Poslednji tekstovi

NAGRADNA ANKETA: Osvoji IMMUNOKIND set za zdrav dan!
U takmičenju imaju pravo da učestvuju svi korisnici portala Ringeraja.rs.
Promo objava
Promo kutak

4-godišnjak poželeo da spava u kartonskoj kutiji
Influenserka i majka troje dece Suzi Alison kaže da je to bio jedan od njenih najboljih roditeljs...
Odgoj i razvoj

. Nije bitno gdje vodite trudnocu jer ce vas docekati dezurni doktori. Meni je trudnocu vodila dr Draganovic pa su me drugi doktori na patalogiji maltretirali. Imala sam ludu srecu da mi je porodjaj krenuo kada je moja dr bila dezurna. I bila je divna prema meni. Drugarica mi je gore imala 3 doktora tj veze pa je na kraju jedva zivu glavu izvukla jer nisu oni radili
   A opet znam par slucajeva gdje nisu znale nigje nikog pa su imali super porodjaj.  
  . A koja si sedmica sada, je li ti uskoro termin? 

To je ipak bilo prije 5 god. Nadam se da su se stvari promijenile na bolje. 

. Samo sam htjela reci mj85 da u porodjajnoj sali doktori stvarno kratko budu. Sestre su te koje su stalno tamo, i ako ostvaris sa njima ok kontakte, bice ti lakse. 

al idem sa nadom da cu proci normalno, idem da slusam ljude koji znaju sta rade, i poradjaju 20 zena dnevno, idem da se porodim, a ne da uzivam u komforu, i da za 2-3-4 dana dodjem svojoj kuci, eto, sa tim u glavi ne moze me nista razocarati 

moja fobija je pupcana vrpca i stalno pitam dr da mi pokaze gdje se nalazi i je li sve u redu sa njom. Sto se tice Jordanke, kod nje idem vec godinu dana. Krenula sam po preporuci nerodjene sestre, koja je kod nje vodila trudnocu i bila jako zadovoljna. Krajem prosle godine, uspjesno mi je izlijecila upalu koju sam imala i odmah poslije toga sam ostala u drugom stanju