writing-img

RE: Ljuljaška / ležaljka za bebe

clock-img

22.12.2010, 15:41

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Ajde stavi ili mi posalji pp gde mogu da vidim.A kakve li su te na baterije,ima li razlike ili je istouser posted image

clock-img

22.12.2010, 15:41

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ej imenjakinjo. user posted image Mi smo kad je beban imao mjesec dana(da ga ne bi drugi i mi nosali i tako uspavljivali) kupili elektricnu ljuljasku Graco. Prvih dva, tri puta mu je bilo neobicno, posle je stalno spavao u njoj, pa u kolica, pa u krevetic bez problema. Ima muziku, nekoliko brzina ljuljanja, igracke sto vise(prije mu nisu ile interesantne, sad pokusava da ih dohvati), mene je spasla od nosenja, uzivali smo svo troje,a i svima bih je preporucila. Evo i sad je koristimo, dosta je siroka da moze fino da se zavali i uziva. Postavicu sliku ako hoces. user posted image

clock-img

22.12.2010, 15:43

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27031

Sto se tice baterija mislim da nema nikakvih razlika. Evo poslala sam ti u ppuser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.12.2010, 15:44

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

E moze Iva,volela bih da vidim kako izgleda.

Ja samo brinem da li bi ova moja kmeza htela da miruje u njoj.
Jana dok je bila beba,sta god smo kupovali bila je promasena investicija,nista nije htela.

clock-img

22.12.2010, 15:49

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Sanjice koliko putuje ta tvoja porukauser posted image

clock-img

22.12.2010, 15:49

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27031

Poslala sam pre pet minutauser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

22.12.2010, 15:52

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27031

Evo opet sam poslalauser posted image

clock-img

22.12.2010, 15:54

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

clock-img

22.12.2010, 15:55

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27031

Ova je bas medena. user posted image

clock-img

22.12.2010, 15:56

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

Stiglo Sanjice,a kako planiras da je kupis,da narucis ili ima negde ovako?

Iva extra je verujem da ste je dosta i platili.

clock-img

22.12.2010, 15:59

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27031

Nasla sam je u jednoj prodavnici u Pozarevcu. Negde sam citala da ima prodavnica sa fisher price prozivodima. Mislim da je ona robna kuca Leto. Mozda ima jos negde, ali ne znam gde. Treba malo procackati po internetu.

clock-img

22.12.2010, 16:02

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

U dexu & co kod nas je 160 e, meni licno ljuljaska svaki cent vrijedi...I dobra je stvar sto makar baterije traju po mjesec i po, dva. user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.12.2010, 16:11

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

160 euuser posted image  Joj!

A po kom pricipu to radi,je l vibrira ili ljuljuska napred-nazad? Pojma nemam,nemojte da se smejeteuser posted image

clock-img

22.12.2010, 16:11

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Odlična stvar! Isidora je obožava! Naša je kao Ivina samo druga boja.
Evo, upravo se ljuljamo. user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

clock-img

22.12.2010, 16:15

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

E Jeco tebe sam cekala da se javis,posto znam da imas ovakvu ljuljasku!
Cek da te pitam nesto- je l tvoje dete spada u mirniju,t.j manje kmezavu kategoriju dece kad hoce stalno u ljuljasku ili je ta ljuljaska stvarno tako dobra stvar?user posted image

clock-img

22.12.2010, 17:55

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Kako misliš?
Pa da je kmezava, nije. Stavljam je samo kad ona hoće tj. kad vidim da gleda u nju neprekidno.
Ponekad kad je kenjkava i kad sam sve probala i ne deluje.

clock-img

22.12.2010, 18:00

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Naša ima i vibraciju pa može da malo "stimuliše" kakenje. user posted image
Nama nije trebalo ali mislim da stvarno može i tako da deluje... osim da uspava.
Meni se dešavalo da Isidora zaspi u ljulji. Sad ću da nađem sliku.

clock-img

22.12.2010, 18:03

clock-img

Mishica 77

pencil-img

2433

Evo je! Od pre jedno mesec, dva.
Nisam ni primetila da je zaspala. A kako ljulja ima taj "kljucajući" zvuk, ne znam kako i ja ne zaspim s njom. user posted image

user posted image

clock-img

22.12.2010, 23:10

clock-img

usamljena

pencil-img

756

Nensi27 ja sam htela da kupim ovu na drugoj slici, da imamo kad odemo kod babe ali je Una sva "uletela" u nju! Ja sam htela da je prvo isprobam i sreca, bukvalno se izvrnula na ledja! Tako da mi ona nije nesto
Mishice ovakvu imamo, druga boja, i iskreno meni je spasila ledja! Od nekog 3-4 meseca je u njoj, zaspe pa je prebacim u krevet a u zadnje vreme preko dana hoce samo u njoj da spava. Ne stavljam je ako nije vreme za spavanjac jer nece samo tako da se ljulja.
Sve u svemu investicija koja nam se milion puta isplatila i stvar koju bih ja preporucila svakoj mami!

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

clock-img

22.12.2010, 23:11

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I ja, svake pare vrijedi! user posted image

clock-img

23.12.2010, 16:26

clock-img

ivaj

pencil-img

1557

A ja juce kazem nasem pedijatru kroz zezanje kako cu kupiti tu ljuljasku,on kaze ni slucajno jer to je medvedja usluga,deca se naviknu na to pa posle muke,ne mogu da spavaju bez toga.
Bas me briga sta ko kaze,sama cu odluciti da li cu je uzeti,nego sad mm kad je cuo to ima da mi nabija na nosuser posted image  Bice eto rekao dr da ne valja!

clock-img

23.12.2010, 16:35

clock-img

mejvis

pencil-img

1690

Imamo i mi takvu gracovu i ekstra je. Nije da je non- stop u njoj ali pomaže!user posted image
Samo što je on sada već malo veliki za tu ljuljašku pa ga sada slabije stavljam i ne zatvaram ovaj deo ispred!
user posted image

clock-img

23.12.2010, 16:52

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Naravno majka odlucuje. Ne navikne se beba na nju, koliko znam beba se navikava na ruke, ali za sve postoji rjesenje. Ah doktori, doktori...user posted image

clock-img

23.12.2010, 16:57

clock-img

maja19

pencil-img

657

Iva i ja imam istu samo druge boje i toplo je preporucujem svim mamama..mi smo premostilil pamoze i na struju mene je spaslo i nisam nosila uopste Nikolu..i nije imao nikakavu zavisnost kako doktor kaze..

clock-img

23.12.2010, 17:12

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nasa je na baterije, ja sam htjela na struju ali nije bilo ovamo gdje sam kupovala...Naravno sad je vezan u ljuljasci i preko ide pojas sa zveckama, kad je bio manji za to nije bilo potrebe. user posted image Jeste stvarno je spas!