Poslednji tekstovi

Dečak (13) plivao četiri sata po pomoć za porodicu
Dečak star 13 godina spasio je majku kao i mlađeg brata i sestru plivajući četiri sata kroz uzbur...
Vesti

Posle 37 godina rođena prva beba u Požegi
Požega – Požega slavi nesvakidašnji i prelep događaj koji će ostati upamćen u letopisima ovog mesta.
Vesti

,da ima stvarno gorih slucajeva od naseg
,ponovim mu sve sto je govorio i radio,on ponavlja zamnom(automatski).Posle pola sata necu da jedem ,ignorise me kad ga zovem.Kazem sta si mi malopre obecao,on nastavlja njareci se- ali ja to necu.I tako iz dana u dan.Jutros je bio besan jer nismo stigli da naduvamo gumu na biciklu pa sam ga ja vozila.
Mislim da cu uskoro ja puci po savovima.Sutra ga psiholog uzima,juce sam bila kod nje isla im je na cas da sve nadgleda kao neka redovna kontrola prvaka.U sredu kod pedagoga pa kazu onda se malo sami snalazimo.Sory sto ga produzi al moram da se izjadam.
A svi kažu do treće godine će proći... E vala živo me zanima, još tri meseca pa da vidimo
cemy yjedanje ne znam.i yzme pa se prodere kad ga grdim.bacenje po pody ne radi za sad symnjam da nece i to poceti bilo bi lepo da nepocne ali mala je verovatnoca.