Poslednji tekstovi

Sve više žena otvoreno priznaje da ne želi da ima decu
Sve veći broj žena svesno bira život bez dece što predstavlja jednu od ključnih demografskih i ku...
Vesti

Prvi meseci sa bebom i partnerski odnos
Prvi dani sa bebom često nisu onakvi kakvim smo ih zamišljali. Ima ljubavi, da — ali ima i zbunje...
Promo objava
Porodični odnosi

. Bilo je jako bledo, jedva se videlo, mislim da sam radila pre ne bi ništa ni pokazao. B hcg je hormon trudnoće koji kreće sa lučenjem nekih 7 dana nakon začeća jer se tada embrion vezuje za endometrijum. Svi testovi za utvrdjivanje trudnoće detektuju ovaj hormon.
,svet propada.Ja proshlog meseca sam za prvi put dobila na 29dan,stalno imam pred 27 dana i znash koliko sam se nadala....ali nesmemo se razocarati,ja mislim mada znam da to teshko ide da treba da si otpushten i da uzivash ali to nam teshko ide, netreba da mislimo toliko jer ono ce doci i bash kad se najmalo nadamo.Ja to kazem a i meni to ide teshko ali vec i ovo tempirano muckanje,cuvanje prije toga da sperma bude bolja sve mi je preko glave ali to je to,mislim da ce bidi i da netreba gubiti nadu,jer posle kisha stalno sunce izlazi:-))).Nadam ce da cemo svi nabrzo napisati da smi
.Da Bog da i da tako bude:-)
i nadam se i ja da cemo sto pre da pobegnemo svi sa ove teme na forumu