writing-img

RE: Da li mislite da je seks presudan u braku ili vezi

clock-img

17.04.2010, 13:49

clock-img

Anoniman

Mislim da jeste.

clock-img

18.04.2010, 22:53

clock-img

magnetic

pencil-img

3044

Ne mislim da je presudan,ali da je jedan od najbitnijih faktora svakako da jeste

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

clock-img

19.04.2010, 01:09

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: minavb

Sve je dobro kad se dobro svrsi.user posted image

Nemam sta da dodam...sve je recenouser posted image

< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 1:10:11 >

clock-img

19.04.2010, 11:53

clock-img

eni26

pencil-img

3380

pa naravno da jeste!
Sta ce mi neko kome nije tvrd!user posted image user posted image user posted image hiihihih

clock-img

19.04.2010, 11:57

clock-img

Iwana87

pencil-img

1180

sex odrzava brak

clock-img

19.04.2010, 12:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

pa naravno da jeste!
Sta ce mi neko kome nije tvrd!user posted image user posted image user posted image hiihihih

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio verolino -- 19.4.2010 12:12:03 >

clock-img

19.04.2010, 12:16

clock-img

Anoniman

Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? user posted image S druge strane - šta bi ste da imate mamlaza koji jedino ume dobro da k*eše??

Ja to volim lepo all on one user posted image , da je dovoljno dobar ČOVEK i dovoljno dobar SEKSADŽIJA user posted image . A kada postane loš sexadžija kupiću vibrator i nastaviti da volim mog dobrog čoveka user posted image

clock-img

19.04.2010, 12:28

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi se malo salimo....Naravno da si u pravu...I da slogira brisala bi mu staznjicu i ne bih ga nikada ostavila...Ali ipak najvise volim ova PAKET-ARANZMAN...user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.04.2010, 12:38

clock-img

slackaa

pencil-img

132

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? user posted image S druge strane - šta bi ste da imate mamlaza koji jedino ume dobro da k*eše??

Ja to volim lepo all on one user posted image , da je dovoljno dobar ČOVEK i dovoljno dobar SEKSADŽIJA user posted image . A kada postane loš sexadžija kupiću vibrator i nastaviti da volim mog dobrog čoveka user posted image

potpuno se slazem,bitan je ali ne i presudan-bar ne kod mene user posted image

clock-img

19.04.2010, 12:53

clock-img

slackaa

pencil-img

132

kod mene je bilo puno strasti,zelje....
ali,od kada radimo na user posted image  sve se to nekako pretvorilo u ˝posao˝to mi jako smeta i puno nas opterecuje user posted image
nadam se da ce neka roda ovo da procita-donese nam user posted image  i vrati nam stari,dobri sex,kao i zelju za istim user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

19.04.2010, 13:35

clock-img

eni26

pencil-img

3380

Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? user posted image

Pa sta raditi ako se otrombolji??Dobro ,neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze!user posted image
S tim u vezi i brak propade!user posted image haha

clock-img

19.04.2010, 14:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: eni26

Ja bih rekla da je jako , jako bitan ali nije presudan . Ni jedna od vas ne bi ostavila svog muža ako bi počeo da mu se "trombolji" , zar ne ? user posted image

Pa sta raditi ako se otrombolji??Dobro ,neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze!user posted image
S tim u vezi i brak propade!user posted image haha

Ja sam u nastavku iste te poruke lepo napisala šta bi ja uradila ... Nikad ne bih ostavila čoveka koji me raduje u svakom drugom smislu , samo zbog "zakazivanja" u sexu . Nismo svi isti , čak i kad bi mi njegova nemoć jako teško pala - nikad ne bih radila nešto tako kvarno: "neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze" . To je najpodlije što možeš uraditi čoveku koji te voli imkojeg voliš ili si volela . Ako si faca , ostavi ga , pa traži bolje ...

clock-img

19.04.2010, 16:55

clock-img

eni26

pencil-img

3380

"neces ga ostaviti,ali ces naci nekog ko moze" . To je najpodlije što možeš uraditi čoveku koji te voli imkojeg voliš ili si volela . Ako si faca , ostavi ga , pa traži bolje ...

