cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 07/20

clock-img

22.07.2020, 21:14

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

I mi smo juce dobili sljive od rodjaka, jednu malu gajbicu, toliko su ukusne danas smo svi bas jeli 😊
I mi smo danas konacno bazen izorganizovali... Bas bzvze sto ce sutra kisa, nisam ni videla prognozu. A one se sad raduju sutra ceo dan u bazenu. Sad ce da prave mackama i kucetu veceru i u leg 😊

,,Carpe diem"

clock-img

22.07.2020, 22:38

clock-img

pari

pencil-img

6778

Ovde su najavili neku kišu za večeras...možda i neće.Čekamo mm...Pisala sam u temi mucanje pa bacite pogled...
Vi već spavate verovatno svi...laku noć!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

22.07.2020, 22:51

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Laku noć želim svima.♥️

clock-img

23.07.2020, 07:48

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Dobro jutro! Mm i ja pijemo kafu, doduse on za lap topom, a ja na rr😊Sinoc smo imali goste, bas nam je bilo lepo.

Da, danas je vec oblacno. Verovatno cemo po kajsije pa sa skuvam koju teglicu dzema.

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.07.2020, 07:49

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobro jutro, mame! Šta radite?
Ja spavala samo pet sati noćas, smlaćena sam. Kad se setim vremena kad je M bila beba i kad me je pet sati sna činilo srećnom... Kako se život menja user posted image
Sanjice, kako je tm danas?
Ana, ne sumnjam da će kuhinja biti divna iako morate da menjate materijal. Ti jednostavno imaš smisla za te stvari.

clock-img

23.07.2020, 08:19

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Dobro jutro. Mm ne znam kako je. Cele noci smo spavali. Cini mi se da mu je bolje.

Uskoro vodim S kod zubara. Preplakala je sinoc kako ce da ide pesice, a pasa ima. Navukla je toliki strah da ne znam kako da joj pomognem. Danas me ceka kosenje dvorista. Mm ce malo, a ostalo cu ja. Ipak je jos slab. A komsije do nas, da kazem jedini u zgradi, navuku roletne kad se nesto radi. 🙄 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.07.2020, 08:45

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Dobro jutro zene. Ana, nacice se nesto sto se te oboriti s nogu...
Jess, bas si vredna. Svaka cast.
Sanjice, kod nas u parkicu je bio decak koji se plasio vidim da su kupili onu lampu pa je nosi svuda sa sobom. mozda da je time malo oslobodis straha. I srecno kod zubara danas. bice i tm bolje nadam se..
Mi smo juce skoro ceo dan proveli u prirodi i pecali i igrali se i bili mokri i presvukli se i posvadjali se naravno i tako user posted image
Ja sam sinoc bila toliko umorna i na kraju sam se samo budila i nisam mogla ni da spavam kako treba..

clock-img

23.07.2020, 08:59

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Dobro jutro.Jess,super,uživali ste.Milena,pokušajbdanas da odmoriš.Ana,bravo za vas.Evo da popijem kafu,pa odoh u kuhinju da spremam ručak,kuvam pekmez od šljiva.Pozdrav svima.♥️

clock-img

23.07.2020, 09:18

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Dobro utro Flamingos.. a kajsije? to je gotovo? Svaka ti cast. bas si dobro organizovana..
ja da brisem prasinu cuvenu i sredjujem..

clock-img

23.07.2020, 09:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Kajsije juče završene,tegle spakovane na stalaži u špajzu.Hvala Mirko.Organizacija-pola pisla.😀

clock-img

23.07.2020, 09:27

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Dobro jutro user posted image i kod nas je oblačno ali je nekako fino.

Milena, pitela me prodavačica u radnji sa pločicama da li sam arhitekta user posted image eh da mi je neograničen budžet, čudo bih napravila user posted image

Oprala kosu malopre, bože koliko mi opada user posted image zaista ne znam šta da radim. Sutra idem kod frizerke, razmišljam da se vratim na skroz kratku kosu.

Sanjči, jel G bolje? Domaćice, bravo za džemove, kod mene ove godine ništa od toga.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

23.07.2020, 09:29

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ana, sa tvojim znanjem, nije mi uopste neobično sto te pitala.

