cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 07/20

clock-img

22.07.2020, 09:23

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Joj Ana, verujem da si slomljena. Izdrži nekako.
Flamingos, sve ok, ne opterećuj se stihovima user posted image
MS, dobro smo, ja radim, M i mm kod kuće, vozikaju se biciklom, igraju napolju. Šta radite vi?

clock-img

22.07.2020, 09:31

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana, dremni popodne😉Kako napreduju radovi?

Flamingos, nisam ti dobro rekla. Za razmak izmedju redova dva puta pritisnes

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

22.07.2020, 09:32

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ode post.

Dva puta pritisnes strelicu za prelazak u novi red, na tastaturi je skroz dole desno. Izvini molim te. 

clock-img

22.07.2020, 09:36

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Milena, dobro smo. Kod nas obrnuta situacija. Mm radi a mi kuci pravimo lom 😄

Ana, jedino da dremnes popodne. Kako je sada sin?I mk u komsiluku kmamo drugaricu kojoj ceato ide krv iz nosa.
Jess, i ja ponekad kad mi kafa ne pomogne razmutim so i vodu i popijem bude mi bolje.

clock-img

22.07.2020, 09:42

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Ana,verovatno kapilari.Ne brini.Pokušaj da malo odsoavaš,ako je to moguće.Budite mi dobro.❤

clock-img

22.07.2020, 10:01

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ana, od cega krv iz nosa?
Jess, kako ti je mama sada?

< Poruku je uredio mama Jo -- 22.7.2020 10:05:13 >

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 10:04

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Dobro jutro. Mom muzu nije bolje. Cini mi se da mu je malkice gore. ☹️

Isla sam ranom zorom u nabavku. Nisam sve obavila. Odoh zenske

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.07.2020, 10:16

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Sanjice, a koje simptome ima?

clock-img

22.07.2020, 10:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Bolove u misicima. Kaze da ga probada. A tokom noci kaze da ga je presecalo sa strane. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.07.2020, 10:24

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Ana, verovatno su kapirali kao sto rece Flamingos.

Joj Sanjice, da mu bude bolje sto pre. 
Vitamini sto visee, supice i corbice,  jacajte se.Jess,nisam ispratila, sta je sa mamom? 

clock-img

22.07.2020, 10:32

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Sanjice, nadam se da ce ga proci sto pre...

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 12:09

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Sanjice, neka odmara sto vise moze, ako moze.

Mirko, dobro je sad. Hvala sto pitas. Mama ima pejsmejker, preporodila se otkad ga je stavila. Ima sad ponekad aritmije, ali ni blizu kao pre. Ja malo spremala kucu, njih dve u bazenu. Sutra cu da kuvam dzem od kajsija, imam ovde indukcionu plocu, pa taman da iskoristim. 

clock-img

22.07.2020, 12:16

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Hvala devojke user posted image ne spavam ja preko dana a nemam ni kada sve i da hoću. Mada, ja sam od onih što legnu na 10 minuta i budu bolje.

Marko kija od alergije verovatno, pojma nemam više. Samo ujutru. Nekad kada ustane a nekad ga probudi. Najsmešnije mi je kada spava i kija user posted image

Ja sam ušla unutra, jako je vruće napolju. Unutra je skroz fino, čak moram i čarape da obujem.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.07.2020, 12:19

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: jess021

Ana, dremni popodne😉Kako napreduju radovi?

Jess, evo mm ispravlja greške koje su majstori napravili user posted image ne vredi, sve moraš sam da uradiš. Stigla nam ponuda za kuhinju i ladno nema onog materijala koji smo mi hteli. Nema ga kod uvoznika. Sad ne znam šta ću, već sam bila rešila da je to to.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

22.07.2020, 12:32

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hvala devojke user posted image ne spavam ja preko dana a nemam ni kada sve i da hoću. Mada, ja sam od onih što legnu na 10 minuta i budu bolje.

Marko kija od alergije verovatno, pojma nemam više. Samo ujutru. Nekad kada ustane a nekad ga probudi. Najsmešnije mi je kada spava i kija user posted image

Ja sam ušla unutra, jako je vruće napolju. Unutra je skroz fino, čak moram i čarape da obujem.

Isto Anci, samo na 10 minuta i posle sam kao nova. 

clock-img

22.07.2020, 12:40

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Joj Ana zar je moguce da nemaju te sto si konacno odlucila? Bas bzvze... Sad opet tragas za plocicama?

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 12:42

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Mama Jo, ne za pločicama već za materijalom za kuhinju. Odlučili smo se za neki fundermaxov soft touch ali nema ga kod uvoznika. Taman kada sam rešila da ne radim medijapan i skroz sam se zaljubila u ovaj materijal i njega nema user posted image

clock-img

22.07.2020, 12:46

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Aaaa nisam dobro shvatila.
Pih, jbg...

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 13:12

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Sta ces sada Ana?

Moze li to da se poruci i saceka ili moras da biras nesto trece?

clock-img

22.07.2020, 13:17

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Mirko, kažu da će uvoz tog materijala biti tek sledeće godine. Videćemo, ići ćemo opet da pogledamo druge materijale, šta je tu je. Ne smem mnogo ni budžet da pređem, ipak se rade dve kuhinje.

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.7.2020 13:18:51 >

clock-img

22.07.2020, 15:50

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ana, nadam se da ćete naći nešto adekvatno...Kako je M sad? Kako si ti?

Flamingos, kuvaš džem?
Mama jo, kako je tebi danas? Kapi valerijane su odlične, probaj ih...
Milena, M bi trebao ovde u 1.razred...zato mi je sad sve ovo baš komplikovano...u Srbiji bi trebao u predškolsko... Još plus ova situacija sa virusom dodatno komplikuje...
Kako ste druge mame?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

22.07.2020, 16:15

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Pari, biće nešto. Čula sam se sa dizajnerkom, sutra ima sastanak sa dobavljačima pa će videti šta imaju na lageru. Kako god bude biće ok, moram malo i da olabavim inače ću premašiti budžet a već smo u deficitu user posted image

M je dobro, dosađuje se. Vruće je napolju pa ne zna šta će sa sobom. Ja dobila pa me malo muči stomak ali nije strašno. Ti, kako se provodite?

< Poruku je uredio Ana RR -- 22.7.2020 16:21:22 >

clock-img

22.07.2020, 16:30

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Ja sam legla u deciju sobu, jer je najprijatnije. Njima sam iskokala kokice i pustila lego film. I njima je dosadno. 

Mm spava. Opet me zeza ciklus cim sam napravila pauzu sa virkom☹️. 

clock-img

22.07.2020, 16:51

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana, valjda cete resiti.

Mi rucali, ja zamesila krofne, cekamo goste. Njih dve u bazenu, sad je bas toplo, a sutra opet najavili kisu. 

clock-img

22.07.2020, 21:03

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Evo i mene.Skuvah džem,spakovah u tegle.Dioazila mi komšinica,dobela šljive,pa ću sutra pekmez od njih da kuvam.Dete se istuširalo,oprala kosu,Idoh ja pod tuš i da odmaram.❤