Poslednji tekstovi

„Priča o igračkama 5” u bioskopima od 17. juna!
Publiku premijerno od 17. juna očekuje nova avantura omiljenih igračaka, a karte su već dostupne ...
Promo objava
Bioskop

Kako rashladiti bebu da bi mogla mirnije da spava?
Bebama je takođe vruće, zbog čega mogu lošije ili nemirnije spavati tokom ovih vrelih letnjih noć...
Sve o bebama

Maslacak upisala sam je u vrtic heehhe...Nije to uzorkovanje na jednom detetu haha dajem samo primer a znas kako roditelju je dovoljan jedan primer pa da se zabrine (eto glupo je mozda porediti ali primer deteta sa autizmom iz Italije je svim roditeljima uneo pometnju oko mmra). A nije to samo jedan primer, moj bratanac je drugi, komsije treci (komsinica ispisala stariju devojcicu da ne bi stalno bratu prenosila viruse koji inace ima zdravstvenih problema malac od rodjenja) i td. Ne brinem ja sad nesto posebno, ali kazem da se desava (a ja uvek po navici samo negativne primere iz okoline ahhahaah).
Cisti primer svake godine se u grupu u koje moje dete ide primi 30-toro dece ( sptembar) u novembru ih ima jedva 15-toro
upravo sve isto i nasa dr ne preporucuje jaslice hahaha...ma sve isto.
ludim, ladno mi dodje da je ispisem, dete nije islo 3 meseca u vrtic nakasljalo se nije, jednom za ta 3 meseca, i cim je posla ovo, i po njoj se vidi, odmah mi omrsavi kada podje, grrrrr