Poslednji tekstovi

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

POKLANJAMO "Mesec kornjače", novi roman Hane Gold
Novi roman Hane Gold idealan je za sve koji vole prirodu i žele da sačuvaju njeno savršenstvo još...
Promo objava
Promo kutak

. Pre dve nedelje je Marija pokupila neki virusi kao prodje za dva dana.Bile smo nedelju dana kod kuce , celu proslu nedelju vuce slinice ali nista od temperature. Kad juce , ceo dan i celu noc i danas ceo dan. Ona je relativno dobro raspolozena ali temperatura ne silazi ispod 37,7 . Vise smo kuci nego u vrticu
Onda je opet krenuo u ponedeljak, u petak su nas zvali iz jaslica da dođemo po njega jer je povraćao i imao temperaturu. Opet smo bili cele nedelje kod kuće. Opet u ponedeljak u jaslice, u četvrtak uveče dobije 39,5 temperaturu...
Jede malisa voce i povrce ali verujem da to nije dovoljno....
kaze ujeda se do krvi.
. Bili smo na kontroli sad u devetom mesecu i ne setih se da porazgovaram sa pedijatrom o tome pa sam ovde pitala.
Peace moze da se pokupi i u parku ali malo sve to teze ide na vazduhu nego sto je to slucaj u zatvorenim prostorima. mi se druzimo i to mogu reci svaki dan i ne brinem da li je neko bolestan ili nije druzimo se pa se druzimo a eto zdrava je. Prosto kad su napolju nije velika koncentracija virusa pa i ne zakace mnogo toga. A mogu reci da je moja D svaki put kad je padala kisa bila i mokra i komplet mokre noge i sta ja znam.