Poslednji tekstovi

Za roditelje-negovatelje primanja 65.000 dinara mesečno
Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Milica Đurđević Stamenkovski kazala...
Vesti

Da li trudnica sme da putuje, leti avionom, skija
U vreme praznika, mnoge dileme su pred trudnicama - da li treba putovati na daleke destinacije, k...
Zdravlje i bezbednost

Od simptoma meni je samo uvek vruce i ti povremeni bolovi u stomaku! Izgleda smo sve drugacije, tako da... drzim ti fige da je to to!
. Meni kasni tri dana. Na dan ocekivane sam vadila betu i bila je 82,0. Medjutim uhvatio me je vikend, tako da tek sutra mogu na kliniku. Test nisam radila, jer hocu do sutra da zivim u ubedjenju da sam mozda
. Kada sam ga radila pre ocekivane menstruacije , pokazao je negativno, tako da je i to jedan od razloga zasto ga nisam uradila sada. Ono sto me brine je to da nemam nikakve simptome. Grudi su me bolele do pre tri dana , kada sam trebala da dobijem. Od tada sve manje i manje, gotovo da su prestale, cak su mi bile naduvenije u vreme ocekivane menstruacje. Stomak me zaboli po nekad, a ja se generalno osecam odlicno.
? Mene grudi bole vise i duze nego sto je to obicno pred menstruaciju. posto na duzinu ciklusa ne mogu da se oslonim, sutra radim test.
i javi rezultat
jos nisam ugledala,ali mogu ti reci da sam na dosta mesta procitala da je to jedan od znakova. Mene zanima da li je moguce da bol u krstima nesto znaci??? Posto sam trebala juce da dobijem,a jos uvek nema ni
a nema ni ijednog drugog simptoma bilo za
Celi dan se cudno gledamo...
si!!! kiss