Poslednji tekstovi

Verniks: "Ružna" bela sluz od velike je koristi bebi
Možda ćete želeti da, čim vidite ovu sluz na telu vašeg novorođenčeta, uklonite i operete je, ali...
Porođaj

POTPUNA ZABRANA MOBILNIH TELEFONA U ŠKOLAMA
Zaštitnik građana Zoran Pašalić najavio je da će početkom 2026. godine Skupštini Srbije biti podn...
Škola

Ja koristim za sebe, kad me boli grlo, a vidi se da nemam previse iskustva i da sam u strahu oko tih stvari, jer V gotovo da i nije bio bolestan do sada, hvala Bogu, ali sad kad smo krenuli u vrtic, moram da se naviknem da ce stalno biti smrckav
Sad u petak punimo 5 meseci i idemo na vakcinu i kontrolu, pa cu se oko svega posavetovati sa pedijatrom...
Koliko dugo da kuvam?
Naravno da smo završili u dispanzeru sa 39.5 temp, bakterijskom upalom grla i dobili antibiotike.... On toliko sve živo trpa u usta da više ne stignem da ga zaustavim... Nije ni čudo što je inficirao usta i grlo
nema jos 4 meseca ali mukica glodje sve sto dohvati,sinoc je cak i peskir ugurao u usta i muljao.Svekrva me ubedjuje da to nije od zuba a meni bas izgleda da nema sta drugo da bude
Sutra kupujem i Gengigel baby i probacu i sa vinom,i sa pirincem,pa nesto valjda moze makar da mu ublazi bolove.I primetila sam kad siki da svaki cas prekine,pa opet uzme na 2-3 sekunde pa prekine kao da mu je i to sisanje bolno...