Poslednji tekstovi

Žene zimi izgledaju starije i do četiri godine
U ovom istraživanju učestvovalo je 5.000 žena starosti od 27 do 60 godina.
Nega kože

Zašto su PAMETNE IGRAČKE najtraženiji praznični poklon?
Kreativnost, inteligencija, ljudski um, magnetizam, pa i gravitacija su prirodne energije i sile ...
Promo objava
Novogodišnji i Božićni praznici

Dlake svuda po kući, na jastuku... Posle pranja kose u kadi kao da se neko šišao. Tuga. A inače imam, kako to moja mama kažee-retko lepu kosu (prevod: retka i tanka). Frizerka mi je preporučila šampon, koji sam naručila, kao i ampule i penu za kosu koja ima efekat zagrevanja kože glave, čime pojačava cirkulaciju. Baš prija. Jedva čekam da stignu da počnem da koristim.
kako da spreci celavost...utripovao jadan da ce da ocelavi brzo, pa da pokusa da spreci. Jeste da mu se napravili zalisci i proredilamkosa, ali nista strasno...sad, da li se zaljubio u neku mlajanu, da li ce ga drmati ili ga vec drma kriza srednjih godina, ali eto da pitam....u iskusenju je da kupi ervamatin, a ne veruje mom receptu sa samponom koprive i pantenolom i AD kapima
Ali cim se malo sredi sve, napisacu taj recept...znam da se pravi sa samponom od koprive, pantenolom i AD kapima, jos nesto bese ide a , sta koliko, uskoro