writing-img

RE: BOLNICKA DIJETA

clock-img

11.01.2011, 09:51

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Od svake velike restrikcije, organizam se brani smanjenjem energetskih potreba. Mora se jesti 5 manjih obroka, i ti se obroci moraju sastojati od manirnica koje imaju dobru zasitnu moc, puno vlakana i potrebnij hranljivih sastojaka, a malo masti i suvisnih kalorija. Tako se najbolje mrsavi i rezultati traju duze. Necu vise da vas smaram, drzite dijetu koju vi zelite.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

11.01.2011, 09:53

clock-img

Ana RR

pencil-img

34374

Mina, to sam ja pokušala da objasnim, ali ti si stručnija user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

11.01.2011, 09:54

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Sve je to svima nama jasno,ali ko nema problem sa kg ni ne zna sta su muke user posted image !Salim se naravno user posted image

clock-img

11.01.2011, 09:56

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Mina, sve si u pravu, i ubjedjena sam da smo sve svjesne toga, ali zene su zene. Ma ja znam, da samo izbacim slatkise i griockalice koje konzumiram uvece uz film, sve bi bilo ok. I da se krecem pjeske kao nekada.

Sad cu da probam ovo cudo, prvi put sam na dijeti, pa da vidimo.

Something is rotten in the state of Denmark.

clock-img

11.01.2011, 09:56

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: JMPM

Sve je to svima nama jasno,ali ko nema problem sa kg ni ne zna sta su muke user posted image !Salim se naravno user posted image

Upravo tako Mina ti imas savrsenu liniju a ja sa 78 kg i sa svojom visinom od 1 i 63 sam isto kao prase i ne mogu da cekam godine zdrave ishrane da bi smrsala polako i zdravo. Nekako mi je lakse ovako s dijetama i na brzinu pa nece ni to da skodi toliko a kile su mi bile sve trudnicke tako da se nece vratiti.

clock-img

11.01.2011, 09:57

clock-img

Pretty78

pencil-img

3227

JAOOOOOOOO BOZEEEE KO  SE JVALJAAAAA C C C C C user posted image

Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas.Ne znam mesto na kom živi ili počiva;Ne znam zašto nju i san mi java pokriva;Možda spava, i grob tužno neguje joj stas.Ja sad nemam svoju dragu, i njen ne znam glas!!

clock-img

11.01.2011, 09:57

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

indy, jel tvoja svekrva moje godiste? user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

11.01.2011, 09:59

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: Pretty78

JAOOOOOOOO BOZEEEE KO  SE JVALJAAAAA C C C C C user posted image

Tisina user posted image

clock-img

11.01.2011, 10:01

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Indy, sveki je bomba!!!!!!!!!

clock-img

11.01.2011, 10:01

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: minavb

Od svake velike restrikcije, organizam se brani smanjenjem energetskih potreba. Mora se jesti 5 manjih obroka, i ti se obroci moraju sastojati od manirnica koje imaju dobru zasitnu moc, puno vlakana i potrebnij hranljivih sastojaka, a malo masti i suvisnih kalorija. Tako se najbolje mrsavi i rezultati traju duze. Necu vise da vas smaram, drzite dijetu koju vi zelite.user posted image

Slažem seuser posted image
Samo popolovite trenutne obroke koje jedete, izbacite sokove i slatkiše i SIGURNO će se rezultati vidjeti, nikakve specijalne dijete nisu potrebne, to je moje mišljanje i tako sam smršavila 17kg poslije poroda... organizam se brzo navikne na manje količineuser posted image

Meni uvijek stoji upitnik kod svih dijeta...šta poslijeuser posted image
Šta kad se skinu kg, ne može se nastaviti po starom, mora se uvesti neka mjera i toga se pridržavati cijeli život, jel takouser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

11.01.2011, 10:02

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

IZVORNA PORUKA: Jeca RR

indy, jel tvoja svekrva moje godiste? user posted image

Nije jeco vjerovatno user posted image   al zena bas drzi do sebe i mene tjera da budem takva. Ona sve zdravo jede to je nevjerovatno sve joj je po planu i programu.  

clock-img

11.01.2011, 10:03

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

i ja sam pocela od jutros sa dijetomuser posted image . Za sada sam popila kafu a dvopek mi se sav razmrvio po torbi pa cu da zobam mrvice user posted image .

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

11.01.2011, 10:04

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

Lu,kod nekih od nas ne mogu da se prepolove obroci user posted image .Eto ja ne pijem NIKAKVE sokove,samo vodu i to negaziranu i ne grickam i bla,bla,da se ne ponavljam user posted image

clock-img

11.01.2011, 10:05

clock-img

JMPM

pencil-img

2751

IZVORNA PORUKA: olga75

i ja sam pocela od jutros sa dijetomuser posted image . Za sada sam popila kafu a dvopek mi se sav razmrvio po torbi pa cu da zobam mrvice user posted image .

