Poslednji tekstovi

Važnost granica u vaspitavanju deteta
Vaspitanje se temelji na uspostavljanju i izgradnji odnosa s detetom, a osnovu svakog odnosa čine...
Promo objava
Odgoj i razvoj

Film „Bumbarovo ljeto“ na repertoaru od 25. decembra
Još jedna porodična filmska avantura stiže na veliko platno. Na prednovogodišnjem repertoaru doma...
Promo objava
Bioskop

,da ima stvarno gorih slucajeva od naseg
,ponovim mu sve sto je govorio i radio,on ponavlja zamnom(automatski).Posle pola sata necu da jedem ,ignorise me kad ga zovem.Kazem sta si mi malopre obecao,on nastavlja njareci se- ali ja to necu.I tako iz dana u dan.Jutros je bio besan jer nismo stigli da naduvamo gumu na biciklu pa sam ga ja vozila.
Mislim da cu uskoro ja puci po savovima.Sutra ga psiholog uzima,juce sam bila kod nje isla im je na cas da sve nadgleda kao neka redovna kontrola prvaka.U sredu kod pedagoga pa kazu onda se malo sami snalazimo.Sory sto ga produzi al moram da se izjadam.
A svi kažu do treće godine će proći... E vala živo me zanima, još tri meseca pa da vidimo
cemy yjedanje ne znam.i yzme pa se prodere kad ga grdim.bacenje po pody ne radi za sad symnjam da nece i to poceti bilo bi lepo da nepocne ali mala je verovatnoca.