writing-img

RE: Bolan rast zubica

clock-img

26.09.2011, 12:20

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

IZVORNA PORUKA: Irence

Jeca vec mesec dana ima sve ali bukvalno sve probleme izbijanja zubica.Imala je dva puta temp.,kaslje,nos joj curi...a nervozna je do besvesti.Nocu nista ne spava.

Ovako je kod nasuser posted image Muz i ja smo toliko zabrinuti-ona svaku noc vristi,budi se na svakih pola sata,nocas je plakala sat vremena bez prestanka.Dete nam ne lici na sebe. Ne znam sta joj je vise,da li su zubi ili ne.
Ali znam da mi se mnooogo spavauser posted image

clock-img

26.09.2011, 12:23

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ivaj, ista situacija kao kod Sanjice user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

26.09.2011, 12:25

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

E sad mi je lakseuser posted image

clock-img

26.09.2011, 12:43

clock-img

Anoniman

A Milica nije nervozna,normalno spava,jede, nema T,ali prvo proliv i onda zub, tako je bilo i sa prvim zubicem, i ista situacija i sa drugim....

clock-img

26.09.2011, 13:12

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27028

A, zato se preko dana naspavauser posted image Spava prvi put tri sata i drugi put dva sata.user posted image

clock-img

26.09.2011, 13:59

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Sanjice,isto i kod nas.Ali meni to ne odgovara.Hocu da spava nocuuser posted image
Pod hitno moram da joj skratim to dnevno spavanje i nekako da se vratimo na stari ritam kad je ustajala u osam ujutru,a ne u pola sedam kao sad.

Ma sve nam se poremetilo ovih dana.

Veceras joj pred spavanje dajem paracetamol i mazem belo vino pa da vidimo sta ce biti.

clock-img

26.09.2011, 14:01

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27028

Ivaj, probala sam Teodori da ukinem jedno spavanje. Ne vredi. Non stop place. Ona koja nije zavisna od cucle, sad je non stop trazi. Sinoc kad sam joj namazala gel toliko je nateceno da je strasno. I ja cu da joj dam paracetamol. Bas sam umorna.

clock-img

26.09.2011, 14:05

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ivaj, totalni sam laik, ali paracetamol u kombinaciji sa belim vinom? Sme li?

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

26.09.2011, 14:06

clock-img

Anoniman

pa definitivno će spavati!!!user posted image

clock-img

26.09.2011, 16:05

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Ne sme kad se popije casa vinauser posted image

Ma necu oboje odjednom.Dacu paracetamol a vince u toku noci.

clock-img

20.10.2011, 10:02

clock-img

Anoniman

Zaboravila sam koliko puta dnevno moze da se maze calgel ? BAcila sam uputstvo .
Petri izgleda raste nekoliko zuba , izbila je 4ka , donja trojka se beli , sve drugo oteceno , nista ne jede danima , place , danas su joj rumeni obrazi , stoji T na 37 , uh

clock-img

29.10.2011, 00:15

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19006

Reče mi jedna žena da skuvam detetu kakao za zube.
Kao da kuvam za sebe ali bez šećera, i kaže da sigurno pomaže. Njen sin ima 19 meseci i nije imao problema sa zubićima, nema T, nema bolova, neprospavanih noći....
Probavam ovih dana pa ćemo videti učinak...

clock-img

01.11.2011, 09:53

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Opet se budimo tokom noći vrišteći. Teško žvaće. Balavi, Curi nosić.user posted image
Ne mogu da verujem da već ide sledeća serija izbijanja?!
Koliko treba peticama prosečno da izbiju?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

01.11.2011, 09:58

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Jako dugo, Milici je donja leva peica izbijala dvenedelje, au isto vreme joj je izasla i gornja desna cetvorka, a sada joj izbija donja desna petica vec nedelju dana i vidim ja izbijace jos dugo. Nadam se da ce te KL imati vise srece i da ce sve brze proci.

