writing-img

RE: Znaci trudnoće

clock-img

06.01.2011, 01:38

clock-img

carobnicabc

pencil-img

92

Osjecaj je cudan-pozitivno.... Ali mislim da cu tek sutra biti svjesna u potpunosti... Malo ne mogu da vjerujem... user posted image Pisat cu vam sutra....user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

clock-img

06.01.2011, 01:40

clock-img

carobnicabc

pencil-img

92

A za stomak-pa povremeno me uhvati taj osjecaj, ali sve slabije i rjedje..... Nadam se da ce uskoro i prestati, malo je bljak....

11.09.2011. Staša

clock-img

06.01.2011, 01:41

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Carobnice, čestitam!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

06.01.2011, 01:42

clock-img

Cekili

pencil-img

71

laknulo mi je user posted image i on a i krsta su vec dosadna

clock-img

06.01.2011, 01:45

clock-img

carobnicabc

pencil-img

92

Hvala Liliana...... user posted image Cekili..... Mene na svakih dva-tri sata uhvati ali i jajnici kao da munje sijevaju... Krsta bole kao pred user posted image . Nadam se za jajnike da nije i kakva upala u pitanju.

11.09.2011. Staša

clock-img

06.01.2011, 09:23

clock-img

Cekili

pencil-img

71

nije sigurno nistavto sa jajnicima ne brini...
ja sam popila lek jer je poceo bas da me boliuser posted image

clock-img

06.01.2011, 10:40

clock-img

marti

pencil-img

4

Cao ja sam nova i bas sam se obradovala ovom forumu inace nisam do sad ucestvovala po forumima.Lepo mi je sto sam na ovaj nacin shvatila da nisam jedina koja sa nestrpljenjem zeli da imauser posted image i da umislja(nadam se da ne) simptome user posted image .
Muz i ja smo odlucili da budemo vredni na tom polju i sada sa nestrpljenjem cekam da user posted image ne dodje a trebala bi 20.jan.Uradila sam sve preglede i kaze dr.da je sve OK pijem folnu kiselinu.Od nasih avantura zadnja dva tri dana imam uglavnom uvece mucninu bez povracanja juce sam imala blagu groznicu,glava mi puca a i stomak me boli kao u pms(koje imam jako izrazene kao u knjigama od prezderavanja,promena raspolozenja do bolova).
Inace ovo mi je prvi put da se odlucujem za user posted image nisam nikad imala odnose usmerene tom cilju.Zanima me jako kada je pravo vreme za radjenje testa i kada je najbolje ici doktoru?
Vec sam jako nestrpljiva ponekad mi se cini da umisljam simptome i da je to sve zelja iz glave i plasim se razocarenja user posted image jer sam ih imala dosta u zadnje vreme.A muz kaze da je on nekako osetio da je to to.

clock-img

06.01.2011, 11:10

clock-img

hocubaby

pencil-img

657

Dobro nam dosla draga Marti user posted image
Mi cekalice (tu spadam i ja) cesto umemo da umislimo simptome user posted image ali se isto tako obradujemo kad skapiramo da ima istine u njima user posted image
Zelimo ti da ne dobijes user posted image vec da otkrijes najlepse user posted image ili user posted image i da od trudilice postanes user posted image
Samo polako, budi strpljiva i veruj svom muzicu, ipak je on buduci tata, ajde da verujemo da i oni nesto osecaju, mnogo njih se ionako zali kako je trudnoca jako teskauser posted image
Nadam se da je tvoja roda poletela user posted image

clock-img

06.01.2011, 11:45

clock-img

Cekili

pencil-img

71

Marti dobro nam doslauser posted image ..test je najbolje da uradis kada ti bude kasnilo barem jedan dan .. ja ti od srca zelim user posted image i jednuuser posted image

clock-img

06.01.2011, 16:10

clock-img

jance

pencil-img

6439

carobnice cestitam i ja... user posted image
i ostalim novim trudnicama sve cestitke, ako sam nekoga propistla ovih dana
ja sam inace malo bolje, ovaj pocetak godine je bas bio stresan za mene, i jos bas nisam sva svoja, al evo trudim se da se izucem polako...

