writing-img

RE: Cipele i torbe

clock-img

17.01.2019, 12:21

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Meni baš treba crna, sve druge boje imam. Kao i obuća, ništa crno nemam (sem zimskih čizama).

Mašnice, ja ne volim ni monton user posted image ja sam ti malo naopaka user posted image

Čizme su slatke ali za moj ukus glomazne, nekako mi noga ne izgleda lepo. Kao i kod UGG, taj đon mi je nekako problematičan. Ali ok, to je čizma za sneg pa valjda i treba takva da bude. Ja imam tanke listove pa od kada znam za sebe izbegavam glomaznu obuću.

Mili, ni ja ne žalim novca kada je npr obuća u pitanju. To kod mene traje i traje. A mogla bih se častiti za povišicu, još ni za jednu nisam.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

17.01.2019, 12:25

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27014

Мени се свиђа ова ташна. КЛИК

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

17.01.2019, 12:26

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

Pa da ukusi su razliciti.😁 Ja kada sam ih videla odmah sam se zaljubila.  Ne zalim dinara. Pa kod ugg i mou djon i mora da je deblji tada su kvalitetne. 

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

17.01.2019, 12:35

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Tako je ali meni se takav đon ne dopada. Još kada neko krivi stopalo pa se đon iskrivi i cela čizma, užas user posted image

Sanjice, lepa je, elegantna.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

17.01.2019, 12:48

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Sanjice,odlicna je! Bas,bas!

clock-img

17.01.2019, 13:03

clock-img

MasnaMasnica

pencil-img

1639

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Tako je ali meni se takav đon ne dopada. Još kada neko krivi stopalo pa se đon iskrivi i cela čizma, užas user posted image

Sanjice, lepa je, elegantna.

E to jeste.🤮 Zato treba uzimati original njih ne mozes iskriviti jesu preko 200e. Ali vrede. 
Ja trazim zelenu torbu. Tamno zelenu. Videh prelepe Monine ali nemju u tojboji uglavnom ili crne ili drecave.

...kada slome me, ja samo osmeh nabacim :D ...

clock-img

17.01.2019, 13:39

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ja trenutno nemam nikakvu kvalitetnu torbu, mada ove koje imam su ok. Novčanika imam 2 kvalitetna, monin i guess.
Lepa je, sanjice.
Ja volim velike torbe kad idem na posao. Da svasta stane, da može lako a4 format da uđe. Imam neku carpisa, preživela je par godina.
Ove čizme što je mašnica stavila lepe su mi samo na mršavim dugonogim ženama. Ove emicine su mi lepe, isto. 

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

17.01.2019, 15:45

clock-img

pari

pencil-img

6778

Sanjice,mnogo je lepa ta torba sto si je stavila!

sitnice i emocije čine život...

clock-img

19.01.2019, 07:58

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Sanjice lijepa je.
Ja sam jos u rusak ludilu,kad ponesem normalnu torbu posle pola sata me pocne  nervirati.
Stigle mi patike juce 😊 jos samo da stigne i proljece da ih mogu obuvati

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

29.05.2019, 20:26

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27014

Ove cipele sam kupila. Kožne su. Htela sam jop neki par obuce da uzmem ali ocajan je izbor user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

29.05.2019, 21:10

clock-img

Duškić

pencil-img

9631

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Fine su.Meni se svidja ovaj fazon ali nikad ih nisam kupila 😁
Ja sam narucila ove user posted image

E ove se bas nose patike. Cerka dobila za rodjendan.

clock-img

29.05.2019, 21:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ja nisam nists nasla..obicne salonke nema..

clock-img

29.05.2019, 21:46

clock-img

flamingos

pencil-img

25519

IZVORNA PORUKA: Duškić

IZVORNA PORUKA: emicaa RR

Fine su.Meni se svidja ovaj fazon ali nikad ih nisam kupila 😁
Ja sam narucila ove user posted image

E ove se bas nose patike. Cerka dobila za rodjendan.

Super su

clock-img

21.07.2019, 11:34

clock-img

MimaKos

pencil-img

6514

Cipelw sam uzela u OVS outletu i iznenadjena sam kvalitetom, ljudi, preudobne su!

clock-img

08.10.2019, 16:17

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Je l.ima tema samo o čizmama?evo mojih od pre neku nedelju.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

08.10.2019, 16:20

clock-img

pari

pencil-img

6778

Sve su super! 😊

Ove poslednje gde si kupila?

sitnice i emocije čine život...

clock-img

08.10.2019, 16:20

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Baš su lepe branki user posted image

clock-img

08.10.2019, 16:23

clock-img

branki*

pencil-img

20828

pocastila sam se,preko ad zabrane su,odbija mi se cele godine,inace nema sanse da bih sve kupila.sve su stefano,to je firma iz kragujevca,oni rade.

branki

clock-img

08.10.2019, 16:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Znam za Stefano, imaju lepe modele. Ja sam juče našla savršene poluduboke cipele u Ecco ali su 20k. Mm me tera da kupim a ja bih i ne bih. Mislim da ću sačekati neki popust.

clock-img

08.10.2019, 16:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

uh,skupe su ,ana,bas.puno mi je to i za cizmu,a kamoli za duboku cipelu.bice popust garant.

branki

clock-img

08.10.2019, 16:46

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Biće sigurno krajem sezone. Ja sam ti čudan tip, mogu da cunjam po radnjama ceo dan i da mi se ništa ne dopadne ali ono što mi se svidi vidim sa 100 metara i odmah znam da je to to (i odmah znam da je cena sitnica jer tako je uvek kod mene).

clock-img

08.10.2019, 16:50

clock-img

branki*

pencil-img

20828

imas specifican ukus i tako je.ja cu npr da uzmem 6 pari i da im nadjem neke funkcije uz kombinacije,a ti ces da nadjes jedne koje uklapas uz puno toga i koje dominiraju i traju.i ja cu u svakoj drugoj radnji a vidim i nadjem nesto sto mi jensivo,a ti ces jednom u sezoni da naletis na svoj stil i to je touser posted image
jesi ti bese devica ili jarac?

< Poruku je uredio branki* -- 8.10.2019 16:52:15 >

branki

clock-img

08.10.2019, 16:55

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Bik user posted image ali jarac u podznaku user posted image

clock-img

08.10.2019, 17:00

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

To su ove cipelice klik i klik

< Poruku je uredio Ana RR -- 8.10.2019 17:16:25 >

clock-img

08.10.2019, 18:26

clock-img

jane1

pencil-img

110

U Moni će pocetkom decembra biti popust na kozne torbe I novcanike.