Poslednji tekstovi

SVE VIŠE ŽENA U SRBIJI RAĐA DECU POSLE 40
Vremena su se promenila. Činjenica je da se žene sve kasnije odlučuju na trudnoću i to u kasnim t...
Trudnica

Svima vama koje pitaju - kad će beba ili šta čekate?
Koliko god bili veliki podrška okoline i poverenje u lekare, jednako je važno da vi sami celim sv...
Promo objava
Pripreme za zatrudnjivanje

Mada,ćemo se,ako Bog da još sretati
Anci,bezi iz ovih tema,tebi to sve tek predstoji
Dado,nema na cemu.Nemoj se previse zivcirati,ne moze se svjetu ugoditi,uzivaj u svom bebcu
užas! Njena mama kaže da joj došlo da je zaveže za radijator jer nije smela da mrdne od bebe
...imala sam i ja te osobine ''zloće'' moja majka kaže da sam bila nemoguće dijete
Upravo tako i ja razmisljam!(znam da Lu u svom postu nije htela da kaze da sam ja kriva,vec da Jani fale vrsnjaci)
Ja redovno natovarena kao magarac kad idemo napolje, torba preko ramena, u jednoj ruci njegova bicikla ili motorić, a za drugu ga vodim preko ulice. I onda kad mi se baci na put ne uspem iz istih stopa da ga podignem, pošto mi je samo jedna ruka slobodna, a on težak, pa se još i koči... Jooojj!!! Juče sam ga tako isprašila pred 10-ak očevidaca,a nakon trećeg inicidenta sam rukom zaustavila vozilo koje se približavalo, podigla ovu dernjavu od deteta pod mišku kao vreću, i sve vreme do zgrade mi je vrištao i otimao se kao da ga koljem... Cirkus na točkovima!!!