writing-img

RE: Znaci trudnoće

clock-img

20.01.2011, 22:40

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

Pa dobro ne mora to bas biti simptom, Krvarenje desi, i od grube cetkice oce da krvare ...

A sto kazes...vidim ja narasto mi stomak , pa rekoh mozda sam trudna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2011, 23:14

clock-img

jance

pencil-img

6439

da, to sa stomakom definitivno treba proveriti

a inace meni krvare desni tako povremeno vec neke 3 godine zaredom, kazu zubari nista ozbiljno, samo da malo agresivnije perem zube user posted image
a opet mikroskopska krvarenja mogu da daju ona karakteristicni metalni ukus u ustima za koji sam se ja pre nekog vremena isto bila zakacila kao da je definitivni simptom user posted image

Bez dece kuća ne raste

clock-img

20.01.2011, 23:14

clock-img

Anoniman

Cao svima user posted image
Ja imam povisenu temperaturu vec cetiri dana 37 sa 4. E sad je pocelo da me stisce ali jako nisko ne kao preko ciklusa. A trebam user posted image 25. janura. Pa sad jel moze biti povisena temperatura znak trudnoce ??

clock-img

20.01.2011, 23:29

clock-img

Trudnicica83

pencil-img

400

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Ja nisam imala citavu trudnocu simptome user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E, ja posle jesam - mnogo mi se spavalo i od 5. meseca sam morala da mirujem zbog kontrakcija..ali bar mucnine i povracanje nisam uopste imala!user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

clock-img

21.01.2011, 08:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Volta

Zanima me kakve su glavobolje zbog hormonske bure na početku trudnoće?

voltice, imamo simptome? user posted image

clock-img

21.01.2011, 08:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Volta

Ne...mojoj drugarki kasni,a ima neke povremene glavobolje...

a ja mislila ti imas simptome user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:01

clock-img

iva80

pencil-img

459

Pitanjce- da li je bilo slučajeva tj da li se dešavalo da kućni test bude negativan a za recimo za 3-4 dana bude pozitivan?!
Hvala i pozdrav svim čekalicama!!!
user posted image

clock-img

21.01.2011, 12:04

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Meni jeste, prvi sam radila mozda 7 dana prije ocekivane user posted image , i bio je negativan, a drugi dan pred user posted image  i pozitivan... 

clock-img

21.01.2011, 12:09

clock-img

iva80

pencil-img

459

Joj divno, a još je divnije jer si ti tvoje crtice ugledala!!! Hvala ti puno!!!

clock-img

21.01.2011, 12:22

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Nadam se da ces i ti uskoro ugledati svoje user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2011, 23:52

clock-img

iva80

pencil-img

459

Činjenično je stanje da je svaka žena za sebe... I tako kada se nama približi datum kada ne želimo da nam stigne user posted image počinje (bar većina nas) da hiperaktivno osluškuje organizam, pa gle ovde me žignulo, gle ovde me probolo, šta li to znači, možda je to to itd. user posted image   I većina žena kaže da je i kada su ostale trudne da su imale simptome kao pred menstruaciju.
Ja imam samo jedno pitanje, da li ima onih koje nisu imale ama baš nikakav simptom sličan PMSu tj da im je jednostavno zakasnila menstruacija i da je to bilo to?! user posted image
Thanks!

P.S.- I da u ovoj godini sve mi čekalice postanemo mame!!!

clock-img

22.01.2011, 09:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: iva80

Pitanjce- da li je bilo slučajeva tj da li se dešavalo da kućni test bude negativan a za recimo za 3-4 dana bude pozitivan?!
user posted image

da. meni je na dan ocekivane bio negativan kod kuce. dva-tri dana kasnije uradim jos jedan i tu neka bledunjava i okasnela crtica. par dana kasnije sam isla kod dr i tamo uradila i opet bio negativan. onda me poslala da vadim betu i tu se tek videla trudnoca.

clock-img

22.01.2011, 10:10

clock-img

Anoniman

Ja sam evo dosla do zakljucka da mene grudi uopste ne bole a treba da stigne user posted image za 3 dana. A ranije su me bolele po 7 dana ranije. E sad dok mi ne zakasni necu znati da li je to to.

clock-img

22.01.2011, 11:08

clock-img

Crvenkapa85

pencil-img

1588

moj je test bio pozitivan nedelju dana pre ocekivane

clock-img

22.01.2011, 11:22

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Crvenkapa85

moj je test bio pozitivan nedelju dana pre ocekivane

Ja sam jutros uradila test i negativan je user posted image

clock-img

22.01.2011, 11:25

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

Ja imam samo jedno pitanje, da li ima onih koje nisu imale ama baš nikakav simptom sličan PMSu tj da im je jednostavno zakasnila menstruacija i da je to bilo to?! user posted image
Thanks!

