 12:18

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan svima!

Marijana, vi ste se baš bacili na radove! I nas čeka krečenje još jedne sobe i hodnika i sređivanje ventilacije u kupatilu, valjda ćemo stići sve pre nego što stigne bebac. Uzeli smo kolica Graco Evo, dvoumili smo se između njih i jednih Inglesinih, ali presudilo je to što se ova mnogo lakše sklapaju.

Kako ste danas, trudnjače? Ovde je nešto mnogo mirno...

clock-img

12.06.2016, 13:02

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Dan od nas... user posted image
Ja jutros poranila da skuvam slatko od jagoda, pa sad odmaram malo, muz kuva rucak danas, dolaze nam kumovi i rodjaci malo da se druzimo... Bice veselo, nismo se dugo videli zbog nasih radova po kuci... pa dolaze da vide koliko smo bili vredni i da mi donesu stvari za bebca da mogu da spremam polako, sve dala rodjacima, pa nikako da vrate sada...

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

12.06.2016, 15:07

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Daan
Vrijeme katastrofa,ubilo se za spavAnja..
Mi evo trebamo krenut od mm-ovih..

Ne znam zasto ponekad a od jutros stalno osjecam kao tezinu i neki cudan osjecAj na mjehuru ili vise ne znam
Jel mjehur ili kao grlic,veze nemam
Imam osjecAj kao da se moram stisnut hahah

Danas cu da ponesem robicu koju imamo odavde pa da slozim kuci i opet pregledam velicine pa da vidim sta mi jos treba..

Volim što se volimo!!!

clock-img

12.06.2016, 16:54

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ja sam tu samo me sve stislo, završni radovi i zub me boli, stomak mi je sve veći i sve me nervira, hoću samo da spavam. Popila sam paracetamol ali nešto ne deluje, dođe mi da poludim, baš sam besna.

clock-img

12.06.2016, 20:16

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubice sutra će biti bolje user posted image
Nadam se da ste imale lijepu nedelju.Nama su bili prijatelji,godilo mi je da se ispričamo,mnogo su fini.Mm i on su drugari od djetinjsta a nas dvije od početka srednje.
Orala sam sve za bebicu,još da se osuši,ispeglam šta treba,da mi stigne mama i David može da krene user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

12.06.2016, 21:25

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Aa,pocela je kiselina da me muci a nije nikad u zivotu :///
Sta tu pomAze,sta smijem? :/

Volim što se volimo!!!

clock-img

12.06.2016, 21:27

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella neko je pisao da mu je pomagalo hladno mlijeko,ja nisam isprobala niti sam imala sa tim problema.

clock-img

12.06.2016, 22:08

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Hvala Emice,evo malo je popustilo,ni ja stvarno s tim nikad nisam imala problema nit sam znala da je to kiselina dok nisam mmu objasnila haha
Znam da on sodu bikarbonu popije ili neke svoje tablete za to,da li to smijem ako mlijeko ne bude pomagalo :-D

Volim što se volimo!!!

clock-img

12.06.2016, 22:39

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

NE pomaže ništa, ni paracetamol ni beli luk više ni čaj, poludeću ja noćas vidim user posted image

clock-img

13.06.2016, 08:12

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella evo tema o kiselini,svašta su žene pisale da pomaže user posted image klik
Bubice kako prodje noć,kako zubić?
Inače dobro vam jutro.

clock-img

13.06.2016, 08:18

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Ella, kako kiselina?
Bubi, mislim da smes i Brufen.
Stomačici, kako ste?

clock-img

13.06.2016, 09:54

clock-img

Sandricak

pencil-img

1090

Hej.. Mm odveo Marka u vrtic pa sad svako za sebe kulira...on danas slobodan... posle cemo da puckamo visnje... user posted image
Ella probaj bademe da grickas za kiselinu...