Pa to je resenje! user posted image

clock-img

25.04.2010, 00:08

clock-img

Pilence81

pencil-img

223

Jeste  bitan ali ne presudan barem ja tako mislim.Ima mnogo bitnijih stvari koje su presudne u braku nego sam sex

clock-img

25.04.2010, 07:56

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Bitan i presudan u mom slučaju - bivšeg muža sam ostavila manje više zbog istog

I ovog ću ako počne da zakazuje. Kad kažem zakazuje - mislim na to da može a neće, a da ja pritom vodim ačuna o sebi i da se trudim da mu budem i dalje fizički privlačna.

I flunked anger management! }:->

clock-img

20.06.2010, 18:45

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: Iwana87

sex odrzava brak

I ja mislim ovako. U mom slučaju sex je vrrrrrlo bitna stavka u braku, a da li je presudan.... to ne želim da ikada saznam.
Bilo je par situacija kad smo se malo pokačili i onda vrlo brzo završili u krevetu.... eto, vrlo brzo rešena stvar. user posted image user posted image user posted image A da nije sexa... khm... ko zna dokle bi se "ćerali".

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

20.06.2010, 19:21

clock-img

ksenija81

pencil-img

955

uh mene moj spopada svaki dan ceo dan user posted image
Branim se koliko mogu, ali alo breeeeeee user posted image
Mislim da je muskarcima presudniji nego zenama, ali po mom misljenju ne treba da presudan.

clock-img

20.06.2010, 19:24

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: ksenija81

uh mene moj spopada svaki dan ceo dan user posted image
Branim se koliko mogu, ali alo breeeeeee user posted image
Mislim da je muskarcima presudniji nego zenama, ali po mom misljenju ne treba da presudan.

Ma ne mora ovo da znači, nije pravilo. Zavisi od senzibiliteta, libida...

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

20.06.2010, 20:37

clock-img

Cvetana

pencil-img

314

Meni da jer imam puno najboljih drugara s kojima kogu da se druzim i pricam, al samo s njim volim sve da radimuser posted image

clock-img

20.06.2010, 20:42

clock-img

morena

pencil-img

605

Ja mislim da je sex jako bitan, to je jedan divan intimni trenutak između muža i žene. Pritom ne mislim samo na nježno vođenje ljubavi, već na bilo koji oblik. Pa mene i dan danas prođu leptirići u trbuhu kad se naprimjer sjetim na poslu da ću navečer iznapadat svog muža. Inače bi mi bio ko prijatelj.

Stigao nam je nas Jakov! :)

clock-img

21.06.2010, 11:53

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: cipiripi

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

U našem braku je VRLO bitanuser posted image

user posted image i u mom..

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 11:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: morena

Ja mislim da je sex jako bitan, to je jedan divan intimni trenutak između muža i žene. Pritom ne mislim samo na nježno vođenje ljubavi, već na bilo koji oblik. Pa mene i dan danas prođu leptirići u trbuhu kad se naprimjer sjetim na poslu da ću navečer iznapadat svog muža. Inače bi mi bio ko prijatelj.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zveri jedna....Ti bi to malo grublje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ljubim teeee........

clock-img

21.06.2010, 12:00

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

U mom braku seks nije toliko bitan a svakako nije ni presudan...
MM i ja smo se skroz nasli..nama sex nije najvazniji i nije nam pravilo jaooooo moramo svaki dan ili svaki drugi..
nebitno,bude par dana bez seksa pa period svaki dan i tako u krug user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

21.06.2010, 12:02

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mari86

MM i ja smo se skroz nasli..nama sex nije najvazniji i nije nam pravilo jaooooo moramo svaki dan ili svaki drugi..
nebitno,bude par dana bez seksa pa period svaki dan i tako u krug user posted image

Zaboravila si- TI NE VOLIS SEX...SEX JE BLJAKuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.06.2010, 12:06

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: verolino

IZVORNA PORUKA: Mari86

Zaboravila si- TI NE VOLIS SEX...SEX JE BLJAKuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ne, sad se tesim posto ga nije bilo vise od dve nedelje user posted image
ali sve sto sam napisala stoji user posted image

Dobro se dobrim vraća :)