cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Da li mislite da li je seks presudan u braku ili vezi

clock-img

28.09.2011, 12:47

clock-img

Anoniman

Slažem se user posted image

clock-img

28.09.2011, 13:30

clock-img

Dove

pencil-img

283

user posted image user posted image user posted image Sta me prozivate sto visim na ovakvim temama???Pa tu se slatko ismejem,onako od srca.Tako ste neposredne i duhovite,da i kad sam najtuznija ja se ovde nasmejem.Eto...
A nije da nisam zaglibila...

S' neznoscu gledah stopa ti trag,
trag po snegu belom.
I znadoh da ces biti mi drag
drag u zivotu celom.

clock-img

28.09.2011, 14:03

clock-img

tijana86

pencil-img

1082

Po meni nije bas bas presudan , ali je veoooooooooma bitan !

Vukasin i Bogdan moj zivot , moja sreca , moj razlog da se ujutru probudim !

clock-img

28.09.2011, 15:25

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

Ja se ne bi udala za nekog sa kim je los. Ali sad ako se rec "presudan" koristi, jer se to prica o razvodu ili sreci u braku?
Licno mislim da je veoma bitan jer ako nije dobar, mozda neko potrazi to pravo zadovoljstvo sa strane ako ga nema sa bracnim partnerom. Ili ce da bude neurozan.

clock-img

29.10.2011, 11:23

clock-img

foursome

pencil-img

38

Jeste

clock-img

13.11.2011, 11:11

clock-img

vesnam

pencil-img

872

Naravno da je bitan, za mene možda i presudio da ostanem sa mm user posted image
U najvećim krizama i svađama u našoj vezi najviše je pomoglo kad se dohvatimo pa pod ćebence, i sve lepo zaboraviš user posted image
Mada meni sex sa njim nikada i nije bio loš user posted image

clock-img

13.11.2011, 11:14

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Dove

Naravno...user posted image nece doci ako sednem na maslacak!!!Msm da je to najbolji pokazatelj odnosa dvoje ljudi koji su u braku.To je odlican izduvni ventil za svaki stres,glavobolju...a prilikom orgazma sagori se i do 200(valjda)kalorija!!!Pozitivan je u svakom smislu!!!

ahahahahahahahh

don't shit where you eat :))

clock-img

13.11.2011, 11:16

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nije presudan. Presudni su ljubav, strast, poštovanje, razumevanje.

slazem se.... sex je bitan naravno, ali vece su mogucnosti da sa nekim imas dobar sex, nego pravu ljubav i razumevanje.. tako da ako se desi sve osim sexa, znaci ljubav, razumevanje, na sexu moze da se poradi... a na ova dva tesko
eto preispitajte sebe sa koliko ste ljudi realno u zivotu imale pravo razumevanje? to je velika retkost i najvece blago!

< Poruku je uredio jovicaa -- 13.11.2011 11:21:14 >

clock-img

13.11.2011, 11:20

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

i mislim da su ljudi previse okupirani seksom... umesto da se lepo opuste i uzivaju, oni zamiljaju bog zna sta.. tek kad izgubis znas sta si imao. isto kao sto je doslo vreme da je sramota da rodis sa 20 godina i da te svi gledaju kao da si pala sa marsa.. malo smo pobrkali pojmove i prioritete u zivotu. sve smo zastrasene porodjajima i sl, ja prva, a to je ustvari nesto prirodno, nije zla bolest... ako je sve ok.
ne kaze mda neko treba da radi ovo ili ono.... ali sve dalje smo od prirode, a to ne valja.
drustvo se izopacilo, eto to mislim, a i ja sa njimuser posted image

< Poruku je uredio jovicaa -- 13.11.2011 11:22:18 >

clock-img

13.11.2011, 11:29

clock-img

vesnam

pencil-img

872

U pravu si što se tiče precenjenosti sexa, ja mislim da ne može da bude dobar ako nema emocija, nekako mi jedno bez drugog ne ide.

clock-img

13.11.2011, 11:47

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: vesnam

U pravu si što se tiče precenjenosti sexa, ja mislim da ne može da bude dobar ako nema emocija, nekako mi jedno bez drugog ne ide.

i kod mene je tako... ali vecini ljudi nije bitno, pisala sam iz ugla vecine.

