writing-img

RE: Trudnice (1-42) nedelja,04/17 [chat]

clock-img

14.04.2017, 19:10

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Dobar dan trudnice moje. Ja sam sad stigla sa posla, tako da cu sad da ofarbam jaja.

clock-img

14.04.2017, 19:24

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Niki još se boriš na poslu isto kao što sam i ja😃.Skockice nadam se da nisi jela pasuljčić jer dojiš❤Ostale šta se radi?Ana,Mimica,Zumbulić..ima li pomaka ili ćete sve preneti kako je
krenulo😃Pih što najavljuju bzv vreme,a mi za Uskrs planirali na Avalu.Izgleda da zbog kiše mrdnuti nećemo.

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

14.04.2017, 20:43

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

Jos se borim sad jos zbog uskrsa radimo ceo dan.

clock-img

14.04.2017, 23:01

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

Gde ste trudnicice, danas ovde bas mirno! Krin morala sam da probam pasuljic, on ionako ima grceve sta god ja jela. Danas nista vise nego inace. Dok prodju grcevi onda cemo... muku muciti sa zubicima user posted image Ma samo nek su zdravi bebironi...

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

clock-img

15.04.2017, 09:07

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Jutro devojke.Ja se opet prva javim,po običaju😃Meni je to prešlo u naviku da uz jutarnju kaficu udjem na RR pa posle sve ostalo.Šta vi planirate za danas
?Skockice zar nisu do sada trebali da ga prodju grčevi?Izgleda da će danas biti lep dan a sutra kiša.Mi idemo oko 12 na Uskršnji karneval na Tašu pa posle na
izlet i ručak na Avalu.Promena planova zbog prognoze.Ja sam noćas oborila rekord.Išla sam 6 puta u WC.Dobro sam naspavana obzirom da sam toliko ustajala.
Čini mi se da mi se malo i spustio stomak.Još 15 dana do devetog?Da nije rano?Slikaću u ponedeljak pa da čujem mišljenja.

< Poruku je uredio krin 40 -- 15.4.2017 9:11:56 >

ako muskarac zeli da mu zena bude andjeo mora da stvori raj za nju,andjeli ne zive u paklu

clock-img

15.04.2017, 14:29

clock-img

Skockica

pencil-img

1088

Trudnicice moje malo ste se uljenjile. Ako drage moje kad cete ako ne sad.

Krin nama je fizijatar rekla da je svako dete drugacije ali obicno bude 6 nedelja sve gore i onda naredne 2 se smiruje. Mi smo usli u ovu drugu fazu kako izgleda. Ja se iskreno ne secam da je kod Vasija ovako dugo bilo, znam da je jednu noc preplakao i posle nista. Cim sam mu dala bio gaiu to je prestalo a sad sam kupila drugu dozu za svaki slucaj. Ne moze skoditi ako nista bar da mu poboljsa crevnu floru zbog onog antibiotika.

Moja sreca nosi dva imena: Vasilije i Marc-Gabriel <3 <3

clock-img

15.04.2017, 23:45

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Trudničice gde ste?
Uživate u praznicima user posted image
Mi polegali, čekam da spustim mališu pa da spremim poklone za zeku u gnezdo da ih pronađu kad se sutra probudeuser posted image
Skockice, Biogaia mu sigurno neće škoditi. Evo moj mališa 7 nedelja i ni g od grčeva. Ali je zato prehlađen, tako mi ga je žaouser posted image Lu isto bolesna, ja takođe, H se drži još.
Nego mislite li se vi drage moje porađati? Ja ulazim da vidim temu "porodila se Ana, Mimica" a vi zabušavate! user posted image

clock-img

16.04.2017, 04:32

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

Hristos voskrese! Srecan Uskrs!

Epa drage moje meni je nocas puko vodenjak u 1:30, bice ovo uskrsnja beba :) pisem vam iz porodikista, sad je 4:30, na prijemu u 2 sam bila otvorena samo 2 prsta, po UZ beba ima 3150, ali pitanje je koliko je to tacno. Eto pozurile smo 9 dana pre termina :D za sada su kontrakcije stvarno slabe i podnosljive, a pocele su sinoc oko 10 kao neko stezanje stomaka koje me nije bolelo, i ja legnem da spavam i u snu osecam kao blaaaage bolove s vremena na vreme al rekoh nije to to, mora to mnogo vise da boli, i kako sam ustala da odem do wc-a tako je potekla voda :) sad sam zakacena na ctg, maaalo se pojacavaju kontrakcije ali traju po 10 sekundi na svakih 10 min... eto, pisem kad se porodim ako ne stignem ranije :) hehehe

clock-img

16.04.2017, 04:40

clock-img

Mariya

pencil-img

4489

Jeeej Anauser posted image user posted image
I ja sam prvi put bila 2 prsta otvorena kad mi je pukao vodenjak!
Sad ću da ti otvorim temu da te bodrimo!!
Sara je izabrala divan dan da se rodi, na praznikuser posted image user posted image

clock-img

16.04.2017, 06:26

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

Hehe hvaaala Marija, evo jos leskarim u ovoj sobi za cekanje i tu i tamo naidje neka kontrakcija koja traje 10 do 20 sekundi ali je podnosljiv bol... i ne tako cesto, mozda na 10ak min... sad cekam da neko dodje da me pogleda da vidimo da li smo se mrdnule od 2 prsta :) usput slusam zenu kako se poradja u sali preko puta user posted image

clock-img

16.04.2017, 08:01

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

, u 7h sam bila dva i po prsta otvorena ali se izravnao grlic pa kaze dr sad cu brze da se otvaram. U pola 8 su mi ukljucili stimulaciju i evo cekam :)
Koliko brzo bi sad trebalo?