Masem svima.. user posted image

,,Život guta one koji se boje!``

clock-img

13.06.2016, 10:06

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Gdje ste žene, kako ste? Ja sam u petak položila poslednji ispit i dala sam se na sređivanje sobe. Muž je u petak sve pretumbao po stanu, ormare iz jedne u drugu sobu premještao, a onda sam se ja dala na oslikavanje zida iznad kreveca. Ispalo je super, ali ja sam samo to radila puna dva dana! Premorila sam se strašno, imam nenormalne otoke, jutros šaku nisam mogla skroz da skupim...

clock-img

13.06.2016, 10:11

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Pngpme, super za ispit!
Nisi trebala toliko da se forsiras! Sad lezi i odmaraj, obavezno!

clock-img

13.06.2016, 10:19

clock-img

pngpme

pencil-img

585

Ivana, kako ste vas dvije? Mnogo je slatka bebica...
Milena, imamo ista kolica :).

clock-img

13.06.2016, 11:17

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Pn cestitam na ispitu :-*
Moja kiselina je dobro,sinoc je popustilo,mislim da je od jela jer sam se nAjela a procitala sam da od tog hoce..
Izgleda da cu se morat nekako naviknut na vise obroka ali manjih..
Nisam nikad tako znala jest al morat cu

Bubice kako zub?

Mm sinoc nije mogo spavat sa mnom,kaze hrcem hahah

Jutros sam malo gledala porodjaje na youtube-u , i mogu vam rec da me pocinje bit strah hahah user posted image

Volim što se volimo!!!

clock-img

13.06.2016, 11:22

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Ella, nemoj da gledas vise nista user posted image
Pngpme, dobro smo, umorno :) Mene jos uvek bole ruke, tj vene na rukama, pa mi je to bas zeznuto. Imamo kontrolu 21.06. pa jedva čekam da vidim kako smo napredovali.

clock-img

13.06.2016, 11:24

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Ella ne gledati to,ne ne user posted image pa znaš i sama da je svaki porod različit a i što da se opterećuješ šta i kako ćeš.Bolje da se iznenadiš user posted image
Png bravo za ispit user posted image

clock-img

13.06.2016, 11:32

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Hahaha
Pa razmisljam da li mi je bolje da se iznenadim
Ili da se pripremim user posted image user posted image

Trebala bih danas ove odjecice ispeglat i slozit,pa da rasporedim,da znsm sta imam i za koji mjesec i sta mi fali..

Volim što se volimo!!!

clock-img

13.06.2016, 11:49

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24831

Ella, bolje da se iznenadis :)
Bice to lak porodjaj :) veruj mi :)

clock-img

13.06.2016, 12:51

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Bolje je dok deluju lekovi, pijem po dve tablete paracetamola, sad već počinje popuštati pa ću morati ponovo da popijem a posle podne pravac zubar.

Ella nemoj da gledaš jer ionako ti svoj porođaj nećeš ni videti user posted image samo ćeš osetiti hahaha user posted image ali to što gledaš na snimncima to kod sebe nećeš videti. Meni je sa druge strane čak zanimljivo to gledati user posted image

Ja još ništa nisam konkretno kupila za bebu, samo dve pelene DajDaj, i nikako da nastavim da dokupujem, uvek nešto drugo iskrsne user posted image

Ja sredila kuću sve super, sredila ormane ostaje mi samo bebeću garderobicu da sredim i namontiramo krevetac, kad dans mužu pade na pamet da ipak okreči i spavaću i eto, opet lom i krš po kući user posted image al dobro, bar ćemo biti na miru i sa te strane.

clock-img

13.06.2016, 13:05

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Bubice ma imaš još vremena za kupovinu,mi smo tek u subotu kupili sve što treba,još mi nešto fali ali ne znam šta user posted image
Danas ću spakovati torbu za bolnicu

clock-img

13.06.2016, 13:13

clock-img

Ella2407

pencil-img

550

Hahahah
Nije mi toliko ono sto vidim,mislim jest i to al eto sto kazes to necu ni vidjet,nego mi ne vise njihovi krikovi ,svAka druga govori ne moze vise podnijet user posted image pa se covjek zapita koliko to zapravo boli i hocel moc izdrzat user posted image

Volim što se volimo!!!