Opet ja, ali  u prvoj trudnoci, nisam imala bas nikakve simptome, nisam ni pomisljala da sam user posted image , dok se nisam sjetila da posle 15 dana kasnjenja uradim test.

clock-img

22.01.2011, 11:37

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dobro je, ja sam se sjetila posle tacno 3 nedjelje! user posted image Nikakav simptom nisam imala. user posted image

clock-img

22.01.2011, 12:23

clock-img

jabudic

pencil-img

5894

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Dobro je, ja sam se sjetila posle tacno 3 nedjelje! user posted image Nikakav simptom nisam imala. user posted image

Mi to opusteno user posted image

clock-img

22.01.2011, 12:33

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

meni isto nije palo na pamet da sam trudna, mislila sam da su mi se hormoni poremetili zbog uzbudjenja i frke oko svadbe, kada je svadba prosla i sve se smirilo, ja zakazem kod dr i kao ajde da uradim kucni test da mogu da mu ponesem i pokazem da nisam trudna da me ne bi oni tamo slali da vadim krv nego da mi lepo odmah daju neke tabletice i da mi krene user posted image . ali.... test u sekundi pokazao obe crtice.... simptomi su krenuli tek u 9. i 10. nedelji....

clock-img

22.01.2011, 12:34

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

i zaboravila sam nasim dragim cekalicama da pozelim da nam se sto pre pridruze i da svaka koja sada sumnja na user posted image na sledecem testu ugleda user posted image

clock-img

22.01.2011, 18:51

clock-img

iva80

pencil-img

459

IZVORNA PORUKA: bubulence

i zaboravila sam nasim dragim cekalicama da pozelim da nam se sto pre pridruze i da svaka koja sada sumnja na user posted image na sledecem testu ugleda

Divna želja!!! HVALA!!!
I hvala svima na podeljenim iskustvima, jer evo po prvi put nemam nikakav simptom tj naznaku da ću dobiti, a juče mi bio kućni test negativan(danas je trebalo da dobijem, a nisam)....čekamo i dalje... U ponedeljak mi je rodjendan pa sam se nekako raznežila i pomislila kako bi mi to bio najlepši poklon ikada da saznam da sam trudna!!!  user posted image   awwwwww...

clock-img

22.01.2011, 19:06

clock-img

ica82

pencil-img

1037

E super da vas ima koje niste imale nikakvih simptoma, jer ja sam se vec zabrinula, kako nista a 6 sam nedelja. Jeste mi temperatura konstantno 37, al kako i ne bi bila od silnog progesterona koji uzimam. Inace da nisam betu uradila ne bih ni znala da sam user posted image

clock-img

22.01.2011, 19:16

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ica82, moja kuma je saznala da je trudna u 13. nedelji, posto je imala neredovne user posted image , nekada dobije 2 puta mesecno pa onda 3 meseca nema.... ona nije imala pojma da je trudna, nego isla na redovan sestomesecni pregled i dr joj cestitao sto je trudna. bila je u soku, a i svi mi. nije se ni ugojila, bez i jednog simptoma.... i tako je bilo do 7. meseca. a onda muke i problemi, povracanje, gadjenje, smetali joj svi mirisi, plakanje....
tako da je svaka zena za sebe...
moja jedina preporuka vam je da ne pravite dete sa svojim muzem nego da vodite ljubav!. taj mesec kada sam ja ostala trudna sa mm sam spavala svega 3 puta, jer nam se blizila svadba, jedva smo imali vremena da se cujemo.... prestali smo da se pazimo ali nisam ni pomislila da bih mogla odmah da ostanem trudna.... i eto, 3 odnosa bez zastite i evo nama bebca na putu user posted image

clock-img

22.01.2011, 21:02

clock-img

Daca88

pencil-img

1528

user posted image

Daaa,kasnila mi je ovulacija zbog neke hormonske terapije posle operacije ciste,a ja sam mislila da je bila na vreme(ali puno smo mućkali,pa smo izgleda"uboli dan" )...prva 3 testa negativna,pa 4 konfuzan jer je druga crtica bila bleda,jedva vidljiva,ali 5 test,prvi jutarnji urin=savršeno vidljiveuser posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

clock-img

23.01.2011, 23:38

clock-img

iva80

pencil-img

459

Ovako, inace mi ciklus traje 30 dana, ali poslednjih 3 meseca je 28... sto će reći da je u četvrtak trebalo da dobijem ili ako se nekim slučajem vraća na staro, trebalo je danas. Nemam nikakvih naznaka. Mene obično odmah ledja počnu da bole tj jajnici i to dan-dva pred vešticu... Ama nijedan mi se jajnik nije javio ovih dana.
Juče i danas ujutru mi se desilo da mi je svetlo roze ostalo na papiru. Do sada, pred vešticu mi bude najava malo jače roze sa ponekom kapi krvi i istog dana dobijem...ali sada ne...
A da, u petak, u podne, sam uradila kućni test koji je bio negativan... Sada razmišljam, možda je bilo još rano, a možda ima i udela to što nije bila prva jutarnja... Drage moje, šta mislite?