Poslednji tekstovi

Fizioterapeutkinja: "Ovo su dobre strane carskog reza"
Iako se oko carskog reza uvek diže određena prašina i još uvek ga okružuje neka fama zbog koje se...
Porođaj

Topla kupka i njene čudesne moći i kada je dete bolesno
Da se mi roditelji pitamo, niko se nikada, pa ni tokom zime ne bi razboleo, ali...pametno je imat...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

znaci ne mogu da iznesem trudnocu.. Iskreno se nadam da je trombofilija u pitanju ,jer to je resiv problem.. Maraj ja jedva cekam da se bocnem. Malo cudno zvuci ,ali kad znas da to radis za
E,da , meni je dr rekla da pre trudnoce pijem aspirin,andol, st sam i pocela ,a da bockanje sledi tek kada ostanem trudna.. Vidim ti si se bockala i pre trudnoce? Inace ,imam pai 4g/5g ,i hematolog kaze to nije neka trombofilija, ali ce meni mija gin. cim ostanem trudna da uede frahi jer ne zelim da rizikujem vise..
A koji su simptomi? Imala si spontani ,da ,ali jos neke simptome? Kakav je to proces?
Išla sam kod hematologa i rekla je da cemo prvo iskljuciti antifosfoliipidni sindrom, pa će mi tek posle dati uput za trombofilije. Tada su mi uradili odmah 4-5 analiza(gradska bolnica Zvezdara), d-dimer, jednu vezanu za lupus, fibrinogen... i napisala u izveštaju da uzmem kod izabranog lekara uput za anti cl i beta 2 gpi i da to uradim u zavodu za transfuziju... napisao mi je uput ginekolog, međutim u zavodu i ne treba uput jer se svakako plaća bez obzira na uput i košta 4500din. Uputili su me da mogu jedino na Institu za reumatlgiju da odradim to besplatno, pa sam ih zvala da proverim koji uput treba i rekli da može od ginekologa ili lekara opšte prakse i opet danas odem kod doktrke opšte prakse da zamolim da mi da uput i dobijem uput, pozovem taj institut za reumatologiju da vidim u koje vreme radi laboratorija da bi mi rekli da sa uputom od ginekologa i lekara opšte prakse moram da dođem u utorak na komisiju