Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

POTPUNA ZABRANA MOBILNIH TELEFONA U ŠKOLAMA
Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio je da će početkom 2026. godine Skupštini Srbije biti podn...
Škola

ja delim tvoje mišljenje u potpunosti
...ako normalno razgovaraš pitaš, dobiješ i normalan odgovor
Samo napred neka kontrakcije pochnu
a to je možda zbog toga što taj stari deo NS Betanije više nije u funkciji, sada se koristi samo novi deo.
Sestre sa odeljenja su ekstra
Jedino ove sa laktacije su neuhvatljive[a neke i drske],pa mi je tako jutro posle porodjaja jedna stisnula areolu da sam sve zvezde videla uz komentar odlicno[misleci valjda na mleko],dok je druga komentarisala kako su mi bradavice male i uvucene,pa bi trebala nabaviti silikonske
Sve u svemu nije hotel sa 4 *,ali ja sam bila zadovoljna
. Inače, trudnoću vodim u državnoj ustanovi. Hvala unapred na savetima i preporukama
U suštini nemam neko jako loše iskustvo sa Betanijom, ali mi idu na živce nesposobne, a u vek najarogantnije sestre, koje se šlepaju na grbačama svojih savesnih i dobrih koleginica. Predlažem da takve dobijaju negativne poene od strane koleginica, a i pacijentkinja, pa kad skupi određeni broj- OTKAZ KAO KUĆA. Pomogućstvu i oduzimanje dozvole za rad.