Poslednji tekstovi

UNICEF i Nelt Grupa za liderske veštine direktora škola
Beograd, 24. oktobar 2025 – Uloga direktora škole podrazumeva odgovornost za celokupni rad škole,...
Promo objava
Promo kutak

Bukvar za roditelje: Plazma i Novak Đoković Fondacija
Jedini Bukvar iz kog uče roditelji.
Promo objava
Promo kutak

Maslacak upisala sam je u vrtic heehhe...Nije to uzorkovanje na jednom detetu haha dajem samo primer a znas kako roditelju je dovoljan jedan primer pa da se zabrine (eto glupo je mozda porediti ali primer deteta sa autizmom iz Italije je svim roditeljima uneo pometnju oko mmra). A nije to samo jedan primer, moj bratanac je drugi, komsije treci (komsinica ispisala stariju devojcicu da ne bi stalno bratu prenosila viruse koji inace ima zdravstvenih problema malac od rodjenja) i td. Ne brinem ja sad nesto posebno, ali kazem da se desava (a ja uvek po navici samo negativne primere iz okoline ahhahaah).
Cisti primer svake godine se u grupu u koje moje dete ide primi 30-toro dece ( sptembar) u novembru ih ima jedva 15-toro
upravo sve isto i nasa dr ne preporucuje jaslice hahaha...ma sve isto.
ludim, ladno mi dodje da je ispisem, dete nije islo 3 meseca u vrtic nakasljalo se nije, jednom za ta 3 meseca, i cim je posla ovo, i po njoj se vidi, odmah mi omrsavi kada podje, grrrrr