cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Razgovori mama 07/20

clock-img

23.07.2020, 11:40

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Sofi uvek kaze zamenili smo Teodora i ja uloge😀

Prvo se ona plasila. Potpuno isto. Place, trese se dete od straha. Sad se plasi, kao i ja ali ne toliko. 

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

23.07.2020, 11:43

clock-img

jess021

pencil-img

13392

L obozava zivotinje, pse naročito, a verujete li da je dva puta ugrizao pas i svejedno nema strah, uopste. Dobro je to, ali bilo bi bolje da bar malo ima zadrsku

Mama Jo, stavi cinkovu pastu ili Sudocrem, ako imas. Isušiće je. 

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

clock-img

23.07.2020, 13:31

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Duškić,ne daj se.Mama Jo,super kad si bolje Čuvajte se svi.❤

clock-img

24.07.2020, 06:01

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Dobro jutro. Moji vole zivotinje, buba se plase.
Pse obozavamo, ali ne dozvoljavam prilazak tudjim psima dok ne odobri vlasnik .
U ulici imamo par lutalica "-Ziku i Zucu", koje svi hrane i vole. Uredno vakcinksani i pregledani.

clock-img

24.07.2020, 07:16

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Jutro, gde ste mame? Gledam ovu prognozu, pise suncano i toplo ceo dan, a do juce su pokazivali da ce biti kisa. Nema veze, mi cemo danas da kuvamo dzem, deca nek se kupaju, a predvece cemo za Ns. Imam gomilu vesa za pranje.

Uzivajte za vikend!! 

clock-img

24.07.2020, 07:18

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

Ja za vikend idem u selo. Sok pravimo. Mama nabrala voce pa neki mix da napravimo i slatko da kuvamo. Mozda i ostanemo malo dole kod nje.

clock-img

24.07.2020, 07:30

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Cao mame...

Ja se tako probudim, nesto me bole kukovi, sire se valjda sta je pa me boli ne mogu da spavam... Deca spavaju jos, mm na poslu... Ja sam ovih dana pravila sol i dzem od jabuka ovih letnjih. Dobila od strine mm, ona kaze ne moze da stigne pa da ne baca.... Pa sam i pitu od jabuka pravila deci se mnogo svidja... Flamingos gde str uzimali kajsije,da li imas preporuku za nekog proizvod jaca... Ja sad trazimm da kupim negde da pravim dzem deca bas vole... Mama Jo kako ti je kosa sada... Pozdrav za sve mamike

clock-img

24.07.2020, 07:41

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Khaleesi, koji si mesec? Ako ces da pravis dzem, pozuri. Kajsije vec prolaze. Ja ovo gde sam kupovala juce, kazu nema vise, to je to 

clock-img

24.07.2020, 07:44

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Dobro jutro..

Sta radite? Kh,kako si ti?.bas si bila vredna. Sve si spremila od jabuka.Flamingos, gotov dzem i kod tebe?Duskic, je ne volim da moj sin prilazi psima. Dozvoljavala sam do pre mesec dana. I pre mesec dnaa nas drjg iz parka se savije da pomazi kucu on skocio i ujeo ga za bradu. I ssda dete ima oziljak i ogrebano po vratu i obrazima. A na brad kao parce da fali.Male kuce mazimo ali vece ne.Volim zivotinje ali niko ne zna kajo koja zivotinja moze da reaguje u trenutku.

clock-img

24.07.2020, 07:49

clock-img

jess021

pencil-img

13392

Mirko, slazem se. Mi imamo lose iskustvo, sreca ne tako strasno, ali kad je neki pas u blizini stalno moram da sam na oprezu, jer je sigurno i L tu. Velika je ona sad i svaki put pita jel sme, ali ja sam non stop u grcu.

Prijatelbi su bili proletos na Fr gori, i najmanji sin 2 god se sagnuo da pokazi kucu, lutalica, i ovaj ga ugrožize za grudi. U sekundi, bukvalno, kaze mama samo sto je okrenula glavu. Sreca sve je bilo ok. 

clock-img

24.07.2020, 08:04

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Jess nisam znala da prolaze potrazicu...

Jeste Mirko sve od jabuka, a one male letnje znas one mirisne... Dok sam ocistila od semenki i peteljki uh.... Ali su bas lepe i aromaticne i deci se svidja i sok i dzem... Iskreno prvi put sam pravila dzem od jabuka... Do sada samo od sljiva i kajsija i sipuraka... 

clock-img

24.07.2020, 08:04

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Sad sam 25 nedelja pa to je izmedju 5.i 6.mesdca....jel mu tako dodje 😝

clock-img

24.07.2020, 08:15

clock-img

Milena18

pencil-img

5002

Dobro jutro!
Moja je pomazila psa ukupno tri puta u životu, i to neke minijaturne user posted image Čim vidi psa, vrisne i beži. Ne bih ni ja da prilazi nepoznatim psima, ali ne sviđa mi se ni ovo. Kad krene da beži, uopšte ne gleda gde ide, da li će istrčati na ulicu na primer.
Khaleesi, kako se ti osećaš, osim što te bole kukovi?
Sanjice, je l' muž bolje?
Mama Jo, super što prolazi dosadna groznica.

clock-img

24.07.2020, 08:44

clock-img

Khaleesi

pencil-img

4055

Milena pa nekad se probudim u 5 i onda ne mogu da spavam.... 😜

clock-img

24.07.2020, 08:49

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Mama jo, sanjice,kako ste?

