Poslednji tekstovi

Postali smo BAKA I DEKA: Šta nas čeka?
Biti baka ili deka nije ponovno odgajanje dece. Radi se o tome da gledate kako se priča koju ste ...
Porodični odnosi

Vlada podigla cenzus za dečji dodatak na 18.000 dinara
Vlada Srbije usvojila je uredbu kojom je od 1. aprila cenzus za ostvarivanje prava na dečji dodat...
Vesti

veliki pozdrav za tebe i tvoje zrnce
. Baš ću da vidim kad budem išla šta će mi reći na komisiji pa ću vam napisati .
, samo je potrebno da izrazite želju kad dođete na porođaj , i da se sa tim vašim zahtevom složi akušer ili lekar koji će učestvovati pri vašem porođaju . Znači , oni treba da daju saglasnost , šta god to značilo , u tom momentu . Rekla sam da mi to malo previše bajkovito zvuči , ali žena je rekla da je zaista tako , da se mnogo toga promenilo nabolje i da su sada stavili akcenat na povećavanje stope regionalne anestezije - što znači da teže ka tome da što više porođaja izvedu uz epidural , da bi se dostigli standardi i šta ti ja znam . Eto , ja se nadam da je stvarno tako , i molim sve buduće mame koje će se pre mene poroditi u Betaniji a pri tom žele epidural da nam napišu da li je zaista ovako kako mi koleginice kažu . Ja se najiskrenije nadam da jeste !!! Poljubac za sve
!!!