Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

U ovoj zemlji stvaraju generaciju bez duvana
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posedov...
Zdravlje

. U utorak cu kod dr da vidim sta se desava. Malo mi je cudno da je nije bilo, a dr je rekao da ce sigurno proci u ovih 6 nedelja. Imala sam neko krvarenje, ali mi ne lici na
Jako mi je cudno to sto su ti rekli jer je meni moj dr rekao da ce nakon 6 nedelja i
bez toga. Cak mi je rekao da se muz i ja pazimo dok ne zavrsim sve analize jer ne zeli da mi se opet ponovi spontani. Idem u utorak kod njega, pa cu imati vise detalja. A kad pocnem sa analizama, napisacu ti ovde sve sto sam uradila, pa cemo pricati o tome. Mozda ne bi bilo lose da odes kod nekog drugog dr i pitas.
Ja jos uvek pokusavam za prvu bebu, ali moja dobra prijateljica je bila isti slucaj kao i ti-srce je prestalo da kuca bebi u 10-oj nedelji. Nije krvarila ni nista, pa su morali da urade kiretazu. Analize su sve bile OK i genetske i ostale. Ostala je drugi put trudna i iznela je bebu bez problema, cak su je tretirali kao visokorizicnu trudnocu jer je pupcana vrpca imala samo jednu arteriju, i svasta su joj rekli, da ce beba biti mala i da je moguce da ce se ranije roditi. Mala se rodila na termin, velika je, zdrava i veeeoma napredna. Puno zena ima pobacaj u prvoj trudnoci, nemoj brinuti unapred bice to sve OK.
. Poslednji dan uradim test i pojavi se bleda crtica, toliko bleda da sam mislila da mi se prividja. Odem da uradim betu i ispostavi se da sam 2 nedelje trudna. Medjutim, stalno sam imala neko krvarenje, i posle tacno nedelju dana sam malo vise krvarila, uradim betu, ali vec je bilo gotovo. Nisam imala vremena ni da se radujem trudnoci, stalno sam brinula zbog tog krvarenja, primala injekcije, ali nije bilo sudjeno..