Jutroo
Mariya hvala ti kad nas se sjetis i uletis da dan das podrsku
Kod mene je uviek bio nizak 90/70 pritisak pa i sad, doduse sad malo skoci na 110/75. Vidjet cemo kako ce biti do kraja. Kako si mi ti, kako se snalazis?
Ana kad ugleda post i podoh citat prva misao mi pade, Ana se porodila
Ipak ce cura sacekat tatu svog, a zao mi je sto si se tako izmrcvarila
MM kolica su predivna. I meni se svida ovaj tip, a i da su 3u1 ali nazalost nemam gdje u stanu da ih drzim
mimice pa sta cekas, nemoj da te ja i ana preduhitrimo
salim se malo. Znaci jucer si se malo sredivala, bas fino. Ja sam prije dva mjeseca osjekla dooosta kose, bas je bila duga pa skratila do ramena...imala ombre, pa htjela sam sve blajnhano osjeci i sad mi je moja prirodna kestenjasto smeda. Cujem iskustva da se kosa promijeni poslije poroda, ne znam da li je tacno...ali odlucila sam krajem ljeta ponovo na sisanje ali i farbanje.
krin
za odjecicu. Ja sam crkla trazeci sto u dva grada sto po netu cisto bijelo odjelce za iznosenje i nisam nasla, sve ima neke detalje. Uzela sam jedno plavo odjelce sa nekim zvjezdicama cini mi se, vel 56 i u drugoj radnji brijelo sa nekim medom ali velicina 62, pa vidjet cu. Cim stignem od lezanja ustat cu slikat i postavit tamo na temu.
ZonaStasa sretan ulazak u 35, blizi se jos malo
Bunnyca cestitam za kolica. Neka si pocela pripremu, bolje ranije po malo nego poslije naglo. Ja sam pocela jos u 6, kad sam setala svaki da po nesto kupovala.I sad sam evo rahat, sve imam i samo brojim dane da bebica dode
Ja sam evo ko zombi, sinoc me neki prenos opuco...valjda hormoni, mama mi naumpala pa sam skoro dva sata preplakala. Cim je muz dosao, smirila sam se. Nisam nesto dobro spavala, probudila se u 3 gladna ko vuk. Sad evo pijem caj i cekam da apaurin pode djelovat pa da ubijek nadam se koji sat.
Kisa nam pada, tmurno, mracno...bas je fuj