writing-img

RE: Bebe i gasovi

clock-img

10.12.2014, 10:53

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

IZVORNA PORUKA: wivern

Oldzi to sve znam, sve sam prostudirala user posted image nego me interesuje ima li ista samo za gasove. Ne moze dete da mi se isprdi k'o covek user posted image

najgora ću da budem - paziš li šta jedeš user posted image

I flunked anger management! }:->

clock-img

10.12.2014, 11:30

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Da jedem sve isto kao i do sada. nista novo nisam ubacivalai nista kolicinski mnogo

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

23.01.2015, 22:33

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Anastasija već neko vreme muči se sa gasovima. Što neko napisa, misliš da je puna pelena, a ono ništ'.
I sad čitam LJišine postove. Čini mi se da je i kod nas ustvari uvođenje čvrste hrane problem. Evo skopčah da je večerala Milupine kukuruz-pirinač žitarice.
Probaću to da izmenim, pa da vidimo.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

23.01.2015, 22:35

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

joj NM jao ja se odmah iskreno rastuzila cim sam videla da je tema aktivnauser posted image . Inace evo moja ima gasove zbog kravljeg mleka, bas je muci. Nije ni kakila danas. Izem ti kravlje mleko. Nemamo kozijeg trenutno al sutra idem u nabavkuuser posted image

clock-img

23.01.2015, 22:46

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

NM na strani 67 u temi pomoc bebi s grcevima sam pisala dosta pa pogledaj

klik

PROČITAJ ISKUSTVA MAMA
image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image