Poslednji tekstovi

Žena u trudnoći OSTARI i do 5 GODINA?
Epigenetske analize pokazale su drastične rezultate i iznenadile naučnike.
Trudnica

Znate li šta je ljubičasti plač kod beba?
Ako postoji jedna stvar koju sve bebe rade, onda je to plakanje. Razlozi zbog kojih plaču i učest...
Sve o bebama

Mada,ćemo se,ako Bog da još sretati
Anci,bezi iz ovih tema,tebi to sve tek predstoji
Dado,nema na cemu.Nemoj se previse zivcirati,ne moze se svjetu ugoditi,uzivaj u svom bebcu
užas! Njena mama kaže da joj došlo da je zaveže za radijator jer nije smela da mrdne od bebe
...imala sam i ja te osobine ''zloće'' moja majka kaže da sam bila nemoguće dijete
Upravo tako i ja razmisljam!(znam da Lu u svom postu nije htela da kaze da sam ja kriva,vec da Jani fale vrsnjaci)
Ja redovno natovarena kao magarac kad idemo napolje, torba preko ramena, u jednoj ruci njegova bicikla ili motorić, a za drugu ga vodim preko ulice. I onda kad mi se baci na put ne uspem iz istih stopa da ga podignem, pošto mi je samo jedna ruka slobodna, a on težak, pa se još i koči... Jooojj!!! Juče sam ga tako isprašila pred 10-ak očevidaca,a nakon trećeg inicidenta sam rukom zaustavila vozilo koje se približavalo, podigla ovu dernjavu od deteta pod mišku kao vreću, i sve vreme do zgrade mi je vrištao i otimao se kao da ga koljem... Cirkus na točkovima!!!