Kh, znam na koje jabuke mislis. Svaka ti cas_t. Trudna i dvoje dece i sprema sve. Aktivna trudnica. Bravo 😙Milena, mi te minijaturne i mozemo da pomazimo a one vece ne. I sinoc me komsika malo iznervirala mislkm nije ni to ajde mlada je dete bukvalno.. ima nekog psa onog krvolocnog sa onom glavom kao da ce parce mesa mi otkine svakog trenutka..I drzi ona njega na lancu i u jednom trenutku da bi prosli i popeli se stepebice moramo da prodjemo pored njenih vrata..Ona otvorila vrata onaj izleteo i  namog sina njuska ga. Doduse nije strasno ali ipak treba da se povede mako racuna. Sta meni znaci posle da ja tebe tuzim itd ako mi dete osakaceno.Jer ljudi kao kazu tuzis to odmah... ma sta mi vredi posle sve.Haos, a ja nosila 20 jaja u jednoj ruci i veliku kesu u drugoj a na ledjima ranac. 

clock-img

24.07.2020, 09:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Slazem se sve sto ste napisale za kuce.... Moja starija je jako olasljiva od kada se poplasila, tako kao tvoja malena Milena. Bukvalno vrisne i pobegne, dok mladja hoce sve da pomazi, ali bar pita lrvo.
Ja stariju uopste ne forsiram, pitam je hoce i ona da pomazi i pustim je ako nece... Vrlo cesto se desavalo da vlasnici budi toliko navalentni da me sovesu u neprijatnu situaciju sa tim - hajde dodji nece ti kuca nista, sta se bojia, hajde pomazi... A ona nece...

I tako 😊

Kh, bas lepo sto si se javila, bas si aktivna svaka ti cast. Kako su tvoje devojcice?

,,Carpe diem"

clock-img

24.07.2020, 09:14

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

E to mama Jo. 

Kao vlasnici kazu dodji dodji, kuca je dobra, vidi kako je cista ja je kupam... ja nisam stvrano neki namcor ali ako nece dete znaci nece to je kraj svake price.

clock-img

24.07.2020, 09:37

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Dobro jutro,ispisah dugačak post i neće da ode,grrr.Mirkl,gotov je i pekmez.Kh,baš si vredna,bravo.Duškić,biće soka.Milena i bolje je što se plaši kuca.Moja A obožava životinje,ali oprezno sa kucama,nikada se ne zna.U komšiluku od šest sati seku drva na cirkularu.Pripremaju ogrev za zimu.Ovde je lepo vreme,greje sunce.Pozdrav svima.❤

clock-img

24.07.2020, 09:40

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Kod nas je cele noci padala kisa. Sada je tu i tamo neko vreme suntavo.

Flamingos,jel danas neki praznik? Ja sma vec ukljucila masinu. Moram da kupim crkveni kalendar.

clock-img

24.07.2020, 09:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Nihe danas praznik.Instaliraj aplikaciju u telefonu.Otkucaj"crkveni kalendar".Ja imam i ovaj koji kupujem u crkvi,a i aplikaciju.

clock-img

24.07.2020, 09:48

clock-img

Mirko Svirko

pencil-img

8622

Nisam znala da ima aplikacija 🤔

Ja znam samo za sve vrste camera i igrica eventualno aplikacija sminkanja i zoo vrta 😃😃😃😃
A inace zovem svakog dana baku, ona je moj kalendar 🤗Mada jutros se nije javila pijacan dan pa nije kod kuce a mobilni ne cuje sigurno u guzvi.

clock-img

24.07.2020, 09:52

clock-img

flamingos

pencil-img

25511

Ima,super je.Svako veče podledam za sutradan da li je neki praznik.Uglavnom znam sve ove velike praznike,iako sam ja žena u godinama zapamtim i ja nešto😀Šalim se,baš o tome vodim računa.Poštujem našu veru,običaje.

clock-img

24.07.2020, 09:55

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Jeste Mirko, i ja sve postujem i stvarno nisam namcor ali prosto ne volim nista preterano. Jos kad mi kazu jaoj pa zasto se boji, ne treba da se boji kuceta... Pa znam da ne treba, prosto se dete boji, proci ce je, sad se plasi, ajde manite me user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

24.07.2020, 10:27

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Zdravo mame,

moji obozavaju pse...bukvalno svakome pridju...nije mi svejedno ali sta da radim...ima ovde u kraju par kuca koje redovno maze, vlasnike sam bukvalno upoznala 😅😅 

Nema veće sreće, od ljubavi bebeće :)

clock-img

24.07.2020, 10:35

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Mame koje imate bazene, kakvu pumpu za duvanje bazena imate, i kako punite vodu?

,,Carpe diem"