clock-img

16.04.2017, 10:31

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24834

Krin, nikako juce da napišem, sanjala sam da se poradjas i da je dasa stigao :)

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.04.2017, 10:36

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Joj Ivanice nek sačeka bar još dve nedelje da udjem u deveti❤Sutra sam 34 ta.I ja imam osećaj da će brzo(ili "što je babi milo to joj se i snilo"😃).Anči ide to fino kod tebe.Individualno je kako ćeš se otvarati.Ja sam sa drugim sporije nego neke sa prvim❤Beba na Uskrs..sjajno.Ja sam ćeru na Vidovdan,sina na Petrovdan a ja sam rodjena na Sv.Iliju.Divno,divno.Gde su nam ostale trudnjače?Nešto vas nema..praznici pa se razbežale❤

clock-img

16.04.2017, 13:13

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

Evo da se javimo nas dve :) u 7:30 ukljucena indukcija, u 9:45 se rodila Sara, 3160g i 51cm. Secnuli su me, 4 konca, posle radili reviziju u totalnoj. Javljam se kasnije detALjnije

clock-img

16.04.2017, 13:26

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Anči❤..Čestitam od srca.Bolje nije moglo biti za prvi porodjaj!

clock-img

16.04.2017, 13:37

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24834

Krin, cim udjes u deveti teraj dasu napolje user posted image
Bas mi je drago zbog Ane, dosta brzo se porodila.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.04.2017, 14:04

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ivanice nemam ništa protiv,meni je trudnoće"preko glave"😃Nego i Mimica je u terminu a ne javlja se dva dana.Da ne dobijemo još jednu bebu na Uskrs?

clock-img

16.04.2017, 14:15

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Caouser posted image
Anauser posted image neka je ziva i zdrava💓!
Draga moje srecan vam praznik da ste zive i zdrave,u zdravlji i radosti da proslavite sa svojima i bebicama u stomaku!
user posted image

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

16.04.2017, 14:39

clock-img

mimica83

pencil-img

73

hello user posted image Srecan praznik svima koji slave, da nama koji cekamo porodjaj bude brz i lak, a trudnicama da lako izguraju do kraja i da imaju lake porodjaje i da svi uzivamo sa nasom decicom.
Ja sam jos 2u1, kazem muzu dana,s ovih dana sam sredjival,a radila, danas da odmorimo i mozemo od sutra u porodiliste user posted image
Anaaa draga cestitam, divno, nek je ziva i zdrava, tebi zelim brz oporavak user posted image user posted image user posted image
Ako imate neki savet kako bebu pogurati da krene dobro bi mi dosao user posted image

< Poruku je uredio mimica83 -- 16.4.2017 14:40:26 >

clock-img

16.04.2017, 14:46

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Mimice meni nista nije palilo. Prvu prenela 3 dana,drugu 6user posted image sex nisam probala jedino, ako probas i upali javniuser posted image

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

16.04.2017, 15:23

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

UM,Mimice hvala na čestitkama..i Vama i ostalim trudnicama da bude brzo i lako do kraja❤Mimice pročitaj unazad koliko sam ja prenela(da te ne plašim).i to obe😃Ma biće.Možda i kod tebe krene danas na Uskrs❤

clock-img

16.04.2017, 15:31

clock-img

AnaAna1

pencil-img

822

Hvala vam drage drgarice :) super se osecam osim sto imam temperaturu 37.6, sestra kaze od dehidracije najverovatnije. Jel vam se desavalo, ako se secate?

Mimice nemam recept osim sto sam bas bila aktivna zadnjih dana, e sad da li je uticalo ne znam, ali na nogama po ceo dan tamo-ovamo, nije me drzalo mesto

< Poruku je uredio AnaAna1 -- 16.4.2017 15:33:20 >

clock-img

16.04.2017, 16:09

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Ana ja nisam imala povišenu temperaturu pa ne znam stvarno ništa o tome.Ljubi bebicu❤

clock-img

16.04.2017, 16:16

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Hristos Voskrese!Srecno svima koji slave!

Anaana cestitam ti draga od srca!!!Ljubi curu,zelim vam puno srece u zivotu i tebi posebno brz oporavak!

Ja evo vec tri dana pomalo oticem,zglobovi su mi kao kiflice tako da tesko spavam.Budim se u bolovima tako mi i dan prolazi jedva!

clock-img

16.04.2017, 16:21

clock-img

krin 40

pencil-img

5658

Izdrži još malo Micina m.I ti si se približila😃