cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: BOLNICKA DIJETA

clock-img

13.01.2011, 10:51

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

evo ja sam doruckovala user posted image , moram priznati da sam bila nervozna jer sam gladna , sad jos sa spirim kirkolinu pa nek ide zivot user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.01.2011, 11:01

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Olga,ma cini ti se,nisi gladna user posted image !Izdrzi jos malooooooo,da zajedno skacemo od srece user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:06

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

A, jel ova dijeta deluje na muskarce?user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

13.01.2011, 11:11

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sanjice,verovatno da deluje,ali ne znam koji bi muskarac preziveo sa ovako malo hrane user posted image

clock-img

13.01.2011, 11:11

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

user posted image ... ma neee , nismo gladnee .. user posted image

Salim se , za sad je ok , vidjecemo veceras ..

Kriza me uglavnom uvece hvata a jos i ng user posted image

Nego ,bice to sve super user posted image

Evo i sunca , odoh napolje

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

13.01.2011, 11:14

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: JMPM

58,5kg user posted image user posted image user posted image  user posted image
I ja sam malkice korigovala ovu dijetu ali evo deluje user posted image

ajete

Bravo Dijana i JMPM eto vidite da su rezultati vec tu samo nemojte da oduste spinat ti je zelje JMPM.

A mogu i muskarci moj muz je bio samo 5 dana izgubio je 3 kg ali vise nije izdrzao jer mu je bilo tesko ipak on voli puno da jede.

clock-img

13.01.2011, 11:16

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

Ja cu da predlozim mom muzu. Mozda i prihvati. Vec je drzao neku dijetu jednu mesec dana. Isao je kod nutricioniste i on mu je dao spisak sta da jede svaki dan. Dosta je smrsao, ali je i brzo odustao od te dijete.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

clock-img

13.01.2011, 11:23

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

e pa popila sam i kirkolinu a radim do 13 i jos sat vremena do kuce , nadam se samo da sam dobro proracunala user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

13.01.2011, 11:48

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Ja cu sutra da se vagam da vidim koliko sam izgubila za 2 dana user posted image  po mojoj procijeni mozda nekih 700-800 gr.

clock-img

13.01.2011, 11:57

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Osecam se kao malo dete,bas sam srecna i ispunjena i bas volim kada vidim na vagi da se brojka pomera na dole user posted image

clock-img

13.01.2011, 12:01

clock-img

jekiki

pencil-img

1695

Moracu i ja da vam se pridruzim od ponedeljka,treba 3-5kg dole(po mojoj proceni slobodnoj proceni). Bice lakse uz sve vas.

clock-img

13.01.2011, 12:03

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27008

JMPM, a zasto ti drzis dijetu? Ja na onoj slici sto si postavila nisam videla neki visak.

clock-img

13.01.2011, 12:11

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sanjice,ja ga vidim user posted image .Nisam zadovoljna ovom kilazom,zelim da dodjem na svoju staru,tako se najlepse osecam user posted image

clock-img

13.01.2011, 13:06

clock-img

Trbica

pencil-img

118

4 dan. Glaaaaaaadna sam!!! Joj samo da dodje taj mesecni vec jednom, bice mi lakse tada... Moj slonovski struk je u obimu 82cm, grudi 97cm, kukovi 94. ovo mi je merodavnije od vage, zbog gubitka vode pokazace manje a to nije to sto meni treba... Kad zavrsim sa dijetom prestajem i sa pusenjem... gospode na Tantalovim mukama sam smu sebe stavila....

clock-img

13.01.2011, 13:11

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Evo i mene da se javim od jutros sam samo popila kafu i smazala narandzu neznam da li ima svrhe sad da pojedem tost kad cu jos malo da rucam...moracu da se nalivam vodom

Inace mm mi zabranio djetu poceo sinoc da galami posto Dusan kao jos sisa a on jadnicko povuce dvaput i vidi da nema a ovaj moj umislio da on sisa user posted image ...ma briga kakva je zamlata nece ni skontati da sam na djeti user posted image

clock-img

13.01.2011, 13:11

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Trbice user posted image !Ja se nisam izmerila,nemam snajderski metar user posted image

clock-img

13.01.2011, 13:14

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Evo i mene da se javim od jutros sam samo popila kafu i smazala narandzu neznam da li ima svrhe sad da pojedem tost kad cu jos malo da rucam...moracu da se nalivam vodom