clock-img

01.11.2011, 10:21

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

NM  Tarici su ceo septembar izbijale petice, i izbile su tri a trenutno izbija poslednja donja, strasno je otecena...i uzas koliko je nervozna vec nocima se budi vristeci, a i danju je nekad preterano nervozna i placljiva kad je uhvati ,  jadna decica user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2011, 11:20

clock-img

Joj@

pencil-img

145

A da li je moguce da krenu zubici od treceg meseca? Msm, ok, sve je moguce, neki bebci se radjaju sa zubicima, ali generalno, kolika je verovatnoca da krenu od treceg meseca? I kad najcesce krecu? Posto Vlada balavi ko lub i stalno nesto glodje. Kupili smo mu onu Ice cool ili kako se vec zove Nuby glodalicu, nevadi je iz celjusti. Ako bi genetika tu igrala ulogu, i meni i muzu su kasno krenuli zubi...mada nam izgleda kao da su njemu vec poceli...jel moguce?

*They can crush my cookie, but they can NEVER steal my fortune*

clock-img

01.11.2011, 11:24

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27028

Mi smo sinoc imali bas velike muke. Toliko su je mucili desni da je tek oko 1 zaspala.user posted image Spava joj se, a ne moze. Dve gornje jedinice nikako da izbiju, a pojavile se dve bele tackice. Ocajno jede. Na kraju sam je stavila po ko zna koji put u krevetac. Uzela je cuclu i drskom cucle se masirala. Dala sam joj mleko i zaspala. A, inace redovno mazemo calgel.
Ko zna koliko ce ovo da potraje.user posted image Dva meseca nikako da joj izadje zubic.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 1.11.2011 11:25:30 >

clock-img

01.11.2011, 11:25

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

moguce je da krecu aliii obicno je to genetska predispozicija tako da ako su tebi ili tvom muzu zubi rano izrasli moguce je da ce i becu
on je sada u oralnoj fazi i normalno je da sve glodje iako ne idu zubici
stavi ticker da mozemo da pratimo a i potpis promeni jer se na njemu nista ne vidi  user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.11.2011, 11:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

I moja Marko baš dosta balavi, samo trpa ruke u usta, pelenu, portiklicu, ali nema šanse da mu uskoro krenu zubići. Ja sam prvi zubić dobila sa 15 meseci a muž sa 9, pa nek kod Marka bude neki prosek od ta dva biću srećna user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

01.11.2011, 11:36

clock-img

Joj@

pencil-img

145

stavicu ticker, gde ima dobrih, ovaj lillypie je bzvz? 

clock-img

01.11.2011, 11:39

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo TEMA pa pogledaj user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

01.11.2011, 11:58

clock-img

Joj@

pencil-img

145

user posted image user posted image user posted image uspelaaaaa

clock-img

01.11.2011, 12:51

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Joj@

A da li je moguce da krenu zubici od treceg meseca?

Posto Vlada balavi ko lub i stalno nesto glodje.

T je prvi zub sa 8 mes izbio,(isto kao i meni) a balavila od 3 mes.....

clock-img

01.11.2011, 15:27

clock-img

Kristiana

pencil-img

2

moj sin je poceo da bali sa nepuna dva meseca,a sa tri meseca je vec imao dva zuba.al smo se napatili junacki.fala bogu pa je sve proslo.sad ima 9 meseci i 8 zuba user posted image

clock-img

05.12.2011, 13:08

clock-img

ishler

pencil-img

1708

Moja beba ima 4,5 meseci.
Od dva ipo meseca uzasno balavi i gura sve zivo u usta.
Vec tada su se pojavile dve kockice na donjoj vilici ali nista od zubica.
Poslednjih 20 dana je cesto jako nervozna,inace jako vesela i nasmejana beba,
Kenjka tokom dana,cak u dva navrata odbijala da sisa i imala gasove kada smo pomislili da je u pitanju stomak,ali smo vadili analize i receno je da su zubi,
a da je stomak muci zbog guranja svega u usta pa ima dosta bakterija u stomaku.
Sada imam problem,poceli smo uvoditi hranu,posle treceg dana davanja p.pahuljica  desila se ista stvar kao tada i ne znam sta da mislim da li su zubi ili alergija na hranu?
IMA LI NEKO SLICNO ISKUSTVO?user posted image