Poslednji tekstovi

Sledeća generacija milionera biće majstori
Programeri i inženjeri padaju sa trona! Čeka nas tehnološki bum, majstori će biti nova generacija...
Vesti

Upoznajte autorku serijala o Džeronimu Stiltonu
Beogradski sajam knjiga je počeo, a Vulkan izdavaštvo vam je kao i uvek pripremilo druženja pisac...
Promo objava
Promo kutak

A o onome- ne vredi raspravljati!
,nam se nije "omaklo"jer smo znali da se zabavljamo i da jos nije vreme,da se desilo hvala Bogu tad isto bih rodila.
se desila onda kad smo oboje rekli zelimo
.Poradili na tome i opet hvala Bogu danas cekamo
.Mozda bih razmislila o abortusu da je ne daj Boze dr rekao na samom pocetku da postoji toliki zdravstveni problem kod mene ili bebe da je to pozeljna opcija.Sa ove tacke neznam kako bih to psihicki podnela.Majka je izmedju mene i brata abortirala,tacnije odmah posle mene je ostala trudna i abortirala.Carski rez,pa kaze da nije htela da rizikuje.Ja bih,pa sta bude,ipak je to za mene Boziji dar kad god da se desi.
) do dana dansnjeg abortus za mene kao opcija nikada nije postojao, to maleno stvorenje nije krivo za nasu ne paznju i ne treba da ga ubijemo jer mi nismo razmisljali o posledicama! Price "beba ozivljava tad i tad" vise ne mogu ni od lekara da se cuju, svi znamo da se prvo razvija CNN pa sve ostalo, od momenta zaceca to je zivo bice...