writing-img

RE: Znaci koji ukazuju na to da se porođaj bliži

clock-img

08.12.2015, 14:39

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Dijoooo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.12.2015, 14:42

clock-img

madre

pencil-img

6600

dijo, pramenovi na glavi, obrve pocupane, torba spremna, vikend nije, moze li sta vise pozeletiuser posted image user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

08.12.2015, 14:44

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Dijo mogu da zamislim koliko si nestrpljivauser posted image

clock-img

08.12.2015, 14:48

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Dijoooo, super, taman danas odeš i pre vikenda da izađete! user posted image
Ja sam jutros posle male nužde primetila sluz na toalet papiru, tako da ću i ja "na žurku" uskoro... Nadam se.
Bilo je malo i više se nije ponovilo, verovatno se grlić postepeno smanjuje i otpušra sluz postepeno.

clock-img

08.12.2015, 15:15

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

Ooo Dijoooo!!! Će pijemo za weekend!!!

I flunked anger management! }:->

clock-img

08.12.2015, 15:53

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Dijana,pripremas se! Ijaoj,stize beba!

clock-img

08.12.2015, 16:24

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

IZVORNA PORUKA: madre

dijo, pramenovi na glavi, obrve pocupane, torba spremna, vikend nije, moze li sta vise pozeletiuser posted image user posted image

hahaha user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

08.12.2015, 21:05

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: madre

Nazalost Kosta dobio temp, psihicki nikako niam spremna za porodilisteuser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.12.2015, 23:23

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Moja sluz od jutros nije bila uzaludna.
Bila kod dr, otvorena "dobar prst', kaže dr, grlić potpuno razmekšan, beba se spustila.
Pratićemo situaciju, dr kaže da će biti brzo, lako i uskoro... user posted image

clock-img

08.12.2015, 23:25

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

M koja si sada nedelja?

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

08.12.2015, 23:31

clock-img

MAMAMAJ

pencil-img

1437

Od sutra sam 37...
Mašu rodila sa 37+2, ajde još tu nedelju da izguramo, mada je ovaj krupniji, osećam.

clock-img

05.08.2016, 10:04

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Ja sam sve ove simptome imala kad me je dr onomad krvnički pregledao, dva dana i česti odlasci u wc i na veliku i na malu nuždu, mučnine, baš jak pritisak dole, jake bolove u krstima i stomaku, jake i česte kontrakcije...
Posle dva dana je sve odjednom stalo i od tad više ništa... Sad već dva dana mi se plače bez razloga, baš sam razdražljiva i nervozna, uveče mi malo fali da počnem da ridam i da isplačem dušu.
Od kontrakcija i pritiska dole više nema ništa, kao da se beba popela gore user posted image

clock-img

19.03.2018, 07:09

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja nemam neke jako kontrakcije, ali imam ono zategne me stomak pa se opusti.

Odlazak na wc nocu mi je mucan i dijareja. Ja po tome gledam i vidim da ce ipak porodjaj da bude ranije. Cekam sluzni cep iskreno i onda mogu da se nadam vrlo vrlo brzo

clock-img

19.03.2018, 08:50

clock-img

Sarav

pencil-img

3861

O da, i meni je dijareja bila znak da ću brzo.

Sreća prati hrabre.

clock-img

19.03.2018, 09:41

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Ljisho i ja sam imala te tzv.lazne kontrakcije, recimo od 37.nedelje... obicno su se javljale nocu...
Porodila sam se tacno dan termina...
Ali te lazne kontrakcije su me bas negde nervirale jer svaki put se uplasim da nisu prave, pa osluskujem, pipam stomak... jaoj! Samo sam molila boga da mi ne krenu nocu 😁

,,Carpe diem"

clock-img

19.03.2018, 10:02

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja prosli put do termina nisam imala aman nikakve naznake. Ma kao da nisam bila trudna. A sad... Evo tacno sam.u panici. Spakovacu se danas nadam.se.

clock-img

19.03.2018, 13:07

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Isto. Na prvom porodjaju su mi indukovali bolove, uopste nisam znala kako kontracije izgledaju... isto sam se ovaj put bas istripovala, i kad su krenule te lazne, a tek kad su krenule prave user posted image

,,Carpe diem"

clock-img

19.03.2018, 13:38

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Ja necu da se zezam ovaj put, em mi frka jer je drugi porodjaj pa racunam manje vremena imam i kad krenu kontrakcije heheh...

Kupila sam i spavacice i podmetace i sve za higijenu tamo i kuci. I pelene user posted image iodelce. Evo susara susi, masina pere. Punom parom. Danas il nikad hahaaha...nekako mi bukvalno tako doslo.

Nisam jedino kupila onog kupka sto se navlaci peskir na to, nisam svratila u aksu. To cu sutra. I nisam kupila bokal za vodu za polivanje bebe.

Sve ostalo sa spiska je kupljeno. Mrezaste gace ulosci tralalalalal i ostalo...

Sad kad se sve osusi ispeglam i spakujem i da sam mirna necu uopste vise da razmisljam user posted image da mi krenu te lazne pa da se tripujem.

Neka sve stoji spakovano a mm krevetac nek namesta dok sam ja u Betaniji bas me briga za njegov deo posla. Ja sam svoje obavila.

Rosita jeste stigli do dr?

clock-img

19.03.2018, 13:54

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Ljišo, super si. Pisah na temi šarlah. Čitam da dijareja može i 2-3 n pred porođaj. Ima vremena za nasuser posted image

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

19.03.2018, 14:03

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

2-3 nedelje. hhihih mozda i smrsam hahah...Jao neka sam ja sve to pokupovala da se ne razmisljam. Sad cu biti opustena

clock-img

19.03.2018, 14:12

clock-img

mama Jo

pencil-img

26540

Risita, pa i ti si blizu user posted image

Kazu ibda se spusti stomak. Ali ne znam koliko je to tacno. Ja nisam primetila da se moj stomak spustio, ali ima znacajnih znakova od tog.

,,Carpe diem"