IZVORNA PORUKA: Mama 78
Nerazumem kako na crno,ja sam ga prosle godine posle missed ab primila za svaki slucaj,jer sam AB-. Kupila regularno u privatnoj apoteci dobila racun odnela u socijalno i za 5 dana su mi isplatili do dinara.Zasto ga kupujete na crno?Nas grad je mali i ima ga samo ta apoteka po jedan cim ga prodaju sutra narucuju ponovo tako da ako ga nema tog dana,jer ga je neko kupio uvek stize drugi sutra i tako u krug
Mama78, ne znam odakle si, ali u BG ni u jednoj apoteci nećeš dobiti info o Rhogamu jer ne smeju da ga prodaju. Ja sam ga kupila tako što moja mama poznaje apotekarku inače boga pitaj da li bih uspela da ga nađem.
Problem je bio što meni nisu hteli u domu zdravlja da daju injekciju jer smatraju da nema potrebe (iako su u zavodu za transfuziju krvi dali preporuku da ga primim zbog spontanog koji sam imala a tada nisam primila rhogam). Znači, ja sam morala da ga kupim pa da nosim kod moje privatne doktorke da mi da.
Drugarica koja radi na registraciji lekova mi je rekla da njega nema na beloj listi, a kada će biti ni oni ne znaju.
Ti si refundirala zato što si u državnoj ustanovi primala injekciju, a kupila si samo zato što oni u tom momentu nisu imali. To je već druga stvar.
< Poruku je uredio Ana RR -- 28.5.2011 15:10:06 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.
Jer smo tako u mogućnosti!