clock-img

13.11.2011, 12:08

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

naravno da je sex bitan
ali mi smo zajedno vec 12 godina i lagala bih da kazem da mi je bitno da me protrese onako woow da ne mogu da hodam i da tri dana mislim kako je bilo uah
mislim da je dovoljno da postoji ta neka paznja i zelja a sex kad se desi ( kod nas ) to je onda kad dete spava ili nije kod kuce , bude ga onako na brzinu tup - tras - aaah  - gotovo ali onog mazenja pre i posle , ili onog natenane nije bilo odavno
i vise nisam sigurna da li mi i fali user posted image
navika je cudo user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.11.2011, 13:04

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

olga ja sam jos uvek na kontraceptivnim pilulama od kojih se osecam kao devojcica, bez nagona. tako da nisam trenutno verodostojna user posted image

clock-img

13.11.2011, 13:15

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Kad nešto ne štima u krevetu (ili gde već ljudi upražnjavaju sex), vremenom neće štimati ni veza. Sex je vrlo važan.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

13.11.2011, 13:19

clock-img

maslackic

pencil-img

2852

vrlo,vrlo vazan,bar kod nas... da nesto ne stima neko bi bio izfrustiran...keksanje meni leci i glavobolju...user posted image

"Sundjer Bobe, nista te ne cujem previse je mracno !"

clock-img

13.11.2011, 13:25

clock-img

Bebilina

pencil-img

2304

Nije presudan, ali je jos kako pozeljan i to sto cesce user posted image
Ako ga nema treba raditi na tome. Vezbom se svasta moze postici. Gledala sam neki program gde su paru pomagali da prevazidje probleme u bracnoj sobi- njoj zavisnost od "igracaka" i nedozivljavanje vrhunca, a njemu produzenje erekcije. Dva psihologa su svasta imali da ih posavetuju... Strasno korisno za gledati.

clock-img

13.11.2011, 15:40

clock-img

vukosava

pencil-img

4484

IZVORNA PORUKA: jovicaa

IZVORNA PORUKA: Snelle

Nije presudan. Presudni su ljubav, strast, poštovanje, razumevanje.

slazem se.... sex je bitan naravno, ali vece su mogucnosti da sa nekim imas dobar sex, nego pravu ljubav i razumevanje.. tako da ako se desi sve osim sexa, znaci ljubav, razumevanje, na sexu moze da se poradi... a na ova dva tesko
eto preispitajte sebe sa koliko ste ljudi realno u zivotu imale pravo razumevanje? to je velika retkost i najvece blago!

Meni je to pravo razumevanje vezano za to koliko se opustim sa nekim. A i to je isto tako vezano za dobar rezultat prilikom aktivnosti vezanih za vezbanje kako se prave deca (ja to tako zovem). Ako fali razumevanje, sve je samo trenje. A ja nisam osoba da me samo trenje zadovoljava. Onda bude samo gimnastika.

clock-img

02.02.2012, 18:00

clock-img

peca

pencil-img

1755

Mislim da ima veliku ulogu ali ne i da je presudan user posted image

clock-img

02.02.2012, 18:07

clock-img

zivka

pencil-img

2197

Jeste kako da nije?!

clock-img

02.02.2012, 19:42

clock-img

Rada T.

pencil-img

333

ma i poljubac je presudan a kamoli druga uklapanja... mora sve da se slaže kao tetris!
I naravno, kao i za tetris tako i za sexsualno uštimavanje treba malo vremena user posted image user posted image user posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

clock-img

02.02.2012, 19:49

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Mozda nije presudan ali je tu negde,iskreno ne bih mogla ni da se udam za nekoga s kim se ne slazem u tom pogleduuser posted image

clock-img

02.02.2012, 19:53

clock-img

MakiJ

pencil-img

2641

presudna je ljubav i neznost jer ako toga i sexauser posted image

clock-img

02.02.2012, 19:54

clock-img

Anoniman

Kad je dobar nije presudan, ali kad je loš bogami jeste. 

clock-img

02.02.2012, 21:41

clock-img

branki*

pencil-img

20828

mislim da nije presudan ako su sve druge komponente prisutne,materijalne,intelektualne...vazno je da nije bas katastrofalan.po meni.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

02.02.2012, 21:43

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]