writing-img

Razgovori mama 11/19

clock-img

01.11.2019, 10:46

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

drage mame stigao nam je novembar.Posto chat teme ovog tipa koristimo iskljucivo za caskanja molimo vas da konkretna pitanja o trudnoci i roditeljstvu postavljate u za to predvidjenim temama.Ako ta pravila budu krsena chat teme cemo zakljucavati.Uskladu sa tim preporucujemo da procitate Opste uslove koristenja foruma
Prethodnu temu mozete naci OVDE

clock-img

01.11.2019, 11:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27013

Pu za mene. U selu sam. Upalila mi se lampica za benzin. Moracu na prvu benzinsku da napunim da bi mogla do kuce.

Sutra decu vodim na dizni na ledu. Ima da padnu u nesvest od radosti. Ne znaju gde idemo. 
Javljam se kasnije 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.11.2019, 12:15

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobar dan!

Sanjice, baš lepo što ćeš ih iznenaditi. Kako je T, pisala si juče da joj ujutru nešto nije bilo dobro?

Mi ostavili M kod kuće i danas. Juče popodne je ponovo imala temperaturu 37.5, uveče joj je spala. Verovatno prolazi virus, ali nervira me što tako dugo traje, a ne vodi mi se u dispanzer među bolesnu decu. Uradili smo i ks i crp, sve ok, samo je crp malo povišen.

Pari, je l'' T ozdravila?

Ostale mame, kako ste vi i dečica?

clock-img

01.11.2019, 12:15

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Sanjice, mi idemo u nedelju. Ja dobila karte, tako da nam je bas super ispalo. Javi utiske 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

01.11.2019, 12:45

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Jao kako je meni laknulo.. kao kamen da mi je pao. Samo da sve bude kako treba i oporavi se lepo. Sanjice, super iznenadjenje 👍

clock-img

01.11.2019, 13:08

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR

Pu za mene. U selu sam. Upalila mi se lampica za benzin. Moracu na prvu benzinsku da napunim da bi mogla do kuce.

Sanjči pa nećeš odmah ostati bez benzina. Kod našeg auta, nakon što se upali lampica, ima benzina još za dobrih 100km, i više. Verujem da je tako ili bar slično kod svakog auta.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.11.2019, 13:11

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Dobar dan inače. Upravo popila dexomen, glava me boli, onako mutno i tupo, ne znam da opišem. Juče sam se preforsirala sa poslom, nije ni čudo što me boli.

Moram u kupovinu kasnije, idem sutra da vidim drugaricinog bebca user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.11.2019, 13:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27013

Anci, znam ali sam napunila za svaki slucaj. Imam puno brda, pa me je bio strah da mi ne stane. U tom kraju samo lete kamioni. Upalila mi se lampica kad sam usla u selo. Imam 31 km do grada.
Evo me kod kuce.

Milena, slinava je malo. Danas je ostala duze u skoli. Imala je dodatnu iz matematike. Vezbaju za takmicenje. Samo sto ona nece da ide. Ne intersuje je to. Volela bi kad bi bilo iz srpskog skolsko u trecem. Nema nazalost.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

01.11.2019, 14:09

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jel vi mozete zamisliti da Nova Godina samo sto nije,ja ne znam kad proleti ovo vrijeme.

David zaspao,jedva sam ga probudila sad.Juce je zaspao u busu,spavao 5 minuta i bilo vrijeme izlaska 

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

01.11.2019, 14:21

clock-img

pari

pencil-img

6778

Mirko, dobro je da je proslo! Kako je sad M?

Ja se upravo najela...sve po redu, supa, meso,proso,salata i naravno cokolada :)
Sutra idemo u Valjevo kod svekrve, dosla je zaova iz Holandije pa da se vidimo kratko. 
Jos malo pa po decu u vrtic, danas sam dala T u vrtic da se ja barem malo odmorim iako sam i kuvala i isla u radnju...ali ajde, sta da se radi...
Kako ste mame?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

01.11.2019, 16:55

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Gde ste mame?Može kafica?Evo dete čita knjigu,napisala je domaći,ja pijem kafu.Prilremila sam bure da sutra kupim kupus i potopim ga.

clock-img

01.11.2019, 16:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Pari,lepo se provedite sutra.Emice,leti vreme.Nova godina samo što nije.Kinezi već pustili u prodaju novogodišnje ukrase itd...Ostale mame,kako ste,šta se radi?

clock-img

01.11.2019, 17:14

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Mirko, drago mi je da sve ide po planu.

clock-img

01.11.2019, 18:10

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mirko je sada definitivno bolje... Smeje se malo.. igra se.. 
Ovde je slabo grejanje sada. Malo postaje hladno.
Kako ste ostale mame? 
Kako su deca?

clock-img

01.11.2019, 19:30

clock-img

pari

pencil-img

6778

Kad idete kuci?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

01.11.2019, 21:01

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

L ima upalu uha. Sad pije pancef.
Bebi da L ima uvecane krajnike. Zato je cesto i prehladjen.
Hrce cim krene u vrtic. Letos nije hrkao

clock-img

01.11.2019, 21:05

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Maraj,muke sa dečicom.Hajd što pre da prođe uvce,dobar je pancef.Šta da se radi,drži se i ti.Mi mame sve moramo da izdržimo.Meni bude loše kad dete ozdravi-stigne me nespavanje,briga i tako.

clock-img

01.11.2019, 21:31

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Pari,mislim da u petak idemo tek. Ali videce joa dr kako se Mirko oporavlja.. 
Maraj da brzo prodje..
Kako ste ostale mame?

clock-img

01.11.2019, 22:50

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Laku noć želim svima.Ljubite dečicu i budite svi zdravi❤

clock-img

01.11.2019, 22:50

clock-img

kamičak

pencil-img

1401

Laku noc, mame 😃

clock-img

02.11.2019, 08:26

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Dobro jutro, ne znam kako kod vas ali u Novom Sadu pada kiša. Ja na poslu, pijem kafu.

Maraj, pa jel L kandidat za operaciju krajnika? 
Pari, kako je T? 
Mirko, kad idete kući? 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

02.11.2019, 08:35

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Jess,ovde ne pada kiša,ali duva jak,hladan vetar,brrrr.Mame,kako ste,kako dečica?

clock-img

02.11.2019, 08:44

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Dobar dan,danas nam vizita kasni.. Mozda cemo za dorucak dobiti griz. Hladno je i ovde. Duva vetar. Kako ste mame?Kakk su deca? 

clock-img

02.11.2019, 08:47

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

Super Mirko,dobro smo.Nadam se da uskoro idete kući.Ljubi mališana

clock-img

02.11.2019, 08:55

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Jutro mame.
Jess pa ne predlazu mi u Domu z. jos uvek.
Jesu mu uvecana sva tri. Od proslog septembra, kako je krenuo u vrtic non stop je prehladjen, a verovatno da je jedan od uzrocnika, i to nkegovo stanje sa krajnicima. Poslednju upalu je imao u junu, pa sad. Odu mu slinci malo malo na usi