Unapred se izvinjavam osobi koju sam citirala, zaista je mnogo volim i ovo nije ništa lično upućeno njoj, zato nisam htela da napišem koga citiram.
...kao da je teško proveriti koga citiraš je u pitanju....
Nije ni važno, jer navodiš da ih ima više...
nisam se osetila prozvanom, ne pronalazim se u ovoj temi čak i da jesam u toj priči ne znam zašto bih bilo šta morala da objašnjavam? Šta dobijam time? Hranim nečiju sujetu? Radoznalost...?
Ok, neko ko se žalio-ispričao je to u adekvatnoj temi , ispucao se, kasnije je sve bilo ok..niti mi znamo kakve su svađe u pitanju, kojim tokom sve ide... šta za nekoga znači nezgodna narav..i ja imam nezgodnu narav kada nalakiram nokte a mm me pita da mu donesem nešto , lupam sad....
a sve dobro znamo da itekako umemo da isprovociramo svoje mm tako da meni ništa nije strašna ta rečenica -
sama sam tražila--- koja može da se razume na toliko načina...
Ne sumnjam u dobru nameru onoga ko je otvorio temu... samo da joj je dao malo opštiji oblik u uvodu.
"....Takođe, izvinjavam se što ovo objavljujem kao anonimna, ali to je zato što vas zaista volim i ne želim da se iko oseti prozvanim i uzme mi za zlo ove reči, jer su zaista od srca."
...ovo na kraju mi nema smisla....ako je nešto od srca onda čemu skrivanje? mislim, nemam ništa ni od toga da znam ko je ovo napisao ali kada slušam nečiji savet, pitanje, sugestiju...gledam i od koga potiče. U ovome slučaju od nekoga ko ume da proceni koliko ko ceni sebe...