Poslednji tekstovi

Vaspitač pedofil iz Odžaka osuđen na VIŠE OD 18 GODINA
Podsetimo, I. O. (28) uhapšen je u maju 2023. godine zbog sumnje da je počinio šest krivičnih del...
Vesti

Primitivni refleksi: Skriveni uzrok poteškoća u govoru
Da li se Vaše dete bori sa da održi fokus na zadacima, da sedi bez vrpoljenja ili sa savladavanje...
Promo objava
Odgoj i razvoj

E meni je to deciji nestasluk i to je ok. Opet okupala njega, Helenu pa sebe, sta sad. ALI da lupa po kompjuteru, da baca stvari po kuci, NE NE NE. A kako da je naucim??? Zasto ne misli da sam autoritet? Slazem se sa tim da ako sad ne sredim to, imacu 15 god dete koje ce raditi gore stvari i bolece je uvo za mene! HELP.
znaci normalno je tako 100 puta isto? Pa onda da znam da nastavim i vremenom ce shvatiti? ZNAM da nije mala i znam da SVE razume i onda se pitam pa sto i dalje tako...hvala i ti opet puno, znas da postujem tvoj nacin odgoja.
Onda kada smo smirili Luku da ne vrišti, ne beži, i time daje povod da se Marko loži na gađanje, onda je gađao TV. Onda je mm pokušao mirnim tonom da mu objasni, ali ovaj ne prestaje. Onda je dobio po guzici, pa je njario dva minuta, i uzima cipelu, gleda mm-a u oči, ovaj kaže "Nemoj, dobićeš batina", i Marko baci u TV. MM ga opet po guzi, ovaj opet u dreku, sve se baci na pod od dreke, prestane na 2 min, uzima cipelu i sve opet. Do kraja smo digli cipele na plakar jer iz cipelarnika sam izvadi. Onda je izvadio Lukine cipele i krenuo sa njima na TV!
Sad već pretimo radikalnim merama, uzimam mu bojice i dajem mu vlažne maramice da riba to što je crtao... Mm mu kaže da se spremi da izađu malo napolje, a on će njemu: tata nemoj da me zaje*avaš!!!
I tako je Miki završio u ćošku...
Brate mili, nije mi uopšte jasno kako je uspeo