Bez dece kuća ne raste

clock-img

06.01.2011, 16:11

clock-img

jance

pencil-img

6439

IZVORNA PORUKA: jance

carobnice cestitam i ja... user posted image
i ostalim novim trudnicama sve cestitke, ako sam nekoga propistla ovih dana
ja sam inace malo bolje, ovaj pocetak godine je bas bio stresan za mene, i jos bas nisam sva svoja, al evo trudim se da se izucem polako...

pardon, greska, post je trebao da ide u crtice user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

13.01.2011, 11:51

clock-img

mickybap

pencil-img

217

moze li krvarenje iz nosa biti znak trudnoce?

clock-img

13.01.2011, 11:53

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

u trudnoci su sluzokoze jace prokrvljene pa se cesto desava krvarenje iz nosa i iz desni user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.01.2011, 11:55

clock-img

Volta

pencil-img

848

Moja mama je imala taj problem u obe trudnoće.

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

clock-img

13.01.2011, 12:46

clock-img

bubisarba

pencil-img

482

Ja sam cak, kod prve trudnoce, u vreme user posted image malo prokrvarila (bilo je braonkasto), sve vreme me je boleo stomak kao kad treba da dobijem, isto tako i grudi i boleo me je zeludac, ali nije bilo mucnina. 

clock-img

20.01.2011, 21:56

clock-img

Volta

pencil-img

848

Zanima me kakve su glavobolje zbog hormonske bure na početku trudnoće?

NAGRADE NE POSTOJE ZA PROSEČNE REZULTATE! LJUDIMA TREBA SUPROTSTAVITI DIPLOMATIJU,ZBIVANJIMA VEŠTINU!

clock-img

20.01.2011, 22:06

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

jedva nadjoh ovu temu

Evo Voltice gvirim ......

Ne znam kakve su ,a sto jel' tebe tu nesto bolucka a?

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

20.01.2011, 22:17

clock-img

Volta

pencil-img

848

Ne...mojoj drugarki kasni,a ima neke povremene glavobolje...

clock-img

20.01.2011, 22:25

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

glavobolja moze da bude rani simptom trudnoce user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

20.01.2011, 22:28

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: olga75

u trudnoci su sluzokoze jace prokrvljene pa se cesto desava krvarenje iz nosa i iz desni user posted image

Meni su citavu trudnocu krvarile desni kad bih prala zube user posted image

clock-img

20.01.2011, 22:32

clock-img

Trudnicica83

pencil-img

400

Ja nisam imala apsolutno nikakve simptome prvih dva meseca...nista bas. Da nisam uradila test ne bih ni znala user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

clock-img

20.01.2011, 22:33

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Ja nisam imala citavu trudnocu simptome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2011, 22:34

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja nisam imala citavu trudnocu simptome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni ja, super sam podnijela!!!

clock-img

20.01.2011, 22:36

clock-img

maja19

pencil-img

657

Ja sam imala simptome tek u drugoj polovini trudnoci, i to vise zbog odradjenog serklaza i mirovanja, a u startu nista...ovog puta sam se sokirala kad sam otisla kod lekara a on konstatovao trudnocu...

clock-img

20.01.2011, 22:38

clock-img

Podrum Š.

pencil-img

1005

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: olga75

Meni su citavu trudnocu krvarile desni kad bih prala zube user posted image

Moj jedini simptom ove trudnoće user posted image  . Dobro, priznajem narasle su mi i sise, a i stomak pomalo user posted image .
Ustvari, lažem, prvi put sam posumnjala u user posted image  kada mi se nije pilo pivo... moje ultimativno piće, čim mi se to desilo uradila sam test i user posted image .

...s vrha brda svaka staza vodi nizbrdo...