Mi cemo zajedno da se borimo od danas user posted image

clock-img

11.01.2011, 10:07

clock-img

Lu

pencil-img

15094

JMPM, onda će doći rezultati ako se tako pridržavaš svega, meni je trebalo 3 mjeseca ali to i nije puno kad pogledaš...eto te na proljeće ko novauser posted image user posted image
A gdje je ta svekrva Indy, da i ja vidimuser posted image

clock-img

11.01.2011, 10:10

clock-img

indy_25

pencil-img

4228

Eto ti je na prethodnoj strani slike sa fb sam stavila.

clock-img

11.01.2011, 10:16

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Uh čovječe...vidi se da se pazi i maziuser posted image
Tako i trebauser posted image

clock-img

11.01.2011, 13:04

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Dan drugi, nije mnogo tesko, valjda tu pomazu i ove tablete sto pijem. Nikada nisam drzala dijetu i bas mi je bilo frka da necu da izguram. Jos kad bi mi mm da vecu podrsku bilo bi super! Rekla sam mu da cu da drzim dijetu i da to ne znaci da cu da prestanem da mu kuvam ali da me ne cima da jedem sa njim i td. Ali nesto mi bas ne izlazi u susret, ladno me zeza za hranu, onako dobronamerno uz grljenje. Ne znam sto to radi?!? Sinoc sam umesto drugog jajeta pojela pola dvopeka. Imam gorusicu izgleda od narandzi. Ovi moji postovi vise lice na Dnevnik gladne zene user posted image nego na raspravu sa vama.

clock-img

11.01.2011, 13:08

clock-img

Lilly*

pencil-img

3854

Juuu, toliko (kuvanih) jaja user posted image user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

clock-img

11.01.2011, 13:15

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

Ja sam #@$@#%#%#$user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Dosla mi jutros mama sa priganicama i pitom sa sirom, i zaklela me da moram jesti. Da bi bilo jos gore dosao je mm, koji je pomamio mamu da nista ne jedem, i ova poooludila!!!!!!!!!!! Nece on da jede ako ja ne jedem!!!! Ne treba mi dijeta, da nisam normalna, mrsava sam, a pritom i bolesna(ova moja prehlada).

Pi!!!! Pojela sam 4 priganice, pitu nisam. Od sutra ni on ni mama nisu tu, 3 dana nece biti nikoga da zvoca, a danas cu minimalno jesti. Spremam za rucak marinirana pileca krilca, peci cu ih u kesi, bez kapi ulja, njemu cu za prilog i rizu, jer je obozava, a ja cu se izvuci da je ne volim, bla bla.!!!!!!

clock-img

11.01.2011, 13:33

clock-img

Trbica

pencil-img

118

Meni ovo nije mnogo kuvanih jaja, ja i ovako jedem po 2 jaja za dorucak, przena ili kuvana sve jedno! Volim jaja user posted image

clock-img

11.01.2011, 13:34

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ali mnogo je svaki dan! nije dobro za krvnu sliku

Robin Sharma

clock-img

11.01.2011, 13:34

clock-img

Diabla

pencil-img

1013

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ni meni! Prokvocacu! A mogu se zumanca izvaditi, ako ti je stalo do holesterola. Ili zamjeniti sa sirom.

IZVORNA PORUKA: Trbica

Meni ovo nije mnogo kuvanih jaja, ja i ovako jedem po 2 jaja za dorucak, przena ili kuvana sve jedno! Volim jaja user posted image

< Poruku je uredio Diabla -- 11.1.2011 13:36:29 >

clock-img

11.01.2011, 13:35

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

IZVORNA PORUKA: Diabla

Ja sam #@$@#%#%#$user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Dosla mi jutros mama sa priganicama i pitom sa sirom, i zaklela me da moram jesti. Da bi bilo jos gore dosao je mm, koji je pomamio mamu da nista ne jedem, i ova poooludila!!!!!!!!!!! Nece on da jede ako ja ne jedem!!!! Ne treba mi dijeta, da nisam normalna, mrsava sam, a pritom i bolesna(ova moja prehlada).

Pi!!!! Pojela sam 4 priganice, pitu nisam. Od sutra ni on ni mama nisu tu, 3 dana nece biti nikoga da zvoca, a danas cu minimalno jesti. Spremam za rucak marinirana pileca krilca, peci cu ih u kesi, bez kapi ulja, njemu cu za prilog i rizu, jer je obozava, a ja cu se izvuci da je ne volim, bla bla.!!!!!!

moram da te pitam koliko imas kg i koliko si visoka?

Robin Sharma

clock-img

11.01.2011, 13:36

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja sam u srednjoj skoli drzala neku dijetu koja se maltene sastoji samo iz kuvanih jaja...i dobila sam alergiju po rukama user posted image  vodite računa

Robin Sharma