Poslednji tekstovi

Da li će kupka pomoći vašem detetu da lakše zaspi?
Niko ne počinje dan kako treba, osim ako se nije dovoljno naspavao. San je posebno važan za sreća...
Promo objava
Vreme sa detetom

U Hrvatskoj učenike nenajavljeno testiraju na droge
U nekim srednjim školama u Hrvatskoj postala je uobičajena praksa nenajavljeno testiranje učenika...
Škola

Luka je rodjen 27 decembra malo smo ga iznosili po pet min na terasu a prvu setnju imao je tek u martu krajem marta. Ne racunam ono sto smo kolima odlazili do moje mame.Stvarno po minusu ne vidim svrhu da nosam malu bebu pa ni meni ne prija setnja po hladnoci.
LEpo u ćebe, pa na terasu... I eto mi malo po malo izlazili nedelju dana na terasu (5 minuta, pa 10, pa 15 itd)a kad mu je bilo 27 dana izašli smo i u prvu zimsku šetnjicu od pola sata... Do 40 dana šetali smo i po ceo sat
je l' beba bila napolju, van kuce mislim...jesteeee, sta joj fali? Nistaaaaaaaa.....Ja sam koristila svaku priliku kad mi dodje majka da izdjem s mm da prosetam, odem u nabavku, jednostavno da se proluftiram. Slazem se da su bebe termolabilne i da zaista treba da se ispostuje tih 6 nedelja, ali bez preterivanja molim...pa mene su bre neke babe zapljuvale po ulici kad bi me videle
Cim je napunila 40 dana krenule smo non stop u majanje, spakujem lepo sve, umotam je dobro, ona uzivala, naspava se se u kolicima, svratim kod jedne drugarice, druge, odem do majke...te iste drugarice mi dolazile sa svojom decom i skoro svaki dan nam je bio ispunjen...K mi bila prvi put prehladjena sa 6i po meseci u sred leta