writing-img

RE: Razgovori mama 08/23

clock-img

29.08.2023, 11:45

clock-img

flamingos

pencil-img

25535

Ana,hajd da budete svi dobro.Ivana,prođe brzo raspust.Tvoje dete prvi razred.Kao da ju juče bilo kad je moje dete kretalo u prvi,a evo uskoro kreće u sedmi.Stigli smo u grad,raspakovah se i sedoh da popijem još jednu kafu,pa da krenem jedno po jedno da sređujem.

clock-img

29.08.2023, 13:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Kod mene nema osvezenja 😕 I dalje pqkleno vruce. Valjda ce veceras bar malo da ohladi. 

clock-img

30.08.2023, 08:28

clock-img

flamingos

pencil-img

25535

Dobro jutro.Ivanka,ovde je prijatno.Zahladnelo,jeste da je oblačno,ali lakše se diše.Ana,kako ste?Ostale mame?Da popijem kafu,pa da odem do pijace.Kad spremim doručak,ručak da nastavim sa sređivanjem stana.Kasnije da odemo do knjižare da dete kupi šta joj je potrebno za školu,a i do Lagune.Nadam se da ste dobro Pozdrav svima.❤

clock-img

30.08.2023, 12:19

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ivanka kod nas nema osvezenja do sredine septembra user posted image

clock-img

30.08.2023, 12:57

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

IZVORNA PORUKA: nata11

Ivanka kod nas nema osvezenja do sredine septembra user posted image

Osim onog mini pljuska od jednog malog oblaka izgleda nas svi oblazi zaobilaze 😂

clock-img

30.08.2023, 15:33

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27034

Pozdrav svima. Juce sam bila super. Nemam vise ispite. user posted image Kakvo olaksanje.
Danas sam vec suntavo. Od jutros mi nije dobro. Glavobolja, vrtoglavica. Uzas.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

30.08.2023, 16:54

clock-img

Duškić

pencil-img

9632

Sta je to sa tobom Sanjicee? Ja skuvala kafu i malo da odmorim.

clock-img

30.08.2023, 21:46

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Ooo koliko sporta ba TV-u veceras 😊Samo motamo 😂
Ana, kako ste? Secanje na letovanje ublazava boljke ♥️
Sanjice, na korak si od cilja, lakse se dise 👍

clock-img

31.08.2023, 08:32

clock-img

flamingos

pencil-img

25535

Dobro jutro.Da popijem kafu i nastavljam gde sam juče stala.Dečice,prođe raspust.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤

clock-img

31.08.2023, 08:38

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27034

Dobro jutro. Doruckovala sam, pa da se malo uljudim za posao sto bi rekla moja kuma. Nadam se da ste ostali dobro. Jel ste spremni za nove radne pobede zvana skola?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

31.08.2023, 08:43

clock-img

Tiziana

pencil-img

2693

Dobro jutro devojke.Pridruzujem se ispijanju kafe. Radim danas od kuce jer treba da sacekam sina, vraca se sa puta u sted radnog vremena, pa da zajedno nesto odemo do skole. Bas jutros pricam sa mm nemam uopste utisak da  pocinje skola. Mi smo kupili sveske onako napamet, iskustveno, kad smo isli nesto do Rode pa cemo dokupljivati kako kome sta bude trebalo. Sve ostalo imaju. 
Za sada da krenu, da se vratimo nekoj rutini, a za sve ostalo cemo lako. 
Kod nas sinoc pljusak, sevanje, grmljavina, vetar. Fino je pala temperatura. Nadam se da ce od sad biti prijatno suncano, a ne onaj pakao i vlaga. 
Zelim vam lep ostatak dana. 

clock-img

31.08.2023, 10:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Dobro jutro. I meni prija osveženje, konačno sam se naspavala. Kijavica me drži još uvek ali sam ok, muški su isto dobro.

Juče smo išli po knjige u školu, sutra ne znam kako ćemo ustati u 7 sati. Već mi nije dobro user posted image sreća pa je samo jedan dan.

Ja bih sada na odmor ako može, jedno 5 dana negde pored vode i da ne radim ništa..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

31.08.2023, 11:01

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24846

Dobar dan. Mi danas imamo prijem prvaka. Ranac imamo i nešto svetski, šta bude trebalo dokupicemo. 

clock-img

31.08.2023, 11:25

clock-img

flamingos

pencil-img

25535

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Dobar dan. Mi danas imamo prijem prvaka. Ranac imamo i nešto svetski, šta bude trebalo dokupicemo. 

Divno.Srećan polazak u školu.❤

clock-img

31.08.2023, 11:58

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Dobar dan! Ana, pa tek si stigla, a opet bi negde pored vode. Razumem te u potpunosti. Isto bih i ja tako 🙂.Srecan polazak u skolu svoj deci, a nek je sa srecom i nama 😂. Ja cec sad razmisljam kad cu i sta cu da kuvam, kako da se organizujem za rucak kad ide posle podne u skolu, a da može sama da podgreje. I šta nositi za užinu, jer više nemamo boravak. Dajte predloge, pomagajte 🙂

clock-img

31.08.2023, 12:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Dobar dan! Ana, pa tek si stigla, a opet bi negde pored vode. Razumem te u potpunosti. Isto bih i ja tako

Daco, treba mi odmor od odmora user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

31.08.2023, 12:38

clock-img

nata11

pencil-img

9235

samo da mahnem. Nama svaki dan popunjen, svega ima i doktora i obaveza i skitnje. Ali sve je to zivot.

clock-img

31.08.2023, 13:30

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Dobar dan. Srecan pocetak prvacima i ostalim skolarcima 😊

clock-img

31.08.2023, 16:47

clock-img

dddaca

pencil-img