Gde ste zene
Mimiceeeeeeeeeee
. Puno zdravlja i brz oporavak! Cestitam :*!
Ja sam danas 20+1 aalal al la al pregurala sam pola
.
Ni ja, kao ni Krin nisam neki ljubitelj trudnoce, ali moram da priznam da sa saaaasvim opustena ovaj put. Kada dani prolaze u lezanju i strahu to je uzas. Svaki dan je tezak. Sada, kada nema ni lekova, ni lezanja, uopste mi nije lose, pokretna sam i bas se lepo osecam. Samo sto jedva cekam bebu, pa mi se zato zuri. Doduse ovih par losih dana sam totalno zivcana, bas ne volim lose vreme i sada kada je oza nas, nikako da se ustali lepo. Malopre sam L izvela napolje 3puta je poceo pljusak za 5min
.
Maro, kao sto su ti zene napisale - moras se opustiti. Tako ces stvarno skrenuti za 9m. To je jednostavno "drugao stanje" i sve sem ekstremnih situacija, koje ne bi mogla da ne prepoznas - je normalno. Tek te ceka svasta nesto tesko, tako da opusti se malo, ti si toliko na pocetku da malte ne ne treba ni da mislis, ni da sumnjas. Ima taj prvi trimestar svoje strahove, kapiram, ali malo se opusti i uzivaj. Mlada si, sve ti ide u prilog...
Jekiki, taaaaako mi je drago da si ovde
Nego da pitam i ja nesto
- ok bebu sada vec intenzivno osecam, cak moze i pod rukom mm pre neko vece oset_io <3, ono sto se ne secam od proslog puta je da li je za pocetak normalno da je osecam ne nisko, nego prenisko, bukvalno ispod lastisa gacica. Je l ona to i dalje karlicno
ili su to ok pokreti za 20. nedelju?
Zatim - kada bese pocinje gorusica - ko je ima? Ja sam prosli put imala strasne oblike. Iako nisam pobornik nikakvih lekova, ja sam sve probala sto savetuju. Mene je uz kicmu peklo. Probudim se u sred noci puna usta kiseline uzaaaaas. I evo danas ceo dan kiselina :( da nije prerano. Ne secam se prosli put kada ej pocelo, nadam se da me nece drzati sada do kraja/
I trece pitanje
nedoumica za kiselu vodu - znam da gaziramo ne treba, ja inace nista sem vode ne pijem, ali isto tako koliko se secam Donat MG reklamiraju za trudnice, pa sta je istina?
Ja u petak imam UZ malo je reci da jedva cekam, prvo da vidim da li se okrenula beba malo, nzm sta se nabila dole i drugo da saznam pol ... a sutra su mi rez TORCHA, to me bas smara ...
E da, jos ejdno pitanje - sinoc u igraonici mi prilazi jedna zena i pita me da li sam trudna, kazem da jesam i ona me zamoli da ne sedim prekrstenih nogu, kao smanjujem bebi dotok kiseonika i sebi stvaram probleme -otoke. Obzirom da prvi put to cujem, bas me zanima da li je to mit OR istina?
< Poruku je uredio Zemunka85 -- 23.4.2017 18:52:58 >