Inace mm mi zabranio djetu poceo sinoc da galami posto Dusan kao jos sisa a on jadnicko povuce dvaput i vidi da nema a ovaj moj umislio da on sisa user posted image ...ma briga kakva je zamlata nece ni skontati da sam na djeti user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ja mom nisam ni rekla,zato sto mi govori vec mesecima da ne treba da mrsavim vise...ma sta on zna user posted image !Svakako u razlicito vreme dolazimo s posla,spremim rucak njemu i mami a ja jedem sta jedem user posted image  i on ni ne vidi da sam ja na dijeti user posted image .Samo ce posle par dana pitati sta mi se desilo,a ja cu da mu kazem pojeo si me skrooooz user posted image

clock-img

13.01.2011, 13:45

clock-img

Trbica

pencil-img

118

jmpm ja jutros kupila taj metar kod kineza za 50din. O boze samo taj struk da vratim... Pocela sam danas i trbusnjake da radim posle pauze od nekih mesec dana... Hocu obim od 74cm. Ima li nekog ko je na 4 danu ili vise? Meni pise da posle 5 dana pravim pauzu od 1 dan na ovoj dijeti, pa se nesto mislim da li to da radim. Strah me da cu da pokleknem ako je napravim... Jel vi pravite tu pauzu ili cete sve vezano?

clock-img

13.01.2011, 13:48

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Ja necu praviti pauzu,15 dana cu vezano,pa posle toga pauza.
I moram s posla direkt kod brace Kineza po metar user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 13.1.2011 13:49:06 >

clock-img

13.01.2011, 14:13

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Ja jedem normalno samo sam izbacila veceru i ne jedem nista slatko i tako mrsavim mada sporije. Ne smem zato sto samo dojim vec mi se i kolicina mleka smanjila pa pokusavam da poboljsam kol. mleka tako sto pijem puno caja za dojilje negde oko 1,5 l . Nadam se da bebi nece da smetauser posted image . Bas zelim da se vratim na kilazu pre trudnoce i da konacno uspem da obucem svoje stare farmerke. Jutros sam imala 70,5, a juce ujutru 71,3, ispada da ovako gubim oko 800 grama dnevno. Ne znam dal da nastavim, bojim se da ne izgubim mleko. Ja bih trenutno da smrsam do 67 kg, znaci jos 3,5 kg i ako ovako nastavim docicu do zeljene kilaze za oko 5 dana. Sta da radimuser posted image

clock-img

13.01.2011, 14:15

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

rano ti je. Nemoj to raditi. Doji, to je bitnije i vodi računa da se ne ugojiš, ali nemoj želeti da smršaš sve dok dojiš jer je greota da izgubiš mleko zbog par kg viška. Lako ćeš to skinuti kasnije

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

13.01.2011, 14:17

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Joj ja sam pomislila da mozda nece uticati na mleko jer imam nekoliko prijateljica koje su jako mrsavile a imale mleka puno al izgleda da kod mene nije tako cim mi se mleko smanjilo.

clock-img

13.01.2011, 14:18

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

redukcija ishrane utice na mleko. Te tvoje prijateljice su ocigledno imale puno mleka, a genetske predispozicije da im kilogrami tako lako padaju. Polako, ne razmisljaj sad o tome. Mislices "sutra"

Robin Sharma

clock-img

13.01.2011, 14:18

clock-img

lenaa

pencil-img

917

Jeco u pravu si . Moracu da prestanem bar jos neko vreme da sacekam .Uh kako zelim svoju figuru od pre user posted image

clock-img

13.01.2011, 14:21

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

Veruj mi da je bebi korisnija "mama sa vise kilograma", ali sa mlekom. A kilogrami ce pasti cim beba propuzi, videces! A sad, nazad na jelo!!!! i naravno, bar pazi da se ne ugojis, jedi normalno!

Robin Sharma