Poslednji tekstovi

Premijere filma "HAJDUK U BEOGRADU"
PREDSTOJEĆI BIOSKOPSKI HIT \"HAJDUK U BEOGRADU\" NAKON PRESTONICE PREMIJERNO I U NOVOM SADU 12. ...
Promo objava
Bioskop

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

. Pre dve nedelje je Marija pokupila neki virusi kao prodje za dva dana.Bile smo nedelju dana kod kuce , celu proslu nedelju vuce slinice ali nista od temperature. Kad juce , ceo dan i celu noc i danas ceo dan. Ona je relativno dobro raspolozena ali temperatura ne silazi ispod 37,7 . Vise smo kuci nego u vrticu
Onda je opet krenuo u ponedeljak, u petak su nas zvali iz jaslica da dođemo po njega jer je povraćao i imao temperaturu. Opet smo bili cele nedelje kod kuće. Opet u ponedeljak u jaslice, u četvrtak uveče dobije 39,5 temperaturu...
Jede malisa voce i povrce ali verujem da to nije dovoljno....
kaze ujeda se do krvi.
. Bili smo na kontroli sad u devetom mesecu i ne setih se da porazgovaram sa pedijatrom o tome pa sam ovde pitala.
Peace moze da se pokupi i u parku ali malo sve to teze ide na vazduhu nego sto je to slucaj u zatvorenim prostorima. mi se druzimo i to mogu reci svaki dan i ne brinem da li je neko bolestan ili nije druzimo se pa se druzimo a eto zdrava je. Prosto kad su napolju nije velika koncentracija virusa pa i ne zakace mnogo toga. A mogu reci da je moja D svaki put kad je padala kisa bila i mokra i komplet mokre noge i sta ja znam.