Bas me nervira ovo vreme, ne moze 3 dana da sastavi sunce. 

clock-img

23.07.2020, 09:29

clock-img

flamingos

pencil-img

25512

Ana-arhitekta.👍Ima džema kod mene,podelićemo.A kosa i meni opada.Hajd kad se središ jednu fotku objavi.Pozdrav.❤

clock-img

23.07.2020, 09:31

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Haha, Ana secas se da sam ti i ja tamo u temi jos na pocetku napisala zasto nisi arhitekta ili dizajner? user posted image

Kod mene je mama jos uvek zaduzena za dzemove, ja ih jos nisam kuvala nikada. Ove godine sam prvi put cveklu, i bice za jos jednu turu, to cu verovatno danas ili sutra da napravim.

Sanjice, kako ste?
Nesto sam joa htela pisati, ali ne znam sta...

,,Carpe diem"

clock-img

23.07.2020, 09:33

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

E da, na Anino opadanje kose... Ja sam sinoc prala i kad sam osusila i prosla bukvalno pramenovi opadaju, katastrofa 😔
Doduse, sas se bas jako dugo nisam sisala, cak ni skratila malo, ali svejedno uzasno mi opada...

,,Carpe diem"

clock-img

23.07.2020, 09:34

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

U Kanadi sam planirala da završim unutrašnji dizajn, da smo ostali tamo. A prosto volim to i svekrvinu kuhinju sam očas posla osmislila i odabrala pločice a za svoju se stalno premišljam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

23.07.2020, 09:45

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Ih, pa lako je bilo za svekrvu🤣🤣

Mama Jo, da li si dobro? 
Sanjice, kako je tm? 

clock-img

23.07.2020, 09:58

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

IZVORNA PORUKA: jess021

Ih, pa lako je bilo za svekrvu🤣🤣

Ali zaista sam se potrudila user posted image

clock-img

23.07.2020, 10:15

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Ana, kakvo znanje i kako volis to da radis vidim iz postova, svaka cast. steta nisi zavrsila.
Mama jo, kako tvoja groznica?
ni ja nisam nikad kuvala dzemp al kontam da nije tesko nego nisam probala user posted image

clock-img

23.07.2020, 10:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Ma nemam ja nikakvo znanje, prosto volim te stvari. Ne mogu to nazvati znanjem user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 23.7.2020 10:21:07 >

clock-img

23.07.2020, 10:34

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Hvala vam zene sto pitate. Groznica se susi, sad je onako grozna krasta, jedva cekam da otpadne.

,,Carpe diem"

clock-img

23.07.2020, 10:45

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Joj mama Jo, sigurno te nervira... ja srećom nisam sklona groznicama, nikad nisam imala.

clock-img

23.07.2020, 11:11

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Cao, mame? Da vidim na kratko sta se radi ?
Ja sam nesto slomljena danas.

clock-img

23.07.2020, 11:15

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27009

Vratismo se od zubara. Ma, nije ni zucnula. Ona je bas hrabra. A traumu od pasa ima jos od zimus kad je na nju skocio samojed. Nisam mogla da ga odvojim od nje. Mogao je da je unakazi. Vristim, niko da pomogne na ulici. Naidje Rom i pritekne u pomoc.

Sad da spremim rucak, pa na kosenje. Vreme je i ovako promenljivo. Nema sunca. 
Svaka cas_t svima za pekmeze. Ne pravim, jer slabo to mi jedemo. Pre bih neko slatko, ali samo za mene😀

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.07.2020, 11:36

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ana, uzasno me nervira, dodje mi da je sama sklonim ali plasim se da ne napravim jos gore. Ja sam sklona groznicama, cim mi malo opadne imunitet evo je, ceo zivot, i ceo zivot me nervira user posted image

Sanjice, pa nije ni cudo sto se poplasila. I moja starija se plasi, isto tako jedan veliki strcao sa prvog sprata dok smo cekali lift i oko nje i skoci na nju, i ona se prestravi, bila je bas mala. Sad kako smo ovde u selu hoce da pridje i da mazi naseg psa ali samo kad je neko od starijih tu. Doduse i on je veliki i divlji pa zato mozda. Dok ova mladja se nicega ne plasi.

< Poruku je uredio mama Jo -- 23.7.2020 11:37:45 >

,,Carpe diem"